Κρυσταλλομαντεία-Ενόραση. Προβλέψεις για Έρωτα.

oneirokriths-zvdia-taro

Κοινοποίηση:

Κρυσταλλομαντεία-Ενόραση. Προβλέψεις για τον Έρωτα.

Η τέχνη της Κρυσταλλομαντείας, ανήκει στις μαντικές μεθόδους που το μέσο της ενόρασης είναι μια κρυστάλλινη σφαίρα… κάτω από το φως κεριών και μέσα από την περιστροφή στους άξονες της Γης….από το χέρι του Μάντη, δίνει τις απαντήσεις της.

Πιο αναλυτικά:

Κριός: Ανατολική φορά

zodia-zvdia-22

Είσαστε σε μια εξαιρετική φάση, που θα σας φέρει πιο κοντά σε αυτά που θέλετε είτε είναι οικονομικά, είτε πια να φέρετε σε μια ισορροπία την ερωτική σας ζωή. Πολλές και οι θετικές και άμεσες επανασυνδέσεις που θα σας έρθουν από εκεί που δεν το περιμένετε, εσείς οι χωρισμένοι.

Ταύρος: Δυτική φορά

Πιθανόν και ήδη να σας έχουν έρθει κάποιες ειδήσεις από το παρελθόν σας, που μιλούν για έναν πρώην σύντροφο σας, που επιθυμεί να σας κάνει μια καινούργια πρόταση, για να είστε μαζί. Επιτυχίες μεγάλες και ροή χρήματος, είναι στα σχέδια του σύμπαντος…για το επόμενο διάστημα.

Δίδυμοι: Βόρεια φορά

Μπορεί να έχετε κάποια ένταση αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά θα υποχωρήσει. Έχουν συμβεί πολλά μέσα στην σχέση σας και το καλύτερο θα ήταν, να κάνετε κάποιους πιο αληθινούς διαλόγους. Αυτό θα σας κάνει και να πάρετε τις αποφάσεις σας, για το μέλλον.

taro-zodia-76

Καρκίνος: Νότια φορά

Υπάρχουν κάποια ερωτευμένα μάτια γύρω σας, που επιθυμούν να κατακτήσουν την καρδιά σας. Πιθανόν και να έχετε ήδη καταλάβει ποιος και τι, αλλά μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε και τις αποκαλύψεις. Ευκαιρίες διαλόγου και αποκατάσταση σχέσης, θα έχουν οι χωρισμένοι σύντροφοι.

Λέων: Δυτική φορά

Οι περιστάσεις δεν σας επιτρέπουν να είστε όπως και όποτε θέλετε με τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που επίσης ταλαιπωρεί την άλλη πλευρά. Οι επόμενες ημέρες, θα σας βρουν κοντά και με προτάσεις για κοινή πια πορεία. Σε αυτό θα βοηθήσουν και τα οικονομικά σας, που θα σταθεροποιηθούν.

Παρθένος: Νότια φορά

Εσείς έχετε πάρει πια τις μόνιμες σας αποφάσεις και έχετε την ανάγκη να τις εκφράσετε στον άνθρωπο σας, που δείχνει να μην είναι και τόσο κοντά σας, αυτήν την εποχή. Μιλήστε, και αφήστε την άλλη πλευρά να κάνει τα δέοντα για αυτήν την σχέση.

chartomantia-087

Ζυγός: Ανατολική φορά

Ακούσματα ερωτικά – προσωπικά σας έρχονται μέσα από τον φιλικό – κοινωνικό κύκλο, που ζητούν να σας γνωρίσουν σε πιο ιδιαίτερο βαθμό. Μπορεί να μην ενδιαφέρεστε για κάτι τέτοιο, αλλά σίγουρα μην κλείσετε τελείως τις πόρτες, αν πρώτα δεν λάβετε τις προτάσεις.

Σκορπιός: Βόρεια φορά

Αισθάνεστε δικαιωμένοι, σε όλα αυτά που επιθυμείτε να καταφέρετε σε οικονομικό επίπεδο. Σε επόμενο στάδιο, αυτό θα σας δώσει μια πολλή καλύτερη διάθεση και καθαρό μυαλό, για να δείτε πως θα διαχειριστείτε καταστάσεις που σας έχουν προβληματίσει στην σχέση σας.

Τοξότης: Ανατολική φορά

Δεν θα δώσετε σε κανέναν περισσότερα χρονικά περιθώρια, για να σας καθυστερήσει ακόμη μια φορά. Εσείς που έχετε τελικά πάρει τις αποφάσεις σας, όποιες και να είναι για τον δεσμό σας, ίσως και να πρέπει άμεσα να τις ανακοινώσετε. Το πιο πιθανόν είναι να πάρετε θετικές απαντήσεις.

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αιγόκερως: Νότια φορά

Για ακόμη μια φορά καλείστε εσείς που είστε και από τα πιο δυναμικά ζώδια, να πάρετε στα χέρια σας, τις καταστάσεις και να λύσετε προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί σε σχέσεις, συνεργασίες και φιλίες. Εσείς που είστε μόνοι σας, θα δείτε κάποια παλιά σας υπόθεση, να ξαναβγαίνει στον δρόμο σας.

Υδροχόος: Δυτική φορά

Είσαστε πι αναγκασμένοι να κάνετε πράματα για τον εαυτό σας, και να μην εξυπηρετείτε μόνο τους άλλους και τις επιθυμίες τους. Αυτό θα σας κάνει ακόμη πιο γοητευτικούς και πιο συγκεκριμένα εκεί που σας ενδιαφέρει. Ο επικοινωνιακός πάγος θα λιώσει …και πολλές νέες σχέσεις θα δημιουργηθούν.

Ιχθείς: Νότια φορά

Είσαστε πρόθυμοι να κάνετε κάποιες αλλαγές μέσα στον τρόπο που λειτουργεί η σχέση σας, αλλά πάντα με μέτρο και λογική. Πολλά και τα καλά νέα που θα σας έρθουν από την εργασία – επαγγελματικά σας, που θα σας βοηθήσουν να κλείσετε πολλούς λογαριασμούς.

Διαβαστε το Ετησιο Eρωτικο Ωροσκοπιο 2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44