2018 ζωδια Ερωτοσκοπιο γ

2018 ζώδια  Ερωτικο ωροσκοπιο

ζωδια  τοξοτης  2018

Τώρα που ο Κρόνος απομακρύνθηκε επιτέλους από το ζώδιό σας, αγαπητοί Τοξότες, το 2018 και το μέλλον σας προβλέπονται λαμπρότερα σε πολλούς τομείς!

zodia-taro-45

Όσο αφορά την αγάπη και τις σχέσεις σας, τα τελευταία χρόνια ενδέχεται να έχετε αναλάβει κάποιες τεράστιες ευθύνες – και εξαιτίας αυτών να θυσιάσατε τις προσωπικές σας ανάγκες στα θέματα καρδιάς.

 

Για τους δεσμευμένους αυτής της κατηγορίας, το σύμπαν θα έρθει τώρα να επιβραβεύσει για την ωριμότητα που επιδείξατε με τόσο κόστος. Η επιλογή του καθήκοντος έναντι της αγάπης δεν ήταν εύκολη, ακόμη κι αν το επέβαλαν οι συνθήκες της εποχής. Μέσα στο 2018 θα δείτε σταδιακά να φεύγει από πάνω σας το βάρος όλων αυτών των υποχρεώσεων και θα έχετε πολύ περισσότερο χρόνο για ρομάντζο!

Ο Ουρανός, ο σπουδαίος αφυπνιστής, θα περάσει αυτή τη χρονιά από τον Οίκο σας του Έρωτα για να βάλει τις τελευταίες του πινελιές. Από την αρχή του 2018 μέχρι τις 15 Μαΐου και από τις 6 Νοεμβρίου μέχρι τις αρχές Μαρτίου 2019, θα εκπέμψει τις ύστατες δέσμες του εκκεντρικής και ενθουσιώδους ενέργειας σε αυτό τον τομέα του χάρτη σας! Το αποτέλεσμα θα είναι να αδημονείτε να αδράξετε κάθε ευκαιρία που θα προκύπτει στον δρόμο σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

 

Για τους αδέσμευτοι θα προκύψουν νέες γνωριμίες. Για τους δεσμευμένους δεν αποκλείεται να προκύψει μια εγκυμοσύνη, ενώ θα αρχίσετε να νιώθετε πιο αισιόδοξοι για την πορεία της σχέσης σας. Η έξοδος του Κρόνου από το ζώδιό σας ενδέχεται να κέντρισε την ανάγκη σας για ουσιαστικές δεσμεύσεις, μέχρι και γάμο. Παράλληλα σας έκανε πιο συνειδητοποιημένους ως προς τη σημασία να παραδοθείτε αποκλειστικά σε ένα άτομο, με αποτέλεσμα να σας προβληματίζει το ποσοστό της προσωπικής σας ελευθερίας και προόδου μέσα σε μια σχέση με περιορισμούς… Να ξέρετε ότι η αλλαγή του χρόνου θα διώξει όλους τους φόβους σας και θα είστε σε θέση, όχι μόνο να απολαύσετε τη ζωή αλλά να την απολαύσετε με το έτερό σας ήμισυ!

Η Αφροδίτη θα κινηθεί με ανάδρομη πορεία από τις 5 Οκτωβρίου μέχρι τις 15 Νοεμβρίου. Αυτός θα είναι ένας κύκλος που θα σας επιτρέψει να απελευθερωθείτε επιτέλους από κάθε «σκελετό» που έχετε κρυμμένο στα ντουλαπάκια της ψυχής σας. Αυτό μπορεί να αφορά δυσχερείς χωρισμούς ή και απογοητεύσεις στην προσωπική σας ζωή στο παρελθόν. Αφήστε τα όλα να φύγουν και εστιάστε στην καινούργια πορεία της ζωής σας. Όσα έπονται για εσάς, είναι πραγματικά πολύ όμορφα και χαρωπά!

Διαβαστε  το Ετησιο Eρωτικο Ωροσκοπιο  2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια  αιγοκερως 2018

Το σίγουρο στοιχείο για το 2018, είναι ότι η προσωπική σας ζωή δεν θα σας φανεί ούτε μία στιγμή βαρετή: το σύμπαν φαίνεται να έχει ετοιμάσει μια επεισοδιακή χρονιά για τα ερωτικά σας, ασχέτως αν είστε δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι!

zwdia-768

Ο Κρόνος περνά στο ζώδιό σας από τις 19 Δεκεμβρίου 2017 για να παραμείνει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020. Είστε εξαιρετικά συμβατοί με την ενέργεια του Κρόνου, γιατί είναι ο κυβερνήτης σας. Άρα ακόμα κι όταν θα σας φέρει περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να τις διεκπεραιώσετε μέσα στην πειθαρχημένη καθημερινότητά σας!

Η παραμονή του Κρόνου στο ζώδιό σας έχει τη δυναμική να σας προετοιμάσει για μια σχέση με περισσότερη δέσμευση, όπως θα απαιτούσε ένας γάμος. Αν είστε ήδη παντρεμένοι, είναι πιθανό να αποφασίσετε να διευρύνετε περαιτέρω την οικογένειά σας. Κατ’ ακρίβεια, η Ηλιακή Έκλειψη στις 12 Ιουλίου στον Οίκο σας της Συνύπαρξης, θα είναι καθοριστική για μια αλλαγή στην ερωτική σας ζωή… Το βέβαιο είναι ότι το ταίρι σας θα αλλάξει ριζικά τα δεδομένα σας, επηρεασμένο από αυτή την έκλειψη!

Για τους αδέσμευτους Αιγόκερους, το 2018 επιφυλάσσει ενθουσιώδεις εμπειρίες! Ο Ουρανός, ο πλανήτης της απελευθέρωσης και της χαράς, θα διασχίσει τον Οίκο σας της Αγάπης από τις 15 Μαΐου μέχρι τις 6 Νοεμβρίου, μια συγκυρία που θα σας δώσει δείγμα των σημαντικών αλλαγών που έπονται για εσάς στη ρομαντική αρένα. Δεν αποκλείεται να νιώσετε έλξη για άτομα που μέχρι τώρα παραβλέπατε, γιατί θεωρούσατε ότι δεν είναι ο τύπος σας. Επίσης ενδέχεται να στραφείτε σε κάποιες περιστασιακές επαφές ή βραχυπρόθεσμες σχέσεις. Όλα τα θέματα καρδιάς θα έχουν μια χροιά αναπάντεχου… γι’ αυτό πρέπει να αρχίσετε να προσαρμόζεστε στο σκεπτικό του να ακολουθάτε τη ροή των γεγονότων. Έτσι θα καταφέρετε να πλοηγηθείτε με επιτυχία και πολλές απολαύσεις, στο χαοτικό ερωτικό γαϊτανάκι που θα φέρει ο Ουρανός στη ζωή σας. Χαρείτε τη διαδρομή!

zodia-zvdia-75

ζωδια υδροχοος 2018

Κάποια σημαντική και σαρωτική προσωπική αλλαγή σας αναμένει μέσα στο 2018, αγαπητοί Υδροχόοι. Δεν αποκλείεται να φτάσει σε επίπεδο απόλυτης κατεδάφισης, ακόμα και σε σχέση με την ερωτική σας ζωή!

Η Έκλειψη Σελήνης στον Οίκο σας των Σχέσεων στις 31 Ιανουαρίου 2018, θα σας αφήσει μια αίσθηση πληρότητας στην υπάρχουσα σχέση σας – είτε έτοιμους για αλλαγές. Αν ήδη δεν τρέφετε έντονα συναισθήματα για το ταίρι σας, θα αρχίσετε πλέον να αναγνωρίζετε ότι υπάρχει πρόβλημα. Η ετοιμότητά σας για καίριες προσωπικές μετατροπές με την είσοδο της Νέας Χρονιάς, θα γίνει ακόμη πιο εμφανής με την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σας στις 15 Φεβρουαρίου. Όλα αυτά θα ενθουσιάσουν εσάς, όχι όμως και το ταίρι σας. Αυτό δεν θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα, γιατί η ανάγκη σας θα είναι να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.

Το αποτέλεσμα όλης αυτής της ατμόσφαιρας θα αποκαλυφθεί μέχρι τις 27 Ιουλίου 2018, που η Έκλειψη Σελήνης ενδέχεται να σημάνει την οριστική λήξη της σχέσης σας. Αυτή θα είναι μια ιδιαίτερα ευαίσθητη στιγμή για εσάς, από αστρολογικής πλευράς. Από τις 26 Ιουνίου μέχρι τις 27 Αυγούστου, ο Άρης της δράσης και της ώθησης θα κινείται με ανάδρομη πορεία. Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του κύκλου του θα το περάσει στο ζώδιό σας, δίνοντάς σας μια αίσθηση ότι κάποιος αφαίρεσε όλο τον αέρα από τα πανιά σας! Αν υπάρχουν μελανά σημεία στη σχέση σας, υπό την επήρεια της δύσκολης σεληνιακής έκλειψης δεν θα έχετε άλλη ενέργεια για να παλέψετε για τη σχέση σας. Θα προτιμήσετε να υψώσετε λευκή σημαία και να παραδοθείτε σε ό,τι σας επιφυλάσσει το μέλλον… με μεγάλη πιθανότητα να πρόκειται για χάος!

Διαβαστε  το Ετησιο Eρωτικο Ωροσκοπιο  2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-tarw

Αυτή η Έκλειψη στις 27 Ιουλίου θα σχηματίσει μέσα στον Οίκο σας της Οικογένειας ένα δύστροπο τετράγωνο με τον Ουρανό, τον κυβερνήτη σας της απελευθέρωσης και των εντάσεων. Αν η σχέση σας τελειώσει όντως, θα επιφέρει πιεστικές επιδράσεις μέσα στο σπιτικό σας – που δυστυχώς θα βγουν εκτός ελέγχου αυτή την περίοδο. Παράλληλα, η σύμπτυξη αυτών των ενεργειών ενδέχεται να έχει επιπτώσεις και στην ερωτική σας διάθεση. Με τον Άρη να κινείται σε ανάδρομη πορεία, είναι πιθανό να νιώθετε λιγότερη έλξη για το ταίρι σας – ή για κάθε είδους «δράση» αν είστε αδέσμευτοι. Μην πανικοβληθείτε όμως, γιατί αυτή η φάση θα είναι παροδική.

Όλες οι αλλαγές που θα συντελούνται από την έναρξη του 2018, ενδέχεται να οδηγήσουν σε κάποια πιεστική έναρξη στις 11 Αυγούστου και την Ηλιακή Έκλειψη στον Οίκο σας των Σχέσεων. Το γεγονός ότι ο Άρης θα είναι ακόμη ανάδρομος, θα σας δυσκολέψει στην πραγμάτωση των αλλαγών που θα θέλετε να κάνετε στη ζωή σας. Ίσως το μάθημα που θέλει να σας δώσει το σύμπαν μέσα στο 2018, να αφορά λιγότερο την εκπλήρωση των υποχρεώσεών σας και περισσότερο την πόρευσή σας με το κύμα των συγκυριών… Η αλήθεια είναι ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να ωριμάσετε και να προοδεύσετε πραγματικά!

zodia-astra-tarot

ζωδια  ιχθυες 2018

Ο Ποσειδώνας σας, ο κυβερνήτης σας και πλανήτης της πίστης και του ιδεαλισμού, παραμένει στο ζώδιό σας μέσα στο 2018 και μέχρι τις αρχές του 2016! Αυτό διασφαλίσει ότι θα διατηρήσετε την πεποίθηση πως τα πάντα είναι δυνατά στα θέματα καρδιάς. Αν και αυτή άποψη θα σας έχει δυσκολέψει κάποιες στιγμές, το σύμπαν θέλει να πάρετε το σπουδαίο μάθημα της κατανόησης, της συγχώρεσης και της θυσίας.

Αυτό που έχει μεγάλη σημασία για όλων των ειδών τις σχέσης σας, είναι να κατανοήσετε τη διαφορά ανάμεσα στο να είστε ευγενικοί και να γίνεστε αντικείμενο εκμετάλλευσης! Η ευχάριστη είδηση για το 2018, είναι ότι αυτή τη γνώση δεν θα την αποκτάτε πλέον με τον ίδιο

δύσκολο τρόπο που σας την έδινε το σύμπαν τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο θα συνειδητοποιήσετε ότι εσείς και το ταίρι σας δεν έχετε τις ίδιες απόψεις στον τομέα των πνευματικών ή φιλοσοφικών σας πεποιθήσεων, ούτε όσο αφορά τις ηθικές συγκυρίες. Αυτό το χάσμα ανάμεσά σας ενδέχεται να εξελιχθεί σε πρόβλημα, μεταξύ 5 Οκτωβρίου και 15 Νοεμβρίου που η Αφροδίτη θα κινείται με ανάδρομη πορεία.

zwdia-768

Με έμφαση στο διάστημα από 21 Οκτωβρίου μέχρι 15 Νοεμβρίου, θα πρέπει να ασχοληθείτε και με τις οικονομικές σας διαφορές. Αν και δεν έχετε έλλειψη χρημάτων, την εν λόγω περίοδο ίσως δεν καταφέρετε να συμφωνήσετε για τη διαχείρισή τους. Ένα άλλο θέμα που ενδέχεται να σας ταλαιπωρήσει μέσα στο 2018, θα είναι οι ερωτικές σας επαφές – είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι. Ουσιαστικά δεν θα νιώθετε όσο ικανοποιημένοι θα θέλατε σε αυτό τον τομέα, κατά πάσα πιθανότητα επειδή εσείς θα έχετε μειωμένη λίμπιντο. Μάλιστα μεταξύ 26 Ιουνίου και 27 Αυγούστου, ίσως και να αναρωτιέστε κατά πόσο τα αίτια είναι ψυχολογικά ή σωματικά.

Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να έχει χάσει το ερωτικό του ενδιαφέρον για εσάς το ταίρι σας. Σε αυτή την περίπτωση, η εποχή αυτή θα είναι ιδανική για να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό και να χειριστείτε το πρόβλημα της σχέσης σας. Να ξέρετε ότι η συναισθηματικά έντονη Ηλιακή Έκλειψη στις 12 Ιουλίου στον Οίκο σας του Ρομάντζου και του Σεξ, θα αποτελέσει σημαντική ευκαιρία για να κάνετε αλλαγές σε αυτό τον τομέα της ζωής σας. Για τους αδέσμευτους Ιχθύς, είναι πιθανό τώρα να προκύψει μια γνωριμία που θα ανατρέψει όλο τον κόσμο τους – σε σημείο εμμονής!

Διαβαστε  το Ετησιο Eρωτικο Ωροσκοπιο  2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66