Αστρολογια 20/01-19/02 Η επανασταση του εαυτου μας

miniaies-zwdio-ydroxoos

20 Ιανουαρίου 2016: Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου (ως τις 19 Φεβρουαρίου)

Ευτυχισμένη επιστροφή του Ηλίου στο ζώδιο σας , Υδροχόοι. Καθώς ο Ήλιος θα περιφέρεται στο ζώδιο του Υδροχόου όλοι μας θα μπορούμε να εξερευνήσουμε την πιο αντιδραστική, επαναστατική και αλτρουιστική Υδροχοίστικη πλευρά του χαρακτήρα μας.

Αυτό σηματοδοτεί την έναρξη μιας εποχής κατά την οποία μπορούμε να αναζητήσουμε μία πλευρά μας πέρα από το καθιερωμένο καθημερινό στάτους μας, και να δούμε μέχρι που μπορούν να φτάσουμε πέρα από τα συνήθη όρια μας όσο αφορά την αναζήτηση του ποιοι είμαστε πραγματικά.

Σίγουρα θα γίνετε περισσότερο συνειδητοί με το ποιοι είστε στην πραγματικότητα και ποια είναι η θέση σας στην Μεγάλη Συλλογικότητα του Σύμπαντος, συνδυάζοντας τόσο την κοινωνία ανθρώπων που σας περιβάλλει όσο και το Σύμπαν καθαυτό.

zodia-taro-45

Για να μπορέσετε λοιπόν να φέρετε εις πέρας πλήρως την μοναδικότητα της ύπαρξης σας, μερικές φορές απαιτείται από εσάς να είστε αυθόρμητοι, επαναστάτες και ανοιχτοί προς την αποδοχή του απροσδόκητου στην καθημερινότητα σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

 

Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να αποκτήσετε αυτές τις δεξιότητες κάτω από την επήρεια αυτής της ουράνιας μετάβασης.

Πάντα υπάρχει ένταση ανάμεσα στο μοτίβο που ακολουθείτε ώστε να ταιριάζετε με το προφίλ της κοινωνίας μέσα στην οποία εντάσσεται και του μοναδικού προσωπικού σας στυλ , το οποίο σας βολεύει στο να μπορέσετε να βρείτε αυτές τις εμπειρίες ζωής που επιθυμείτε να βιώσετε, τις περιπέτειες που θέλετε να ζήσετε, και φυσικά μπορείτε να καταφέρετε την πλήρη ισορροπία μεταξύ των δυο αυτών μοτίβων και να τρέφετε τόσο την μοναδικότητα σας όσο και να είστε ενεργό μέλος της κοινωνίας σας.

Αρχέτυπα αυτή η διαμάχη μεταξύ των αναγκών των πολλών και των αναγκών των λίγων , είναι κύριο χαρακτηριστικό του Υδροχόου. Μέσα από το περιπετειώδες ταξίδι του Ηλίου στον Υδροχόο, να είστε ανοιχτοί στον τρόπο που αυτό το δυναμικό πεδίο ενέργειας θα λειτουργήσει μέσα στην ζωή σας.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Τι είναι αυτό που μπορεί να σας ωθήσει προς την επανάσταση ή την δημιουργία, ποιος παράγοντας σας πυροδοτεί αυτά τα χαρακτηριστικά ως χαρακτήρα , ώστε να κινηθείτε ενάντια στο άδικο και το κατεστημένο της κοινωνίας ;

Τι είναι αυτό που θα σας κάνει ομαδικό παίχτη, αυτό που θα σας κάνει να επενδύσετε όλες σας τις δυνάμεις για να βοηθήσετε ή να υποστηρίξετε τους άλλους, και ιδίως τις ανάγκες αυτών; Ποια οράματα έχετε και αφορούν το μέλλον σας ως ατομικότητα αλλά και ο δημιουργό πράξεων με κοινωνική σημασία;

Αυτή είναι μια στιγμή που έχετε την ικανότητα να μάθετε και να γνωρίσετε και τις δυο πτυχές του εαυτού σας, και το φως και το σκοτάδι, μια στιγμή επίσης να μάθετε το εσείς ενάντια στον κόσμο αλλά και το εσείς ως μέρος του κόσμου.

 

ζωδια-ταρο-99