Ωροσκόπιο Αφροδίτης 13/01-07/02

sex-afroditi-zodia

Ωροσκόπιο Αφροδίτης 13/01-07/02

Ωροσκόπιο Αφροδίτης Λέων .

Ψάχνετε την οικειότητα και το πραγματικό πάθος τώρα, αγαπητοί Λέοντες. Τίποτα πέρα από το πραγματικό δε σας κάνει! Οι επιφανειακές σχέσεις…απλά δεν σας ευχαριστούν. Μπορεί να νιώσετε μια βαθιά σεξουαλική έλξη για κάποιον, ή μπορεί να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας, αν είστε σε σχέση.

Τα καλά νέα είναι ότι οι άλλοι αισθάνονται πολύ γενναιόδωρα απέναντί σας αυτές τις μέρες. Μπορεί να λάβετε ένα υπέροχο δώρο, κάποια ανιδιοτελή οικονομική βοήθεια, μια επιχορήγηση ή κάποιο άλλο επίδομα. Όλα αυτά τα καλούδια αυξάνουν το προφίλ σας και σας βοηθούν να κάνετε νέες συνδέσεις. Αν είστε σε σχέση, το εισόδημα του συντρόφου σας μπορεί να αυξηθεί.

zodia-taro-45

Παρθένος

Αφήστε τον σύντροφό σας να σας ηρεμήσει και να σας βοηθήσει να ξεχάσετε τις καθημερινές σας φροντίδες, αγαπητοί Παρθένοι! Χαλαρώστε. Οι σχέσεις σας περνούν από μια πολύ ρομαντική φάση, αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να αναδείξετε και να λάβετε την ομορφιά και την καλοσύνη από τους άλλους! Οι άνθρωποι είναι καλά διατεθειμένοι απέναντί σας γενικά… και αυτό ενισχύει την αυτοεκτίμηση και το ηθικό σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για μια πρόταση γάμου ή μια επιχειρηματική συνεργασία. Το ακροατήριό σας…. σας αγαπάει!

Αν θέλετε να μπείτε σε μια σχέση, αυτή η διέλευση θα σας βοηθήσει. Θα προσελκύσετε πιο εύκολα τον άνθρωπό σας και θα είναι πιο ευπρόσδεκτος στις επιθυμίες σας.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδίτη στους Ιχθύες τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Αφροδίτης Ζυγός

Είναι τα μικρά πράγματα που κάνουν τη διαφορά, αγαπητοί Ζυγοί! Όλα αφορούν την προσοχή στη λεπτομέρεια, τις μικρές πινελιές εδώ και εκεί – ένα γλυκό μήνυμα στον καθρέφτη, ένα λουλούδι σ’ ένα ποτήρι στο δίσκο του πρωινού σας – που σας βάζει σε ρομαντική διάθεση. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να φροντίσετε την εμφάνισή σας.

Μπορεί να βελτιωθούν οι εργασιακές σας σχέσεις, όπως και οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Αν επιθυμείτε ευνοϊκότερες συνθήκες εργασίας ή επιθυμείτε να δουλέψετε από το σπίτι, είναι καιρός να το ζητήσετε, καθώς είναι πιθανόν να εγκριθεί. Προσέξτε να μη τρώτε πάρα πολλά γλυκά, καθώς η Αφροδίτη στους Ιχθύες μπορεί να δείξει υπερβολική επιείκεια. Μπορεί να δημιουργήσετε σχέση με άτομο από το γραφείο σας.

μελλοντολόγος

Σκορπιός

Αισθάνεστε νευρικοί, σέξι και έτοιμοι για διασκέδαση, αγαπητοί Σκορπιοί! Αποπνέετε σεξουαλικότητα, και αυτό σας φέρνει ακριβώς στην κορυφή της λίστας των “ανθρώπων που θα ήθελα να γνωρίσω”. Είστε σε σχέση? Γιατί να μην βρεθείτε με τον αγαπημένο σας, σε κάποιο μέρος, μόνο οι δυο σας?

Αν ψάχνετε για δημιουργία σχέσης, βεβαιωθείτε ότι πηγαίνετε σε μέρη όπου μπορείτε να συναντήσετε έναν μελλοντικό σύντροφο, επειδή με αυτήν τη διέλευση, οι πιθανότητες είναι υπέρ σας!

Απλά σταματήστε να το σκέφτεστε, και θα περάσετε υπέροχα. Ειδικά αυτή την περίοδο, που είστε ιδιαίτερα ελκυστικοί.

Πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα από τη δουλειά σας….. ή να ακολουθήσετε μια κερδοσκοπική συνεργασία. Θα είστε δημοφιλείς και οι άνθρωποι θα θέλουν να είναι μαζί σας.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδίτη στους Ιχθύες τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ωροσκόπιο Αφροδίτης Τοξότης

Είστε ευτυχισμένοι και θέλετε να ασχοληθείτε με το σπίτι σας τώρα, Τοξότες. Είναι η τέλεια στιγμή για να ανακαινίσετε, να αγοράσετε κάτι όμορφο για το σπίτι, να κάνετε ένα πάρτι στο σπίτι ή να περάσετε λίγο χρόνο με την οικογένειά σας. Αν έχετε σκοπό να καλέσετε σε δείπνο κάποιους φίλους, γιατί να μη το κάνετε σπίτι σας? Απλά να βεβαιωθείτε ότι η ατμόσφαιρα θα είναι όμορφη. Μπορείτε επίσης να ανακαινίσετε το σπίτι σας, καλώντας τους συναδέλφους και τους φίλους σας.

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να συνδεθείτε με την οικογένειά σας ή με τους ανθρώπους που νιώθετε σαν την οικογένειά σας. Αυτές οι σχέσεις θα σας δημιουργήσουν αυτό το ζεστό «σπιτικό» συναίσθημα.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδίτη στους Ιχθύες τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Αιγόκερως

Πραγματικά θα απολαύσετε τις επόμενες εβδομάδες, αγαπητοί Αιγόκεροι! Είστε περιτριγυρισμένοι από όμορφους ανθρώπους που είναι χαρά να βρίσκονται γύρω σας. Ίσως ακόμη και να βρεθείτε σε μια ερωτική σχέση! Αυτό είναι ένα πολύ καλό χρονικό διάστημα, για να συνδεθείτε και να συναντήσετε νέους ανθρώπους είτε από κοντά, είτε μέσω κοινωνικής δικτύωσης. Μπορεί να σκεφτείτε μια καλή επιχειρηματική ιδέα ή να δημιουργήσετε επικερδείς συνδέσεις. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να μελετήσετε κάτι με το οποίο είστε παθιασμένοι και να έρθετε σε επαφή με νέους ανθρώπους. Όλα αυτά αυξάνουν το προφίλ σας και σας φέρνουν χαρά.

Ωροσκόπιο Αφροδίτης Υδροχόος

Αυτή η διέλευση επικεντρώνεται στα οικονομικά σας. Θα μπορούσε να αποφέρει πολλά οφέλη, ακόμη και απροσδόκητα. Μην ξεφεύγετε από τον προϋπολογισμό σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Έχετε την αίσθηση ότι ξοδεύετε χρήματα για την προσωπική σας ευχαρίστηση και ίσως θελήσετε να δείξετε την αγάπη σας μ’ αυτό τον τρόπο, αγοράζοντας για παράδειγμα στον αγαπημένο σας ένα ακριβό δώρο. Αυτό που θέλετε να του πείτε είναι ότι αυτός είναι όλος σας ο κόσμος. Και, επενδύοντας σε εκείνον και σε ό, τι αγαπάτε, η δική σας αυτοεκτίμηση αυξάνεται.

Τα πιο ελκυστικά περιουσιακά στοιχεία σας είναι λαμπερά στο φως και σας κάνουν ακαταμάχητους αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να ξοδέψετε χρήματα για την οικογένειά σας ή για ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

zodia-astra-tarot

ζωδια Ιχθύες

Αισθάνεστε όμορφοι και νιώθετε καλά – ελκυστικοί, σαγηνευτικοί , δελεαστικοί! Και όλοι γύρω σας, στρέφονται σε σας. Θα είστε δημοφιλείς και σε μεγάλη ζήτηση και αν θέλετε ρομαντισμό στη ζωή σας, θα είστε σε θέση να τον έχετε.

Είναι το καλύτερο διάστημα για να ψωνίσετε όμορφα ρούχα, να αλλάξετε το χτένισμά σας…. και γενικά να προσελκύσετε τους ανθρώπους και τα πράγματα που θέλετε στη ζωή σας. Βγείτε έξω και δείτε τι συμβαίνει! Ίσως συναντήσετε κάποιον με τον οποίο να νιώσετε σεξουαλικά ή κάποιον που θα μπορούσε να μεταμορφώσει τη ζωή σας και με τον οποίο θα δημιουργήσετε μια βαθιά και ουσιαστική σχέση!

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Αφροδίτη στους Ιχθύες τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia