Φεγγάρια του Έρωτα 23-26/12 Το πεπρωμένο είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζετε

monoi-14-fevroyarioy

Φεγγάρια του Έρωτα 23-26/12

Φεγγάρια της Δευτέρας 23/12, η Σελήνη μπαίνει στον Τοξότη

Κάποιες φορές είναι δύσκολο να διαχωρίσετε ποιοι άνθρωποι είναι απλώς γνωστοί σας ή φίλοι. Ακόμα περισσότερο, ποιοι είναι πραγματικοί φίλοι.

Δεν πειράζει αν στείλατε κάποιες επιπλέον Χριστουγεννιάτικες ευχές – που ίσως μετανιώσατε ή δεν έπρεπε…

zodia-taro-45

Την επόμενη χρονιά θα φτιάξετε τη σχετική λίστα σας με περισσότερη προσοχή!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Λένε ότι μια έντονη καταιγίδα καθαρίζει την ατμόσφαιρα. Αν νιώθετε κάτι να σιγοβράζει μέσα στη σχέση σας, μην καθυστερείτε καθόλου να το ξεκαθαρίσετε. Δεν πρέπει ποτέ να πηγαίνει το ζευγάρι για ύπνο, μαλωμένο!

Κάποιοι μπορεί να γίνετε πιο παρορμητικοί απ’ όσο θα έπρεπε με τα έξοδά σας. Πάντα προκύπτει κάτι έκτακτο, όταν πρόκειται για τα ψώνια των γιορτών. Η συμβουλή των άστρων επί αυτού, είναι να μην κυκλοφορείτε με όλες τις πιστωτικές κάρτες μαζί σας. Λίγη σύνεση τώρα, θα σας χαρίσει ήρεμο ύπνο για πολλά βράδια στο μέλλον: Πλησιάζει το τέλος του μήνα που θα λάβετε την κατάσταση κινήσεων!

Αν είστε ελεύθεροι και αναζητάτε τον έρωτα, να έχετε τα μάτια και τα αφτιά σας ανοικτά. Το ραντεβού σας με το πεπρωμένο είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζετε!
Εξίσου πιθανό είναι να έχετε επανεμφάνιση ενός παλαιότερου πάθους!

Η ενέργεια της ημέρας: Ένα άτομο που θα γνωρίσετε μέσα σε αυτή τη γιορτινή ατμόσφαιρα, πρόκειται να παίξει σύντομα σημαντικό ρόλο στη ζωή σας!

zodia-zwdia-9988

Φεγγάρια της Τρίτης 24/12, η Σελήνη διασχίζει τον Τοξότη

Κάποιων το ενδιαφέρον θα στραφεί στα θέματα μυστικισμού και πνευματικότητας σήμερα. Θα θέλετε να εμβαθύνετε με κάθε δοθείσα ευκαιρία. Αυτό μπορεί να αφορά τον εκκλησιασμό σας, τη μελέτη άλλων θρησκειών ή και απλά να μετάσχετε στη χορωδία της ενορίας σας!

Κάποιοι θα αποζητήσετε την ασφάλεια και τη σταθερότητα στη ζωή σας. Δεν αποκλείεται να αρχίσετε να αναζητάτε το κατάλληλο «καλοστεκούμενο» άτομο. Είναι βέβαιο ότι θα το παντρευτείτε για τα χρήματά του… Αλλά θα έχετε και την καλή προαίρεση να αναπτυχθεί η αγάπη ανάμεσά σας!

Να ακούτε με προσοχή τις συμβουλές των μεγαλυτέρων όσον αφορά το ρομάντζο. Ακόμα κι αν κάποιες σας φανούν παλιομοδίτικες, εμπεριέχουν σοφία. Και μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμες στο άμεσε μέλλον!
Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τις αγορές που μπορεί να κάνετε παρορμητικά. Να κρατάτε όλες τις αποδείξεις, για την περίπτωση που μετανιώσετε για κάτι και θέλετε να το αλλάξετε.

Η ενέργεια της ημέρας: Μην απορρίψετε κανέναν άνθρωπο, επειδή έχετε διαφορετικές πολιτισμικές προσλαμβάνουσες!

Διαβαστε Πώς η εποχή του Αιγόκερω θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Φεγγάρια της Τετάρτης 25/12, η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω

Ευτυχισμένα Χριστούγεννα σε όλες και όλους!
Μακάρι ο Άη Βασίλης να φέρει όσα ποθείτε – κι ακόμα περισσότερα!

Να είστε ιδιαίτερα ευγενικοί και τρυφεροί σήμερα, ειδικά με τα ηλικιωμένα άτομα του κύκλου σας. Ακόμα κι αν κάποια είναι δύστροπα, δεν αποκλείεται να σας εκπλήξουν ευχάριστα με τα δώρα τους!

Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια να αγοράσουν ακριβά δώρα. Όσο τετριμμένο κι αν φαντάζει, να μην ξεχνάτε ποτέ ότι η σκέψη είναι αυτή που έχει σημασία. Η αγάπη είναι το πιο σπουδαίο δώρο απ’ όλα και δεν κοστίζει τίποτα!

Αυτή είναι η ιδανική εποχή να φροντίσετε και την ψυχή σας. Να απευθυνθείτε και να ευχαριστήσετε τους φύλακες – αγγέλους σας. Επίσης, προσεγγίστε δικούς σας ανθρώπους που έχουν ψυχρανθεί οι σχέσεις σας. Τηλεφωνήστε να τους ευχηθείτε και αφήστε το παρελθόν πίσω σας!

zwdia-zodia-astrologia-65

Μην θεωρείτε δεδομένη την αγάπη, ακόμα και με το ταίρι σας και τους λοιπούς του στενού σας κύκλου. Να πείτε πόσο τους αγαπάτε!
Μην αμελήσετε ανθρώπους που ξέρετε ότι είναι μόνοι ή βιώνουν δυσκολίες. Αφιερώστε τους λίγο χρόνο με μια επίσκεψη ή έστω ένα τηλεφώνημα!

Η ενέργεια της ημέρας: Το σύμπαν βρίσκεται στη διεργασία μιας Ηλιακής Έκλειψης στον Αιγόκερω. Και έχει τη δυναμική να χαρίσει σε όλους αφθονία, εύνοια και πολλή χαρά!

Φεγγαρια της Πέμπτης 26/12, Νέα Σελήνη, Ηλιακή Έκλειψη στον Αιγόκερω

Αυτή είναι η τελευταία Νέα Σελήνη του 2019. Είναι η στιγμή που καλείστε να αποχαιρετίσετε καθετί παλιό και να υποδεχθείτε τα καινούργια! Πολλοί θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές, σε πρακτικές και συνήθειές σας που δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Η παραμονή σε όσα σας είναι γνωστά και οικεία, είναι βέβαιο ότι αναχαιτίζει την πρόοδό σας!

Διαβαστε Πώς η εποχή του Αιγόκερω θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Τώρα πρέπει να κάνετε το άλμα πίστης, να ανοίξετε τα φτερά σας, να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων. Να κάνετε την επιθεώρησή σας επί όλων αυτών στις 5 Ιουνίου 2020, μέρα της αντίστοιχης Πανσελήνου!

Νιώθετε ότι μια στενή σχέση σας διέπεται από κόπωση, ανία ή θεωρείτε δεδομένη η μία πλευρά την άλλη; Αυτή η Νέα Σελήνη είναι ό,τι σας χρειάζεται για να την αναζωογονήσετε. Μπορείτε να αναζωπυρώσετε τη φλόγα, με όσα σας έφεραν αρχικά κοντά!

Φεγγάρια του Έρωτα 23-26/12

Να ξέρετε ότι το σύμπαν θα ανταμείψει πλουσιοπάροχα, όσους διαθέσουν χρόνο για να στηρίξουν συνανθρώπους τους. Παράλληλα, κάτι πολύτιμο σε χρυσό χρώμα αναμένει να το ανακαλύψετε… Είναι σε ένα παλιό μαύρο πορτοφόλι ή τσάντα!

Η ενέργεια της ημέρας: Η αυτοπεποίθηση είναι το πιο σέξι ένδυμα που μπορεί να φορέσει ο καθένας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66