Αστρολογια δεκανων 16/03 Τεταρτη Β

zwdia-evdomadiaies-20261014

δεκανοι Ζυγος:

Πρώτος Δεκανός: (23 Σεπτεμβρίου με 3 Οκτωβρίου)

Ανάλαφρες ερωτικές σχέσεις θα έχουν την καλύτερη προοπτική σήμερα. Δεν είναι η ώρα να μιλήσετε για το μέλλον με το άλλο σας μισό, αλλά αντί αυτού, θα είστε σε θέση να προσελκύσετε όποιον θέλετε με τις σωστές λέξεις, μια πρωτότυπη γνώμη ή εξαιρετική ευελιξία. Πείσμα, δυσαρέσκεια ή αναζήτηση δύναμης δεν είναι στη μόδα αυτή τη στιγμή.

zodia-taro-45

Δεύτερος Δεκανός: (4 Οκτωβρίου με 14 Οκτωβρίου)

Οι ερωτικές απολαύσεις και η τέχνη θα είναι στο σημερινό πρόγραμμα. Να πάτε σε μια έκθεση ή να δείτε μια παράσταση. Όχι μόνο θα το ευχαριστηθείτε πολύ, αλλά μπορεί και να συναντήσετε κάποιους ενδιαφέροντες ανθρώπους ή να μαζέψετε χρήσιμες πληροφορίες.

Τρίτος Δεκανός: (15 Οκτωβρίου με 23 Οκτωβρίου)

Θα είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε τυχερή ευκαιρία ή όποια ευχαρίστηση η ζωή έχει να σας προσφέρει σήμερα. Το εγώ σας θα αντλήσει μεγαλύτερη ικανοποίηση από όποια πνευματική, πολιτιστική ή καλλιτεχνική ανακάλυψη και με αυτό το ευχάριστο συναίσθημα, κάνετε θετική πρόοδο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

δεκανοι Σκορπιός:

Πρώτος Δεκανός: (24 Οκτωβρίου με 3 Νοεμβρίου)

Οι ουρανοί θα σας ενθαρρύνουν να φροντίσετε τη ζωή σας στο σπίτι και τον ανοικτό διάλογο με αυτούς που είναι κοντά σας. Καλά θα κάνετε να ακούσετε συμβουλές και να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα που θα οργανώνει τη ρουτίνα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς να υποτιμάει τις δυνατότητες σας ή να σας κάνει να βαριέστε.

Δεύτερος Δεκανός: (4 Νοεμβρίου με 13 Νοεμβρίου)

Θα σας είναι δύσκολο να συνδεθείτε με τους γύρω σας, καθώς θα αισθάνεστε άβολα, παραπεταμένοι και παραμελημένοι. Δεν θα σας πάρει πολύ για να μπείτε στο καβούκι σας, γι’ αυτό αξιοποιήστε παραγωγικά όσο προλαβαίνετε την εμπορική και ψυχαγωγική ενέργειας της σημερινής ατμόσφαιρας.

Τρίτος Δεκανός: (14 Νοεμβρίου με 22 Νοεμβρίου)

Μην αφήνετε τον εαυτό σας να εκτροχιάζεται τόσο εύκολα από σχόλια και ειρωνικές παρατηρήσεις άλλων, ή από την επιπόλαια φύση των συζητήσεων. Είστε πολύ ευαίσθητοι και αναστατώνεστε με την παραμικρή παρατήρηση που έγινε για πλάκα. Πρέπει να αναπτύξετε πιο παχύ δέρμα, αν θέλετε να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που περνάνε.

zodia-zvdia-oroskopio-11
δεκανοι Τοξότης:

Πρώτος Δεκανός: (23 Νοεμβρίου με 2 Δεκεμβρίου)

Περάστε λίγο χρόνο με παιδιά. Εκτός από τον ήχο, την γνήσια χαρά του να ξοδέψετε χρόνο με αθώα, μικρά πλάσματα, η νεότητα έχει εξέχουσα θέση στην δυναμική ατμόσφαιρα της περιέργειας και εφευρετικότητας. Θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, ενώ πίνετε το ελιξίριο της νεότητας σε μια ανέμελη ατμόσφαιρα.

Αστρολογια δεκανων 16/03 Τεταρτη Α

Αστρολογια δεκανων 16/03 Τεταρτη Β

Δεύτερος Δεκανός: (3 Δεκεμβρίου με 12 Δεκεμβρίου)

Οι υπέρμετρες ορέξεις σας θα είναι πιο ήρεμες σήμερα και θα είστε σε θέση να αντλήσετε τα πιο συγκρατημένα οφέλη της ζωής, χωρίς αισθήματα ενοχής. Θα χρησιμοποιήσετε αυτήν την εξαιρετική ενέργεια για να σφυρηλατήσει στενότερους δεσμούς με τους ανθρώπους κοντά σας και θα είστε σε θέση να ζητήσετε χρήσιμες συμβουλές για να κρατήσετε τα κέρδη σας.

Τρίτος Δεκανός: (13 Δεκεμβρίου με 21 Δεκεμβρίου)

Μην ξεκινήσετε μια συζήτηση, εκτός και αν έχετε ισχυρά επιχειρήματα και αλάνθαστο συλλογισμό. Θα έχετε απέναντι σας ανθρώπους που είναι ξύπνιοι και πιο ικανοί στο χειρισμό των γεγονότων για να ταιριάζουν με τα συμφέροντά τους. Η ρεαλιστική σας προσέγγιση δεν θα είναι πάντα αρκετή για να αντισταθμίσει τις αργές σας αντιδράσεις.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

δεκανοι Αιγόκερως:

Πρώτος Δεκανός: (22 Δεκεμβρίου με 2 Ιανουαρίου)

Δύο τροχοί θα είναι το θέμα της ημέρας, οπότε ανεβείτε στο ποδήλατό σας ή πάρτε την μοτοσικλέτα των ονείρων σας. Αλλά να είστε λογικοί και συγκρατημένοι πίσω από το τιμόνι. Οι ικανότητες σας στην οδήγηση και τα άριστα αντανακλαστικά σας δεν σημαίνουν ότι μπορείτε να απαλλαχτείτε από τις απαραίτητες προφυλάξεις, όπως κράνη και ζώνες ασφαλείας.

Δεύτερος Δεκανός: (3 Ιανουαρίου με 11 Ιανουαρίου)

Θα μπορούσατε να πάρετε μεγάλη ικανοποίηση από κοντινά ταξίδια σήμερα. Δεν θα έχετε κανένα εμπόδιο και θα είστε πολύ εύγλωττοι αντιμετωπίζοντας ένα ακροατήριο που είναι προσεκτικό και δεκτικό στο χιούμορ σας. Θα είναι μια υπέροχη μέρα.

Τρίτος Δεκανός: (12 Ιανουαρίου με 20 Ιανουαρίου)

Θα ξεχειλίζετε από σχέδια και θα αυξήσετε τους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση από σύντομες, τυχαίες συναντήσεις. Δεν θα κάνετε τίποτα με διαρκή χαρακτήρα, αλλά θα έχετε κάποιες εξαιρετικές και πολύ ευχάριστες στιγμές, και θα ακτινοβολείτε μέσα σε παρέες.

zwdia-zodia-tarw
δεκανοι Υδροχόος:

Πρώτος Δεκανός: (21 Ιανουαρίου με 31 Ιανουαρίου)

Θα είναι μια καλή ημέρα για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων σας ή οποιαδήποτε δραστηριότητα που απαιτεί ταλέντο ομιλητή. Ωστόσο, προκειμένου να επιτύχετε, θα πρέπει να αποτινάξετε την θρυλική αδράνεια σας και να σμίξει με τους συμμάχους σας. Σε γενικές γραμμές, η καλή τύχη δεν ξεπετάγεται το πουθενά!

Αστρολογια δεκανων 16/03 Τεταρτη Α

Αστρολογια δεκανων 16/03 Τεταρτη Β

Δεύτερος Δεκανός: (1 Φεβρουαρίου με 10 Φεβρουαρίου)

Οι ουρανοί θα προσθέσουν μεγαλύτερη λογική στις αντανακλάσεις σας και θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε αξιολογήσεις γεμάτες από κοινή λογική. Θα επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας πριν ξεκινήσετε και πάλι για νέες περιπέτειες. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να απορροφηθεί στην πυρετώδη ατμόσφαιρα που βασιλεύει γύρω σας. Παραμείνετε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι .

Τρίτος Δεκανός: (11 Φεβρουαρίου με 18 Φεβρουαρίου)

Η Σελήνη θα αναδείξει τα γεγονότα και όχι τις εντυπώσεις σήμερα. Θα είναι μια ευκαιρία για σας να επιστρέψετε πίσω στην πραγματικότητα, χωρίς να δραματοποιήσετε συνηθισμένες καταστάσεις. Επικοινωνία, συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων με τους άλλους, θα σας επιτρέψουν να ανακτήσετε την ηρεμία σας.

zwdia
δεκανοι Ιχθύες:

Πρώτος Δεκανός: (19 Φεβρουαρίου με 28 Φεβρουαρίου)

Βιαστείτε και επωφεληθείτε από αυτή την εξαιρετική σεληνιακή επιρροή. Για λίγες ώρες ακόμα, πρόκειται να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά σας εξαλείφοντας εμπόδια, κάνοντας τα πράγματα να ρέουν πιο εύκολα και αυξάνοντας την ευγλωττία σας. Θα σας προικίσει με την ιδιαίτερη γοητεία σας, που βασίζεται στην αυτοπεποίθηση και την ανάλαφρη προσέγγιση.

Δεύτερος Δεκανός: (1 Μαρτίου με 10 Μαρτίου)

Θα έχετε το όφελος της προστασίας και εύκολα θα βρείτε νέους συνεργάτες, οι οποίοι θα είναι πολύ κοφτεροί στο σκεπτικό τους και ταχύτατοι υποκινητές. Θα είναι πραγματικά τυχερό για τα σχέδιά σας, όποια και αν είναι αυτά και θα επωφεληθείτε επίσης από την κοχλάζουσα ατμόσφαιρα γύρω σας.

Αστρολογια δεκανων 16/03 Τεταρτη Α

Αστρολογια δεκανων 16/03 Τεταρτη Β

Τρίτος Δεκανός: (11 Μαρτίου με 20 Μαρτίου)

Νέες σχέσεις είναι πολύ πιθανές. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να γνωρίσετε ευχάριστους ανθρώπους για να πορευθείτε μαζί και μερικοί θα αποδειχθούν ουσιαστικής στήριξης. Θα έχετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από τις αντικειμενικές απόψεις τους, οι οποίες θα είναι άνευ υποκειμενικότητας και θα είναι πολύ χρήσιμες για την αξιολόγηση των καταστάσεων.

zwdia-3-zodia