ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/08 Β

tarot-m

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/08 Β

ζώδια Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα είστε τρομαγμένοι και αγχωμένοι. Σκέφτεστε πολύ και υπεραναλύετε κάθε κατάσταση. Ίσως να έχετε την τάση να ασχολείστε πολύ με το πόσο άσχημη είναι η κατάσταση, που χάνετε αυτά που δεν είναι πραγματικά και τις ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες σε εσάς. Αυτό μπορεί να διαταράξει το πρόγραμμα του ύπνου σας ή μπορεί να πάσχετε από αϋπνία. Αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τις γυναίκες. Δυσκολίες στον τοκετό ή γυναικολογικά προβλήματα μπορεί να απασχολήσουν μερικές γυναίκες Ζυγούς.

Χαλαρώστε, δοκιμάστε να μείνετε επικεντρωμένοι στο παρόν και μην ανησυχείτε για το παρελθόν ή το μέλλον. Ένα ασημένιο δαχτυλίδι θα σας βοηθήσει αυτή την εβδομάδα. Ο διαλογισμός θα είναι θεραπευτικός.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Μπορντό

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα το μήνυμα είναι: κοιτάξτε πριν πηδήξετε. Στη δουλειά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν μπαίνετε σε μια κατάσταση για την οποία δεν έχετε την παραμικρή ιδέα. Ανανεώστε τις γνώσεις σας και τις δεξιότητές σας, για να μην φανείτε άσχετοι. Όσοι είναι σε σχέσεις, μπορεί να νιώσετε αναστάτωση, καθώς η φύση της σχέσης σας είναι ιδιαίτερα ασταθής και προκαλεί αβεβαιότητα.

Μπορεί και οι δυο να παίρνετε ρίσκα χωρίς να σκέφτεστε πολύ τις μακροπρόθεσμες συνέπειες των πράξεων σας. Αυτό μπορεί να είναι συναρπαστικό και να προκαλεί αγωνία, αλλά φέρνει παράλληλα ένα υποκείμενο αίσθημα αβεβαιότητας και ανασφάλειας.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Κόκκινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, φαίνεται να νιώθετε νοσταλγικά, είστε σαν παιδιά, είστε γενναιόδωροι με την αγάπη και τη στοργή σας, αλλά μερικές φορές είστε και αφελείς. Μπορεί να κοιτάτε τα πράγματα από μια ρομαντική οπτική. Μπορεί να προσκολλάστε στο παρελθόν. Είναι καλό να αφήστε τα περασμένα και να μείνετε στο παρόν. Ένας παλιός φίλος ή εραστής μπορεί να επιστρέψει στη ζωή σας. Οι κάρτες δείχνουν χαρά που έρχεται από παιδιά και μπορεί να υποδεικνύουν μια εγκυμοσύνη, μια γέννηση ή μια υιοθεσία.

Είναι καλή στιγμή να δείξτε τη γενναιοδωρία σας, χαρίζοντας χρόνο, χρήματα ή πόρους για να βοηθήσετε και να υποστηρίξετε τους άλλους. Συνολικά, αυτή η εβδομάδα δείχνει στο παρελθόν με όλες τις αναμνήσεις, στο παρόν με όλα τα δώρα του και στο μέλλον με όλες τις μαγικές ευκαιρίες του.
Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Ροζ

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/08 Β

ζώδια Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν τον αριθμό μηδέν. Το μηδέν αντιπροσωπεύει το Tabula Rasa, τον άσπρο καμβά, το βιβλίο που δεν έχει γραφτεί, μια νέα αρχή, το πρώτο βήμα. Το μηδέν είναι το τίποτα, αλλά έχει τη δυνατότητα να γίνει τα πάντα. Έτσι, όταν εμφανίζεται η κάρτα του μηδέν, είναι καιρός να καθαρίσετε το παρελθόν και να πετάξετε μακριά τις αναστολές σας. Να είστε αφελείς. Να είστε αθώοι.

Είναι η ευκαιρία σας να γυρίσετε πίσω και να ξεκινήσετε και πάλι. Μην κουβαλήσετε μαζί σας πολλές αποσκευές, κρατήστε μόνο τα πιο σημαντικά και ξεκινήστε ξανά με μια νέα προσέγγιση. Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, είστε έτοιμοι να κάνετε ένα άλμα πίστης!
Τυχερός αριθμός: 0
Τυχερό χρώμα: Γαλάζιο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες σας συμβουλεύουν να προσέξετε τα οικονομικά σας, καθώς υποδηλώνουν οικονομική ζημία, προβλήματα με επενδύσεις και έλλειψη πόρων. Φαίνονται επίσης διαφωνίες πάνω σε ακίνητη περιουσία. Για τους Υδροχόους που είναι σε σχέση: αν η σχέση είναι σχετικά νέα, φαίνεται ότι είστε πρόθυμοι να δεσμευτείτε, αλλά δεν είστε σίγουροι αν η σχέση σας θα είναι μακροχρόνια ή θα οδηγήσει σε γάμο.

Εναλλακτικά, μπορεί επίσης να εσείς οι ίδιοι να ψάχνετε απλώς για κάτι περιστασιακό και να μην είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε. Για μερικούς παντρεμένους Υδροχόους, οι κάρτες δείχνουν ενδείξεις τέλους και διάλυσης.
Τυχερός αριθμός: 10
Τυχερό χρώμα: Ροζ

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 06-12/08 Β

ζώδια Ιχθύες

Αυτή είναι μια πολύ καλή εβδομάδα τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Επαγγελματικά, θα τα πάτε καλά. Ο προϊστάμενός σας θα σας υποστηρίξει και μπορεί να σας περιμένει μια προαγωγή. Είναι επίσης ιδανική στιγμή για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας. Μπορεί να δουλέψετε σε ένα έργο που θα σας χαρίσει εμπειρία και μάθηση. Είναι μια καλή εποχή για τους μαθητές και για όσους ασχολούνται με την εκπαίδευση.

Τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσετε ένα μάθημα ή να προχωρήσετε σε παραπάνω σπουδές. Προσωπικά, είναι καιρός για δέσμευση. Αρραβωνιαστείτε ή παντρευτείτε τον/την αγαπημένο/η σας.
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Γκρι

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

chartomantia-087