Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 13/08 Δευτέρα Α

ταρω-troxos-taro-tarw

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 13/08 Δευτέρα Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Δεν έχετε ακόμη καταφέρει να δείτε μέσα στην ψυχή και την καρδιά … του ατόμου που αγαπάτε, τι συμβαίνει. Το πιο πιθανόν είναι να υπάρχουν ψυχολογικές διακυμάνσεις λόγω του άσχημου του παρελθόντος.
Ελεύθεροι : Εσείς που έχετε δηλώσει την θέση σας, και ότι θέλετε να παραμείνετε εργένηδες, ίσως και να χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω, καθώς το τρίτο 10ήμερο του μήνα, κάτι αλλάζει.

zodia-zvdia-22

ταρώ Ταύρος : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Είστε από τους πιο τυχερούς αυτήν την περίοδο, που μπορείτε να κάνετε με τον άνθρωπο σας, όλα αυτά που είχατε σκεφτεί. Τα οικονομικά όλο και πάνε καλύτερα, σίγουρα είναι μεγάλο βοήθημα.
Ελεύθεροι : Η λάθος εικόνα που έχετε σχηματίσει, για κάποιον που τον ενδιαφέρετε ερωτικά, θα αλλάξει. Με τόση πλανητική κινητικότητα οι καταστάσεις, θα τρέξουν υπέρ σας και πιο γρήγορα.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Οι μάσκες … θα πέσουν. Οι μέρες με τον ανάδρομο Ερμή να είναι στο φόρτε τους, εσείς θα δείτε ξεκάθαρα και πέραν από κάθε άλλη φορά ποιον έχετε δίπλα σας. Σίγουρα θα εκπλαγείτε. Αποφασίστε τι θα κάνετε.
Ελεύθεροι : Τα λάθη στον έρωτα και στις σχέσεις τα έχετε κάνει, και τώρα σίγουρα είστε πιο έμπειροι για να βγείτε και πάλι εκεί έξω και να βρείτε κάποιον … που να μπορεί να κερδίσει την προσωπικότητα σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-tarw

ταρώ Καρκίνος : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Αν δεν αισθάνεστε καλά με όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στον δεσμό σας, το καλό θα ήταν τώρα που τα άστρα είναι υπέρ σας, και θα σας δίνουν την εύνοια τους μέχρι και το τέλος του μήνα, να μιλήσετε.
Ελεύθεροι : Αυτά που θέλετε να πείτε στον πρώην σας, τα ξέρετε ήδη. Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε κάτι νέο που θα μπορέσει και πάλι … να τραβήξει το ερωτικό του ενδιαφέρον.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Εσείς έχετε πεισθεί, ότι κάτι δεν πάει καλά στην σχέση σας, αλλά δεν έχετε ακόμη αποφασίσει να δράσετε. Είτε είστε ανασφαλείς … για το όποιο αποτέλεσμα ή σας έχει βολέψει αυτή η κατάσταση.
Ελεύθεροι : Θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία, στην εξωτερική σας εμφάνιση, ακόμη και στην επιμόρφωση σας, που έχουν τελικά σημασία, και για εσάς αλλά και για τους άλλους γύρω σας.

zodia-88

ταρώ Παρθένος : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Μην βάζετε μέσα στην ζωή σας και μέσα στην σχέση σας, τρίτα άτομα. Είτε είναι φίλοι είτε συγγενείς, μόνο τελικά σε κάποιο πρόβλημα με το άνθρωπο σας, θα οδηγηθείτε.
Ελεύθεροι : Αισθάνεστε πλέον ότι ένας έρωτας, ένας νέος σύντροφος θα συμπλήρωνε ολοκληρωτικά την ζωή σας. Αυτό θα σας το κάνει δώρο ο Ήλιος, που ήδη σας ζεσταίνει από τον διπλανό σας οίκο. Αναμείνατε για λίγο ακόμη.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.