2018 ζωδια Ωροσκοπιο Αγαπης β

2018 ζώδια  Ερωτικο ωροσκοπιο

ζωδια λεων 2018

Η ερωτική σας ζωή θα περάσει από αναδόμηση μέσα στο 2018, ιδιαίτερα όσων Λεόντων είναι ήδη δεσμευμένοι. Μάλιστα θα υπάρξουν χρονικά διαστήματα, που θα νιώθετε ότι εσείς και το ταίρι σας βιώνετε την απόλυτη κατεδάφιση!

zodia-taro-45

Το πρώτο που πρέπει να αναφερθεί, είναι ότι θα συντελεστούν εκλείψεις στο ζώδιο σας και στον τομέα της Συνύπαρξης, που θα σηματοδοτήσουν ριζικές αλλαγές και εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή.

 

Η Έκλειψη Σελήνης στις 31 Ιανουαρίου 2018, είναι πιθανό να σας αφήσει με μια αίσθηση γκρίνιας και συναισθηματικού κενού. Αν δεν λαμβάνετε από το ταίρι σας την προσοχή που θεωρείτε ότι αξίζετε και χρειάζεστε, αυτή θα είναι μια φάση δοκιμασίας… Η Ηλιακή Έκλειψη που θα ακολουθήσει στις 15 Φεβρουαρίου, ενδέχεται να προσφέρει στη σχέση σας μια ευκαιρία για επανεκκίνηση. Αυτή η έκλειψη έχει επίσης τη δυναμική να ενισχύσει τη διάθεσή σας για σοβαρότερη δέσμευση, αν βρίσκεστε στην έναρξη μιας σχέσης.

Στις 27 Ιουλίου αναμένεται μία ακόμη Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας και στον Οίκο σας των Σχέσεων, η οποία θα σχηματίσει ένα τετράγωνο αντίθεσης με τον Ουρανό. Αυτή η όψη θα σας αποσπάσει την προσοχή από την προσωπική σας ζωή, γιατί θα εστιάσετε σε μια απρόσμενη ευκαιρία για την καριέρα σας. Η ευχάριστη Ηλιακή Έκλειψη στις 11 Αυγούστου θα σας δώσει το έναυσμα να ανασυσταθείτε και να λάμψετε ξανά, σε τομείς που ξέρετε ότι θα εκτιμηθούν δεόντως! Αυτοί μπορεί να αφορούν μια καινούργια σχέση για τους αδέσμευτους, αλλά και ένα προσωπικό σας εγχείρημα.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Η ουσιαστικότερη και πιο ολική «επιθεώρηση» πάντως, αναμένεται στο διάστημα μεταξύ 26 Ιουνίου και 27 Αυγούστου που ο Άρης θα κινηθεί με ανάδρομη πορεία μέσα στον Οίκο σας των Σχέσεων. Αν υπάρχει σωρευμένος θυμός ή κάποια πικρία με το ταίρι σας, αυτό είναι το κρίσιμο σημείο για να επιλύσετε τα πάντα ρεαλιστικά και να καθαρίσετε την ατμόσφαιρα. Για να το επιτύχετε αυτό, είναι πιθανό να χρειαστεί να γίνει πλήρης ανασύσταση της σχέσης σας – με το ενδεχόμενο να καταλήξει να γίνει αγνώριστη! Επειδή μόνο εσείς μπορείτε να κρίνετε αν αυτή η εξέλιξη θα είναι θετική ή αρνητική, εναπόκειται να αποφασίσετε αν θα τη διατηρήσετε ή όχι…

ζωδια παρθενος 2018

Το πιο ουσιαστικό δώρο του 2018 για την προσωπική σας ζωή, είναι η πίστη που θα τρέφετε για το ταίρι σας και η άνεση να ανταλλάσσετε και να επικοινωνείτε τις ιδέες σας! Σε αυτό συμβάλει καίρια η παραμονή του Δία στον Οίκο σας της Επικοινωνίας μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου. Επιπρόσθετα, ο πλανήτης που λατρεύει την επέκταση θα σχηματίσει τέλειες όψεις με τον Ποσειδώνα της αγάπης άνευ όρων στον Οίκο σας των Σχέσεων, στις 25 Μαΐου και στις 19 Αυγούστου. Όχι μόνο θα μοιράζεστε τα ρομαντικά όνειρά σας, θα καταθέτετε ο

καθένας τις δικές του ιδέες για να τα κάνετε πραγματικότητα – κι αυτό αποτελεί την πεμπτουσία της συνένωσης δύο ανθρώπων! Είναι το είδος της στήριξης που θα σας κάνει να νιώθετε ότι τα πάντα είναι πιθανά, χάρη στην πίστη και το έναυσμα του ενός προς τον άλλον στο κάθε βήμα σας!

Διαβαστε  το Ετησιο Eρωτικο Ωροσκοπιο  2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Για τους Παρθένους που είναι γονείς, ενδέχεται να αυξηθούν οι ευθύνες στη διάρκεια του 2018. Αν και θα υπάρχει σύμπνοια απόψεων και χειρισμού αυτού του κοινού ρόλου σας, ίσως η καθημερινότητα να αφήνει λίγο χρόνο για να αναδείξετε τον ρομαντισμό σας και να περάσετε ήσυχες στιγμές μόνοι οι δυο σας. Η συμβουλή των άστρων για εσάς, είναι να εστιάσετε στην ευρύτερη εικόνα και τα θετικά της άρτιας διαπαιδαγώγησης των παιδιών σας. Όσο πιο ισορροπημένα λειτουργήσετε εσείς, σε τόσο πιο αισιόδοξους και παραγωγικούς ενήλικες θα ωριμάσουν τα παιδιά σας!

Για τους αδέσμευτους Παρθένους, το 2018 ίσως να είναι λίγο πιο επιβαρυντικό απ’ όσο έχουν συνηθίσει. Ο Κρόνος, ο πλανήτης των περιορισμών και των ορίων, έχει περάσει στον Οίκο σας της Αγάπης από τις 19 Δεκεμβρίου 2017 και θα παραμείνει εκεί μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020! Αυτό σημαίνει ότι έχετε μπει σε μια περίοδο που το σύμπαν θέλει να πάρετε κάποια δύσκολα μαθήματα, όπως το να κατασταλάξετε σε όσα θέλετε από μια αγάπη και τι είστε διατεθειμένοι να δώσετε εσείς για αντάλλαγμα… Δεν αρκεί πλέον να θέλετε μια αληθινή σχέση, πρέπει να προετοιμαστείτε γι’ αυτή και να φροντίσετε να την κερδίσετε! Αυτή είναι μια διαδικασία που απαιτεί από εσάς να περάσετε χρόνο μόνοι, προκειμένου να οριοθετήσετε τα θέλω σας και τι σημαίνει μια σχέση για εσάς. Να ξέρετε ότι όσο κυλά ο καιρός, θα συνειδητοποιείτε πόσο αξίζει τον κόπο!

ζωδια  ζυγος 2018

Είναι γεγονός ότι η προσωπική σας ζωή έχει περάσει πολλές διακυμάνσεις από το 2011 και μετά. Αυτό οφείλεται κυρίως στη διαμονή του Ουρανού, του πλανήτη του χάους και της απελευθέρωσης, στον Οίκο των Σχέσεών σας.

zodia-zvdia-75

Όσοι Ζυγοί είναι δεσμευμένοι αυτά τα τελευταία χρόνια, το πιο πιθανό είναι να νιώθουν ότι ενίοτε βιώνουν σεισμικές δονήσεις στην υπόσταση της σχέσης τους! Μάλιστα αν κοιτάξετε πίσω, ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι αυτή η σχέση είναι αγνώριστη σε σύγκριση με την αρχική της μορφή. Αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό στοιχείο. Ουσιαστικά, σας δόθηκαν ευκαιρίες να απελευθερωθείτε από όλες τις ξεπερασμένες πεποιθήσεις σας για την ουσία ενός ζευγαριού, επειδή θεωρούσατε ότι έπρεπε να παλεύετε για να διατηρήσετε ζωντανή την αγάπη.

Ίσως προς έκπληξή σας, αυτό άνοιξε μπροστά σας έναν συναρπαστικό κόσμο δυνατοτήτων όσο αφορά τα θέματα καρδιάς – ακόμα κι αν αυτή η διαδρομή σας ταρακούνησε πολύ! Χρειάστηκε να αντιμετωπίσετε και ξαφνικούς χωρισμούς, προκειμένου να βρείτε τις πολυπόθητες διεξόδους σε σοβαρά προβλήματα. Δεν ήταν μια εύκολη πορεία… Όμως είναι βέβαιο ότι σας δίδαξε τους τρόπους να ισορροπείτε την αγάπη και τη συνύπαρξη, με πιο υγιείς και λιγότερο προσκολλημένους τρόπους!

Μέσα στο 2018 το σύμπαν θέλει να σας χαρίσει κάποιες νότες ηρεμίας, κυρίως στο διάστημα 15 Μαΐου με 6 Νοεμβρίου που ο Ουρανός θα αποχωρίσει από τον Οίκο σας των Σχέσεων. Αυτή η περίοδος θα επιστρέψει στη σκόνη να κατακαθίσει αρκετά, ώστε εσείς και το ταίρι σας να συνειδητοποιήσετε πού βρίσκεστε. Το χάος θα απαλυνθεί αρκετά και θα μπορέσετε να αποφασίσετε ποια θα είναι τα επόμενα βήματά σας – και αν θα είναι κοινά…

Για τους αδέσμευτους Ζυγούς, η Έκλειψη Σελήνης στις 15 Φεβρουαρίου ενδέχεται να φέρει καινούργιες ρομαντικές ευκαιρίες. Να είστε προσεκτικοί στη διάρκεια της Ηλιακής Έκλειψης στις 27 Ιουλίου, γιατί έχει τη δυναμική να σας φτάσει σε έναν τραχύ χωρισμό. Αφορμή θα είναι ένα αίσθημα προδοσίας που θα σας διέπει ή ότι δεν νιώθετε όσο δεμένοι θα θέλατε με το ταίρι σας.

Διαβαστε  το Ετησιο Eρωτικο Ωροσκοπιο  2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-tarw

Εξίσου πιθανό είναι να βρεθείτε στις αγκάλες ενός πρώην συντρόφου την περίοδο μεταξύ 26 Ιουνίου και 27Αυγούστου, θεωρώντας ότι αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Μπορεί να ισχύει, μπορεί και όχι… Όμως αυτό το διάστημα δεν είναι ιδανικό για να πάρετε βιαστικές αποφάσεις ή να κάνετε απερίσκεπτες κινήσεις! Αν κάνετε μια καινούργια γνωριμία, μην βιαστείτε να περάσετε στην ερωτική επαφή αυτή την περίοδο. Ο Άρης θα κινείται με ανάδρομη πορεία στον Οίκο σας του Ρομάντζου, γι’ αυτό μια ερωτική σχέση δεν θα είναι τόσο ικανοποιητική όσο θα θέλατε.

ζωδια σκορπιος 2018

Από πολλές πλευρές, το 2018 θα είναι μια χρυσή χρονιά για εσάς! Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης και της αφθονίας, θα διαμείνει στο ζώδιό σας μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου και θα σας δώσει απίστευτες ευκαιρίες για προσωπική ωρίμανση και πρόοδο! Ωστόσο να έχετε υπόψιν σας ότι ίσως δεν νιώσετε διαφορές σε όλες τις πτυχές της ζωής σας, καθώς ο κομιστής της καλής τύχης διευρύνει μόνο ό,τι αγγίζει… Γι’ αυτό φροντίστε να αξιοποιήσετε τις συναντήσεις του Δία με τον Ποσειδώνα στον Οίκο σας της Αγάπης, στις 25 Μαΐου και στις 19 Αυγούστου. Πρόκειται για μέρες που οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να γνωρίσουν την αδελφή ψυχή τους!

Σε γενικές γραμμές, το 2018 ίσως αποδειχθεί μια ύπουλη χρονιά για τα ερωτικά σας – ειδικά για τους δεσμευμένους Σκορπιούς. Ο Ουρανός, ο πλανήτης των αιφνίδιων αλλαγών, θα περάσει από τον 7ο Οίκο σας των Συνυπάρξεων και θα σας δώσει μια γεύση των δυνατοτήτων του. Από τις 15 Μαΐου μέχρι τις 6 Νοεμβρίου είναι πιθανό να δείξει επαναστατικές διαθέσεις το ταίρι σας. Ενδέχεται να απαιτήσει περισσότερη ελευθερία μέσα στη σχέση σας, νιώθοντας πιο πολύ βάρος παρά ευτυχία. Είναι επίσης πιθανό να αποκαλύψει κάποιες αχαρακτήριστες συμπεριφορές που μπορεί και να σας  εξοργίσουν.

zwdia-66

Αν κι εσείς νιώθετε πίεση από αυτή τη σχέση, ίσως να αποφασίσετε ότι χρειάζεται να κάνετε ένα διάλειμμα οι δυο σας – κάτι που θα προκύψει χωρίς άλλη προειδοποίηση… Από την άλλη πλευρά, αν διατηρείτε μια ευτυχισμένη σχέση με την έναρξη του 2018, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι θα ανατραπούν όλα εν μία νυκτί. Αντιθέτως, ο Ουρανός έχει τη δυναμική να ενδυναμώσει τη σύνδεσή σας. Μην εκπλαγείτε αν νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε τα δεδομένα, να εμφυσήσετε και οι δύο νέα πνοή στον έρωτά σας. Τολμήστε να πειραματιστείτε!

Η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία μέσα στο ζώδιό σας την περίοδο 5 – 31 Οκτωβρίου και θα επιστρέψει ορθόδρομη στον Ζυγό, ενώ θα βρίσκεται στον 12ο Οίκο σας της Απόδρασης μέχρι τις 15 Νοεμβρίου. Όσο η θεά του έρωτα θα κινείται με την όπισθεν, είναι πιθανό να νιώθετε ότι δεν είστε τόσο επιθυμητοί όσο συνήθως ή να αντιμετωπίσετε ένα σημαίνον ερωτικό δίλλημα – ίσως ένα πρώην αίσθημα να επιδιώξει να μπει ξανά στη ζωή σας. Αν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας υπάρχουν θέματα εμπιστοσύνης που δεν έχετε επιλύσει ή παλαιότερες πληγές που δεν έχετε επουλώσει, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να ζητήσετε τη βοήθεια ενός συμβούλου.

Φυσικά η προϋπόθεση είναι να θέλετε και οι δύο να σώσετε αυτή τη σχέση, γιατί είναι πολύ πιθανό να είστε ήδη έτοιμοι να προχωρήσετε παρακάτω. Αν ενδόμυχα έχετε πάρει αυτή την απόφαση, να θυμάστε ότι ο Δίας είναι στο πλευρό σας και θα στηρίξει κάθε κίνησή σας μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου. Δεν βλάπτει να έχετε ένα «γούρι» επάνω σας συνεχώς!

Διαβαστε  το Ετησιο Eρωτικο Ωροσκοπιο  2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76