Αισθηματικές προβλέψεις 2016 μόνο για άντρες

Αισθηματικές προβλέψεις 2016 μόνο για άντρες

Το νέο έτος προσδίδει από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες του, πολλή και αδιάκοπη ενέργεια σε όλους τους άρρενες εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου. Το υψηλό ηθικό μαζί με την υλική ασφάλεια, θα είναι τα δύο χαρακτηριστικά που θα εκπληρωθούν πρώτα, και ακολουθούν η αποκατάσταση της συναισθηματικής ευτυχίας και η ολοκλήρωση των προσωπικών στόχων…!

Κριός: Είσαστε δυνατοί… και αυτόν τον χρόνο θα αισθανθείτε ακόμη πιο σταθεροί στα πόδια σας. Η εποχή με την ερωτική θλίψη και απογοήτευση, έχουν περάσει πια στο ξεχασμένο παρελθόν. Όλος ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος, θα είναι ένα προπαρασκευαστικό στάδιο, για να δείτε πιο βαθιά αυτά που θέλετε, σαν χαρακτηριστικά, για την επόμενη σύντροφο σας. Αποκλείστε κάθε περίπτωση επανασύνδεσης.
Επικίνδυνο χρονικό διάστημα : 12 – 20 Ιανουαρίου
Θετικές εξέλιξές με : Παρθένος και Σκορπιός
Μπορείτε να: Ανακαλύψετε τα κρυφά σας ταλέντα

Ταύρος: Συνεχίζετε και κουβαλάτε και αυτό το νέο έτος τα συναισθηματικά μπερδέματα του παρελθόντος. Οτιδήποτε θα πρέπει σίγουρα να έχει ολοκληρωθεί σαν διαδικασία, μέχρι την λήξη του ανάδρομου Ερμή στις 25-01-16. Μην στέκεστε μόνο στις ελπίδες και τις ευχές, παρά μόνο στα πραγματικά γεγονότα. Οι ελεύθεροι ας περιμένουν τον Φεβρουάριο, για νέες ερωτικές συγκινήσεις.
Επικίνδυνο χρονικό διάστημα : 15 -23 Ιανουαρίου
Θετικές εξέλιξές με : Λέων και Ιχθείς
Μπορείτε να: Επεκτείνετε το μορφωτικό σας πεδίο

zodia-taro-45

Δίδυμοι: Είσαστε στο απόλυτο κέντρο του σύμπαντος, τους πρώτους δύο μήνες του έτους. Ο Κρόνος απέναντι σας δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για χρόνο… και τρίτες επιλογές. Μην επιτρέψετε σε παλιές καταστάσεις να απασχολήσουν κιάλλο το αέρινο και πολυμήχανο μυαλό σας. Από τις 12-02.16, θα εισέλθετε σε μια καλύτερη εποχή, που θα σας ανεβάσει ψυχολογικά. Αυτό… σε άριστο συνδυασμό με την οικονομική – επαγγελματική σας ανέλιξη, θα σας κάνει να ψάξετε και για το ιδανικό ταίρι.
Επικίνδυνο χρονικό διάστημα : 12 – 20 Ιανουαρίου
Θετικές εξέλιξές με : Καρκίνος και Αιγόκερως
Μπορείτε να: Αξιολογήστε πιο βαθιά και σωστά τις δυνάμεις σας

Καρκίνος: Η υποχωρητικότητα και η τυφλή εμπιστοσύνη που δείξατε σε γυναίκες που σας πρόδωσαν – άφησαν, σίγουρα είναι μια παθητική στάση ζωής, που πρέπει να ξεχάσετε. Αυτοί που έχουν οργανώσει γάμο ή έστω κάποια άλλη δέσμευση, θα έχουν κάποια μικρά εμπόδια, που από την Άνοιξη και μετά θα εξαφανιστούν. Οι αδέσμευτοι, μέσα από την έντονη πια κοινωνική τους ζωή …θα τύχουν ερωτικών ευκαιριών.
Επικίνδυνο χρονικό διάστημα : 17 – 29 Ιανουαρίου
Θετικές εξέλιξές με : Ταύρος και Τοξότης
Μπορείτε να: Δοκιμάσετε νέα χόμπι που σας ταιριάζουν

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Λέων: Είσαστε ίσως το πιο ευνοημένο ζωδιο του πρώτου τριμήνου του έτους. Οι εσωτερικοί πλανήτες, σας ωθούν στο να ξεπεράσετε το άτυχο παρελθόν και να κυνηγήσετε… την ερωτική σας τύχη, μέσα από νέα πρόσωπα. Αυτοί που έχουν χωρίσει, θα σκεφτούν πολύ την επανασύνδεση…! Αυτή που θα αποδείξει την αξιοπιστία της…θα έχει και την Λιονταρίσια καρδιά σας σε αποκλειστικότητα. Αυτοί που κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι, την εποχή των Ιχθύων, θα τύχουν νέων ερωτικών προτάσεων.
Επικίνδυνο χρονικό διάστημα : 18 – 21 Ιανουαρίου
Θετικές εξέλιξές με : Λέων και Αιγόκερως
Μπορείτε να: Δικτυωθείτε περισσότερο στην κοινωνική σας ζωή.

Παρθένος: Με τον Δία να σας προστατεύει μέχρι και τις αρχές του Φθινοπώρου 2016, όλα μπορείτε να τα ανατρέψετε και να τα φέρετε στα μέτρα σας. Οι χωρισμένοι Παρθένοι, που σκέφτονται να ξανακάνουν κίνηση για επανασύνδεση με την γυναίκα που τους γοητεύει ακόμη, καλό θα ήταν να το αποπειραθούν… μετά την λήξη του Ανάδρομου Ερμή στις 25/01/16. Αποφύγετε αυτήν την περίοδο τις νέες γνωριμίες, που πιθανόν να αποδειχτούν ….κάτω τελικά του μετρίου.
Επικίνδυνο χρονικό διάστημα : 19 – 30 Ιανουαρίου
Θετικές εξέλιξές με : Ζυγός και Ιχθείς
Μπορείτε να: Βελτιώσετε την περιβολή σας

Ζυγός: Έχετε πληρώσει με αφόρητη μοναξιά τα λάθη των ακραίων συμπεριφορών σας, και αυτό πια μέσα στο νέο έτος, σας δίνει την εμπειρία και την γνώση για το τι δεν πρέπει να επαναλάβετε. Οι Ζυγοί που πολιορκούν τον τελευταίο μήνα, γυναίκα η οποία έχει ήδη στην ζωή της δέσμευση, καλό θα ήταν πια να υποχωρήσουν. Οι νέες ερωτικές εκπλήξεις, θα εμφανιστούν από τις αρχές του Φεβρουαρίου, και σίγουρα θα είναι πιο κοντά στα μέτρα σας.
Επικίνδυνο χρονικό διάστημα : 11 – 24 Ιανουαρίου
Θετικές εξέλιξές με : Σκορπιός και Τοξότης
Μπορείτε να: Ασχοληθείτε ενεργά με κοινωνική προσφορά

αγαπη

Σκορπιός: Η γενικότερη κατανόηση που δείχνετε στα προβλήματα της συντρόφου σας, και του περιβάλλοντος της, ίσως να σας έχουν εγκλωβίσει. Πολλά αυτά που θα βγουν στην επιφάνεια και θα σας ενοχλήσουν Οι σύντροφοι που έχουν μεταξύ τους χιλιομετρική απόσταση, θα βρουν τελικά τις πρακτικές λύσεις. Αυτοί που βιώνουν μοναξιά, από τις 10-01-16, και ύστερα θα τύχουν νέων προσεγγίσεων.
Επικίνδυνο χρονικό διάστημα : 14 – 17 Ιανουαρίου
Θετικές εξέλιξές με : Αιγόκερως και Ιχθείς
Μπορείτε να: Εξασκήσετε τα νέα σας πρακτικά χόμπι

Τοξότης: Σίγουρα ένας χρόνος που ήδη ξεκινάει βαρύς, με την έντονη παρουσία του Κρόνου στον ζωδιακό σας οίκο. Αυτό όμως θα δώσει και τις ευκαιρίες για οριστικά ξεκαθαρίσματα, μεταξύ παρελθόντος και παρόντος. Τίποτα δεν θα κρατηθεί αν δεν συμπληρώνει τις προδιαγραφές σας. Αυτό θα έχει ισχύ και για τους ελεύθερους και τις νέες τους γνωριμίες.
Επικίνδυνο χρονικό διάστημα : 10 – 21 Ιανουαρίου
Θετικές εξέλιξές με : Σκορπιός και Ιχθείς
Μπορείτε να: Οργανώσετε φιλικά reunion

Αιγόκερως: Οι μετοχές σας σαν άντρες θα ανέβουν… από την εποχή που ο Ήλιος θα περάσει στον Υδροχόο. Οι καθυστερήσεις στα οικονομικά σας ζητήματα θα ξεπεραστούν και η αυτοπεποίθηση σας θα ανέβει. Αυτό σας γεγονός θα σας κάνει να ανοίξετε περισσότερο τα μάτια σας και να δείτε, τι σας ταιριάζει από όλον αυτόν τον κόσμο που σας περιτριγυρίζει. Αφήστε το παρελθόν, να σας πλησιάσει, και αν κάτι αξίζει ….του ρίχνετε και μια δεύτερη ματιά.
Επικίνδυνο χρονικό διάστημα : 11 – 23 Ιανουαρίου
Θετικές εξέλιξές με : Καρκίνος και Ζυγός
Μπορείτε να: Επισκεφτείτε μέρη που δεν έχετε πάει ποτέ

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Υδροχόος: Οι σκέψεις είναι ξεκαθαρισμένες και οι στόχοι προκαθορισμένοι. Η εποχή του ζωδιακού σας μήνα θα παρουσιάσει καινούργιες επαφές, που θα συγκινήσουν. Αυτοί που ακόμα ζουν με την ελπίδα της αναβίωσης του παρελθόντος, ίσως μέχρι τον Μάρτιο να έχουν κάποιες ενδείξεις επανένωσης. Οι σχέσεις που εμπλέκουν και τρίτα πρόσωπα, θα πρέπει να ξεκαθαριστούν άμεσα, ίσως και να τερματιστούν.
Επικίνδυνο χρονικό διάστημα : 14 – 19 Ιανουαρίου
Θετικές εξέλιξές με : Κριός και Λέων
Μπορείτε να: Να εμπλακείτε ενεργά σε κοινωνικές δράσεις

Ιχθείς: Πολλές οι νέες κατευθύνσεις που θα έχετε μπροστά σας, και ιδίως από τις 25-01 και μετά. Τα ερωτικά παιχνίδια και οι σχετικές προσκλήσεις θα είναι άφθονες και αυτό σίγουρα μπορεί να σας βάλει σε μπερδέματα. Δεν είναι και πολύ δύσκολο πια, και μετά από ένα δύσκολο 2015, να ξεκαθαρίσετε ποια γυναίκα θέλετε στην ζωή σας και ποια όχι. Το χαρακτηριστικό του ζωδίου σας, τον να ξεγλιστράτε, δεν θα έχει καμία ισχύ εδώ.
Επικίνδυνο χρονικό διάστημα : 17 – 28 Ιανουαρίου
Θετικές εξέλιξές με : Καρκίνος και Παρθένος
Μπορείτε να: Μάθετε μια νέα τέχνη – γλώσσα.