Αστρολογία Ωροσκοπια Αναδρομου Ερμη 13/08-05/09

zwdia-ermis-karkinos

Αστρολογια Ανάδρομος Ερμής, Επιστροφή για Διορθώσεις!

Ο Ερμής, πλανήτης της επικοινωνίας, των μετακινήσεων και του εμπορίου, κατεβάζει ρολά για τις διακοπές και γυρίζει σε ανάδρομη πορεία από τις 13 Αυγούστου μέχρι και τις 5 Σεπτεμβρίου. Για μία φορά, η στιγμή είναι ιδανική!

Ο Ερμής κάνει αναστροφή στην πορεία του στις 11 μοίρες της Παρθένου, στις 12 Αυγούστου. Οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα έχουν πολλή δράση και ένταση, καθώς θα προσπαθείτε να βάλετε σε σειρά όλα τα θέματα που σας απασχολούν. Εξαιρετική προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε αβλεψίες και ανόητα λάθη σε αυτή τη φάση, τόσο αν ετοιμάζεστε για διακοπές όσο και αν οργανώνετε τα επόμενα επαγγελματικά πλάνα σας.

zodia-taro-45

 

Η περίοδος από τις 13 μέχρι και τις 31 Αυγούστου, ζητά από εσάς να μειώσετε την ταχύτητά σας, να αναλύετε και να συλλογίζεστε διπλά την κάθε κίνησή σας. Να έχετε υπ’ όψιν σας ότι η Ηλιακή Έκλειψη του Αυγούστου θα συντελεστεί στο μέσο αυτού του κύκλου, γι’ αυτό θα είναι συνετό να έχετε ευέλικτο πρόγραμμα προκειμένου να ανταποκριθείτε γρήγορα στις όποιες απρόβλεπτες συγκυρίες!

Στις 31 Αυγούστου ο Ερμής θα περάσει στον Λέοντα, όπου και θα γυρίσει στην ορθή πορεία του στις 5 Σεπτεμβρίου, διασχίζοντας το σημείο της Ηλιακής Έκλειψης και βγάζοντας πολλές ακόμη ζωτικές πληροφορίες στην επιφάνεια. Αφήστε τη σκόνη να κατακαθίσει για περίπου μία εβδομάδα μετά από αυτό. Ο αγγελιαφόρος των θεών θα ανακτήσει την πλήρη ταχύτητά του γύρω στις 19 Σεπτεμβρίου – και τότε όλοι μπορούν να προχωρήσουν τα… Ποια; Κανείς δεν ξέρει ακόμη, οι μέρες του Αυγούστου που έπονται θα τα αποκαλύψουν όλα!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Όλα τα ζώδια με τον Ανάδρομο Ερμή:

Κριός

Το υπόλοιπο του Αυγούστου είναι αίσια περίοδος για να χειριστείτε ξανά ένα θέμα υγείας ή να σκεφτείτε κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής σας. Θα είναι καλό να πάρετε λίγη άδεια από τη δουλειά, προκειμένου να φροντίσετε την ευημερία σας, να ξεκουραστείτε και να αναλάβετε δυνάμεις. Ένα παλαιότερο επαγγελματικό εγχείρημα ενδέχεται να πάρει τώρα το πράσινο φως. Όσο πλησιάζετε προς τον Σεπτέμβριο, θα είστε όλο και πιο έτοιμοι να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας και να απολαύσετε στο έπακρο τη ζωή και τον έρωτα!

Ταύρος

Έχετε αρκετό ελεύθερο χώρο στο ζωή σας, για να απολαύσετε την αγάπη, τη χαρά και τη δημιουργική σας έκφραση; Αν δυσκολεύεστε σε κάτι, αναζητήστε μια φιλική συμβουλή. Αν νιώθετε να μην υπάρχει κέφι στην εργασία σας ή την προσωπική σας ζωή, έχει έρθει η στιγμή να στραφείτε στην πιο ρομαντική και αυθόρμητη πλευρά του εαυτού σας! Θα νιώσετε να γίνονται σημαντικές αλλαγές στο περιβάλλον του σπιτικού και της οικογένειάς σας, όπως και στην πιο βαθιά συναίσθηση του ποιοι είστε.

Δίδυμοι

Η εποχή αυτή θα σας καλέσει να δείτε με διαφορετική οπτική το χώρο διαμονής σας. Μια ανακαίνιση ή μετακόμιση ενδέχεται να αντιμετωπίσει κωλύματα ή να πάρει το πράσινο φως κάποια τέτοια δραστηριότητά σας που εγκαταλείψατε στο παρελθόν. Ο υπόλοιπος Αύγουστος είναι καλή περίοδος για να κάνετε την ενδοσκόπησή σας, να σκεφτείτε στεγαστικές επιλογές ή να ερευνήσετε λίγο το οικογενειακό σας δέντρο. Όσο πλησιάζει ο Σεπτέμβριος, θα είστε όλο και πιο έτοιμοι να κάνετε τη φωνή σας να ακουστεί και να αφήσετε τη σφραγίδα σας στα πέριξ!

zwdia-768

Καρκίνος

Όσο διάστημα του Αυγούστου απομένει, να αναμένετε μια χαλάρωση στον τομέα των επικοινωνιών σας. Αυτή η αποφυγή εξωτερικών ερεθισμάτων θα αφήσει το μυαλό σας να εστιάσει στην αναλυτική σκέψη – ίσως και σε λίγη γραφή ή μάθηση. Εναλλακτικά, ενδέχεται να αναδυθεί ξανά ένα θέμα στο οικογενειακό ή επαγγελματικό περιβάλλον σας, που τώρα θα βρει τη λύση του. Φροντίστε να ελέγχετε διπλά τα έγγραφά σας αν θα ταξιδέψετε και αποφύγετε αυτή την περίοδο την κατάληξη συμφωνιών. Αξιοποιήστε το χρόνο μέχρι την άφιξη του Σεπτέμβρη για περισσότερη έρευνα, η οποία θα δείτε ότι θα σας αποδώσει τα μέγιστα!

Λέων

Μπορεί το σπουδαίο θέμα αυτού του μήνα να είναι η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σας, ωστόσο η ανάδρομη πορεία του Ερμή έρχεται να την συνδέσει με ερωτήματα όσο αφορά τις αξίες σας, την αυτοεκτίμηση και τις προτεραιότητές σας. Πού σπαταλάτε το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σας; Τι γίνεται με τα οικονομικά σας; Μήπως κάποια θέματα αυτοπεποίθησης σας εμποδίζουν να αναδείξετε τον εαυτό σας ή να βρείτε την αγάπη; Αν αναλογιστείτε συνετά αυτά τα ερωτήματα τώρα, θα είστε πανέτοιμοι για μεγάλες μεταμορφώσεις που επίκεινται στη ζωή σας – τόσο εξωγενείς όσο και στην εμφάνισή σας!

zwdia

Παρθένος

Ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης σας, άρα κάθε ανάδρομη πορεία του σας βγάζει από τη σειρά σας! Τώρα καλείστε να λειτουργήσετε με σύνεση, να αφήνετε περιθώριο χρόνου στα πάντα και να ελέγχετε διπλά κάθε είδους διευθέτηση, μετακίνηση και επικοινωνία. Θα είναι αναμενόμενο να νιώσετε την ανάγκη να αποσύρετε την προσοχή σας από όλους τους άλλους και να την εστιάσετε στον εαυτό σας. Προς τα πού οδεύετε; Τι θέλετε από τη ζωή σας; Αυτή η ενδοσκόπηση θα σας αναζωογονήσει τόσο, που μέχρι τις αρχές του Σεπτέμβρη θα έχετε ανορθώσει τη διαίσθηση αλλά και την δημιουργικότητά σας!

Ζυγός

Μην πέσετε σε τέλμα με αναλύσεις του παρελθόντος, με εμμονές για το τι θα μπορούσατε να έχετε κάνει διαφορετικά ή βυθιζόμενοι σε όσα μετανιώνετε. Ξεχάστε κάθε επανάληψη του τύπου «είπα, μου απάντησε» κλπ. Βάλτε το παρελθόν στο κουτάκι του, θρηνήστε το αν το θεωρείτε απαραίτητο, όμως προχωρήστε παρακάτω! Είστε στο κατώφλι εξαιρετικών και μεγάλων αλλαγών στο περιβάλλον σας, που έχουν τη δυναμική να ανοίξουν τις πόρτες και για τις πιο τολμηρές φιλοδοξίες σας!

zwdia-zodia-tarw

Σκορπιός

Ποιοι είναι οι φίλοι σας; Με τι είδους ανθρώπους θέλετε να περιβάλετε τον εαυτό σας; Αυτή η περίοδος ενδέχεται να είναι υποτονική όσο αφορά την κοινωνική σας δραστηριότητα, προκειμένου να αναγκαστείτε να απαντήσετε σε αυτά τα ερωτήματα και να κατασταλάξετε για το τι και σε ποιους προσβλέπετε. Είναι πιθανό να σας δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία για κάποια σημαντικά πράγματα, γι’ αυτό μην την χάσετε! Υπάρχει η δυνατότητα να βρίσκεστε σε μια καινούργια πορεία ζωής με την άφιξη του Σεπτέμβρη, ηγέτες στο δικό σας βασίλειο!

Τοξότης

Άραγε ποιοι είστε με τη ματιά των άλλων; Ποιους στόχους έχετε για τη ζωή σας; Έχει φτάσει η στιγμή να κάνετε κάποια αναθεώρηση στον τρόπο που χειρίζεστε την εξουσία, κάποιες νέες ρυθμίσεις όσο αφορά την καριέρα σας και κάποιες διορθώσεις στην πορεία που έχετε χαράξει. Μέχρι την άφιξη του Σεπτέμβρη θα ανοίξουν για εσάς εντελώς νέοι ορίζοντες, που δεν γνωρίζατε καν ότι υπάρχουν! Είστε έτοιμοι να κάνετε πιο μεγαλεπήβολες σκέψεις; Είναι καιρός να αλλάξετε τον τρόπο θεώρησης των πάντων και να κάνετε παγκόσμια γνωστές τις ιδέες σας!

Αιγόκερως

Το υπόλοιπο του φετινού Αυγούστου είναι η ιδανική εποχή για εσάς, για να σκεφτείτε ξανά τις παλιές σας πεποιθήσεις και ποια πράγματα δίνουν νόημα και σκοπό στη ζωή σας – αν υπάρχουν κάποια. Είναι επίσης καλή εποχή για να κάνετε μια ενδελεχή έρευνα αγοράς, να ολοκληρώσετε κάποιες νομικές σας εκκρεμότητες ή να δώσετε ξανά κάποιες εξετάσεις σε μαθησιακό επίπεδο. Μια περιπέτεια ή ένα ταξίδι θα σας προκαλέσει αναμνήσεις… φτάστε στην ουσία των πραγμάτων και να βρείτε την αλήθεια τους. Υπάρχει η δυναμική να μεταμορφωθείτε και να ενδυναμωθείτε!

zwdia

Υδροχόος

Ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε μεγάλες αλλαγές, όσο αφορά κάποια σχέση σας! Το υπόλοιπο του Αυγούστου θα δοκιμάσει τη δύναμη της ισορροπίας και της εμπιστοσύνης σε μια σχέση, είτε θα αποκαλύψει την ανάγκη για μικρές οικονομικές αναπροσαρμογές. Είναι μια καλή περίοδος για να κλείσετε παλιά χρέη σας. Μέχρι να φτάσει ο Σεπτέμβριος ενδέχεται να βρεθείτε σε καινούργια μονοπάτια, όσο αφορά είτε την κοινωνική και την επαγγελματική σας υπόσταση είτε μια σοβαρή σχέση της ζωής σας.

Ιχθύες

Το υπόλοιπο του φετινού Αυγούστου σας δίνει την ευκαιρία να σκεφτείτε ξανά τις πιο σημαντικές σχέσεις που έχετε στη ζωή σας, προκειμένου να κάνετε εκείνες τις ρυθμίσεις που θα τις καταστήσουν πιο αποδοτικές. Αν υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν ειπωθεί ακόμη, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα. Να ξέρετε ότι υπάρχει η δυναμική να ανοίξουν πόρτες για ένα καλύτερο κοινό σας μέλλον! Αν υπάρχει κάποια επαγγελματική συνεργασία που σας προβληματίζει, θα δοθεί η καλύτερη δυνατή ευκαιρία για ανανέωση και βελτίωση των συνθηκών εργασίας!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot