Τα πάντα θα μπουν υπό μεγεθυντικό φακό 30/11-06/12

synodos-ermi-poseidwna

Τα πάντα θα μπουν υπό μεγεθυντικό φακό 30/11-06/12 .

Τα πάντα θα μπουν υπό μεγεθυντικό φακό, τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου!

Υποδεχθείτε την σπάνια Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνο στους Διδύμους… Είναι η πρώτη σε αυτό το ζώδιο, από το 2012!

Αυτή η υπερφορτισμένη Πανσέληνος είναι ένα θέατρο σκιών: Αφαιρεί το πέπλο σε πληροφορίες που ήταν κρυμμένες από την κοινή θέα. Αλλά ποια είναι η πραγματική αλήθεια; Σε κάθε ιστορία υπάρχουν τουλάχιστον δύο πλευρές. Η δυαδικότητα υπάρχει μέσα στον καθένα.

zodia-taro-45

Μήπως δεν χρειάζεται να επιλέξετε μία πτυχή, μήπως πρέπει να συνυπολογίσετε και τις «δύο»; Σε κάποιες περιπτώσεις ταιριάζει γάντι αυτή η πρακτική, σε άλλες ισοδυναμεί με την «απουσία» μιας απολογίας. Αν πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα στοιχεία σας, με αυτή την Έκλειψη θα διαμορφώσετε άποψη χωρίς απολογία!

Έχετε περιθώριο σχεδόν δύο εβδομάδων να τα ξεδιαλύνετε όλα, γι’ αυτό μην καθυστερείτε. Και μην προσπαθήσετε καν να κρύψετε οτιδήποτε: Έπεται μια Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στις 14 Δεκεμβρίου, στον θεματοφύλακα της αλήθειας Τοξότη. Καλύτερα να ομολογήσετε όσα πρέπει, παρά να σας ξεμπροστιάσει μια άλλη «πηγή»!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Τα πάντα θα μπουν υπό μεγεθυντικό φακό 30/11-06/12 .

Στο μεταξύ, αυτή η ατμόσφαιρα ευνοεί τις συμπράξεις. Τα ομόθυμα μυαλά θα συναντηθούν επιτέλους, υπό αυτές τις σεληνιακές ακτίνες στους Διδύμους. Είτε πρόκειται για ρομάντζο, για φιλίες ή δημιουργικές συνεργασίες, θα έλξετε το κομμάτι σας που λείπει!

Θα είναι εξαιρετικά καρποφόρα η τοπική «προσφορά», γι’ αυτό περιορίστε εκεί την ακτίνα της ζήτησής σας. Μπορεί το τέλειο έτερό σας ήμισυ να βρίσκεται μπροστά στα μάτια σας ήδη… Αναζητήστε το.

Αν χρειάζεστε μεταφορικό μέσο, είναι ένας ακόμη τομέας που κυβερνάται από τους Διδύμους. Και αυτή η Πανσέληνος μπορεί να ρίξει φως προς το ιδανικό όχημα, ώστε να το προσθέσετε στη λίστα των χριστουγεννιάτικων επιθυμιών σας!

Διαβαστε επισης : Κάρτες των Αγγέλων – Προμηνύουν επανενώσεις ζευγαριών μέσα στον Δεκέμβριο

chartomantia-098

Επιστρέφοντας στο θέμα των εξομολογήσεων, να σημειωθεί ότι η αλήθεια μόνο αυταπόδεικτη δεν ήταν το τελευταίο διάστημα… Συγκεκριμένα από τις 27 Σεπτεμβρίου, που ο αγγελιαφόρος Ερμής μπήκε στις αίθουσες των μυστικών του Σκορπιού.

Αλλά μετά από πολλά παραπετάσματα καπνού, ασαφή μηνύματα και υπεκφυγές, η ομίχλη αρχίζει να διαλύεται: Από την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου, ο Ερμής περνά στον ακέραιο Τοξότη και θα παραμείνει μέχρι τις 20 του μήνα. Με τον λαμπερό Ήλιο να φωταγωγεί ήδη τα εδάφη του Τοξότη – και την επερχόμενη Νέα Σελήνη, τίποτα δεν μπορεί απλώς να διαφύγει!

Θα είστε πιο προστατευτική και από μαμά – κλώσα, όσον αφορά την υπεράσπιση των αρχών και των ιδανικών σας. Αυτή η παθιασμένη περίοδος πρόκειται να ξεσηκώσει πολύ ζωηρούς διαλόγους.

κρυσταλλομαντεία

Τα παντα θα μπουν υπό μεγεθυντικό φακό 30/11-06/12 .

Ωστόσο, υπάρχει μια προειδοποίηση σε σχέση με την ειλικρινή διατύπωση των πάντων: Φροντίστε να μην ξεπεράσετε το όρια και περάσετε στον φανατισμό… Είτε ακόμα χειρότερα, να περιοριστείτε σε έναν κύκλο ανθρώπων που συμφωνούν μαζί σας και να μην αφήσετε περιθώριο για διάλογο!

Η ενέργεια του Τοξότη είναι πύρινη. Γι’ αυτό όπου μπορείτε, αποφύγετε να είστε αντιδραστικοί. Τουλάχιστον ας μετράτε ως το δέκα, αν νιώθετε τα νεύρα σας να τεντώνονται. Αφού θα έχετε ξεστομίσει κάποια πράγματα, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι ξεφύγατε είτε ότι υποτιμήσατε κάτι που θα έπρεπε να τύχει άμεσης διευθέτησης. Να θυμάστε ότι ο Ερμής στον Τοξότη προάγει και ένα πολύ χρήσιμο στοιχείο, την αίσθηση του χιούμορ. Ο Μαρκ Τουέιν που άνηκε στο ζώδιο του Τοξότη, υποστήριζε ότι «ο άνθρωπος διαθέτει ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό όπλο, το γέλιο»!

Διαβαστε επισης : Κάρτες των Αγγέλων – Προμηνύουν επανενώσεις ζευγαριών μέσα στον Δεκέμβριο

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σχηματίσει αρμονικό τρίγωνο με τον γόη Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Αυτοί οι δύο πλανήτες συγχρονίζονται δύο φορές τον χρόνο και η ζωή αποκτά περισσότερη μαγεία, λάμψη και άπλετες δυνατότητες. Με την αφέλεια του δέους, μπορεί να μειώσετε τις άμυνές σας και να έλξετε συναρπαστικές ευκαιρίες στη ζωή σας!

Αλλά μην αφοπλιστείτε τελείως: Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της φαντασίας και των ψευδαισθήσεων, η Αφροδίτη είναι αθεράπευτα ρομαντική. Είναι θαυμάσιο να είστε δεκτικοί, όχι ευκολόπιστοι. Προσέξτε από οφθαλμαπάτες και τις υπερβολικές κολακείες. Κάτι που είναι υπερβολικά καλό για να είναι αληθινό, μπορεί να αποδειχθεί ακριβώς αυτό. Ένα τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να προαγγέλλει ένα θαύμα, όπως και να σας ρίξει στάχτη στα μάτια. Να κάνετε ενδελεχή έρευνα για τα πάντα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot