Άρης στον Σκορπιό Ανάγκες ψυχής και σώματος

Άρης στον Σκορπιό Ανάγκες ψυχής και σώματος

Από τις 03/01/16 και μέχρι τις 06/03/16, ο επιθετικός Άρης θα κατοικοεδρεύσει στον ερωτικό Σκορπιό. Πολλά αυτά που θα ανατρέψουν σταθερές σχέσεις, γάμους, προγραμματισμούς…ακόμα και μοιραίες – καρμικές αγάπες. Ένας πύρινος και ασταμάτητος πολέμαρχός μέσα σε έναν υδάτινο ζωδιακό οίκο, μόνο δυσκολίες και ανατροπές μπορεί να προκαλέσει.

Επικίνδυνες ημερομηνίες: 05/01, 10/01, 20/01, 06/02, 14/02, 22/02, 02/03

zodia-taro-45

Κριός: Προσοχή στους γεννημένους στις : 25/03, 05/04
• Δικαιολογίες τέλος. Ο Κυβερνήτης σας, θα σας δώσει τις λύσεις και θα δώσει και τον τελικό χρόνο, που δεν υπερβαίνει το τέλος του ζωδιακού κύκλου, για να διορθώσετε αυτά που τόσο καιρό είχατε ξεχασμένα στο χρονοντούλαπο σας. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και παλιές ιστορίες που ακόμα, τις ταλαιπωρείτε!

Ταύρος: Προσοχή στους γεννημένους στις : 26/04, 09/05
• Μια ιδιαίτερα δύσκολη αστρολογική περίοδος που θα σημάνει και την αρχή μια νέα διαδικασίας που θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε αυτά που πρέπει να σωθούν, από αυτά που πρέπει να μετριαστούν. Οι χωρισμένοι σύζυγοι – σύντροφοι, μετά από νέες διαβουλεύσεις θα αποφασίσουν την ξεχωριστή τους πορεία.

Δίδυμοι: Προσοχή στους γεννημένους στις : 11/06 20/06
• Οι λύσεις θα είναι εύκολες και γρήγορες. Δεν θα υπάρξει άλλη χαοτική κατάσταση για κανέναν Δίδυμο πια. Οι αποφάσεις μέσα από την πείρα του προηγούμενου έτους….θα ανακοινωθούν τον Φεβρουάριο και θα είναι οι τελικές. Ακόμη και οι ελεύθεροι θα αποζητήσουν πια την ηρεμία του κοινωνικού-φιλικού τους περιβάλλοντος.

Καρκίνος: Προσοχή στους γεννημένους στις : 26/07, 03/07
• Πολλές οι επιλογές που θα έχετε μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, και ιδίως την εποχή του ζωδιακού μήνα του Υδροχόου. Πολλά και τα περιουσιακά – εργασιακά θέματα που θα σας απασχολήσουν ευχάριστα. Ίσως και η θεά τύχη βρεθεί στον δρόμο σας.

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Λέων: Προσοχή στους γεννημένους στις : 28/07, 14/08
• Έχετε βάλει υψηλούς στόχους. Αυτό είναι πιθανόν όμως και να σας απομακρύνει από τον άνθρωπο που σας διεκδικεί. Όπως και να είναι τα πράματα στο τώρα, από τις 22/01.16, θα τροποποιηθούν. Κάτι αξιόλογο θα σας συμβεί και στην επαγγελματική σας ζωή, που θα σας ανεβάσει την καλή διάθεση.

Παρθένος: Προσοχή στους γεννημένους στις : 30/09, 10/09
• Αφήστε το άσχημο παρελθόν σας να χαθεί από τις σκέψεις σας. Ο Δίας σε αρμονικές όψεις με τον Ερμή έστω και ανάδρομο, θα σας φέρουν μπροστά σε νέες γνωριμίες, που θα σας χαροποιήσουν. Ακόμα και αυτοί που κάνουν τις τελευταίες προσπάθειες τους….για επανενωθούν με πρώην ταίρι τους, ας βάλουν μαζί και το χρονικό τους όριο.

Ζυγός: Προσοχή στους γεννημένους στις : 04/10, 15/10
• Μέτρια η εποχή για εσάς. Πολλά συνέβηκαν και σε όλους τους τομείς στην ζωή σας, που τώρα πρέπει να αποσαφηνίσετε. Πολύς κόσμος μπήκε, ανακάτεψε και έφυγε στην ερωτική σας καθημερινότητα….και μάλλον σας άφησε πιο άδειους από ποτέ. Οι σύντροφοι με χιλιομετρική απόσταση, θα έχουν ευχάριστες συναντήσεις.

Σκορπιός: Προσοχή στους γεννημένους στις : 12/11, 18/11
• Ιδιαίτερα ευνοϊκό το χρονικό διάστημα μέχρι τις αρχές του Μαρτίου 2016. Σαφώς και θα αντιμετωπίσετε μεγαλύτερο ανταγωνισμό μέσα στον ερωτικό σας δεσμό, που θα πρέπει όμως να μην τον αφήσετε να ξεφύγει του μέτρου και την λογική σας. Θα έχετε εύνοια και σε θέματα που συσχετίζονται με το εξωτερικό.

Τοξότης: Προσοχή στους γεννημένους στις : 05/12, 18/12
• Θα σας αποδοθούν ευθύνες από τον σύντροφο σας…για την παθητική σας στάση μέσα στην σχέση. Αυτό όμως με την Αφροδίτη θα διαφοροποιηθεί. Αν τελικά κάτι πια δεν σας ικανοποιεί καλύτερα ανακοινώστε το άμεσα και αποχωρήστε. Οι προθέσεις της άλλης πλευράς θα αποδειχτούν.

Αιγόκερως: Προσοχή στους γεννημένους στις : 29/12, 06/01
• Πολλά τα αστρολογικά φαινόμενα που σας σκεπάζουν με την εύνοια τους αυτήν την περίοδο. Θα χρειαστεί όμως μια παραπάνω προσεχτική διαχείριση στην ερωτική σας ζωή, που δείχνει σημάδια κόπωσης. Αυτοί που είναι ακόμα μπλεγμένοι σε παράλληλες ‘διαδρομές’….θα έχουν εντάσεις και διαφωνίες.

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Υδροχόος : Προσοχή στους γεννημένους στις : 25/01, 28/01
• Πολλές οι ευνοϊκές οι αστρολογικές όψεις πάνω στον οίκο σας. Δώστε περισσότερη βαρύτητα σε οικονομικά δεδομένα και επενδυτικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν γύρω στις 17-19/01.16. Οι μέρες θα είναι και πολύ δημιουργικές, για όσους ενάρξουν συζητήσεις με τον άνθρωπο τους για μια παραπάνω επίσημη δέσμευση..

Ιχθείς: Προσοχή στους γεννημένους στις : 22/02, 05/03
• Πολλές οι νέες καταστάσεις και οι καινούργιοι άνθρωποι που θα συμβάλλουν θετικά στην καθημερινότητα σας. Σε αυτό θα πρέπει να συμπεριλάβετε εσείς οι ελεύθεροι – χωρισμένοι, μια παλιά σας γνωριμία, που έρχεται ‘επιθετικά΄, και με σκοπό την ποιοτική επανασύνδεση.