Αστρολογια εβδομαδας 07-13/03 Μαγικες εικονες

erwtiko-wroskopio-kalokairi-2014-zwdia

Αστρολογια εβδομαδας 07-13/03

Ήρθε η κατάλληλη εποχή να κρεμάσετε τις ονειροπαγίδες και να συγκαλέσετε τους πνευματικούς σας δασκάλους. Όλη αυτή η εβδομάδα σφύζει από εσωτερικότητα και θελκτικές μεταβάσεις, εξαιτίας των Ιχθύων και του κυβερνήτη τους Ποσειδώνα. Χαλαρώστε, συνδεθείτε και καταφύγετε στα μύχια βάθη.
Αυτή η μαγική μυστηριακή πορεία αρχίζει από την Τρίτη 8 Μαρτίου, με τη Νέα Σελήνη και την Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθύες – την πρώτη έκλειψη του 2016. Ενεργοποίηση της φαντασίας, έτοιμη! Αυτή την εβδομάδα μην κρίνετε κανέναν και τίποτα από την εικόνα του.

 

Κατ’ ακρίβεια, θα είναι υποβοηθητικό προς όλους μας να αναστείλουμε άμεσα τη λειτουργία της λογικής και του ρεαλισμού. Οι συμπονετικοί και εκφραστικοί Ιχθύες μας καλούν όλους να αρχίζουμε από την καρδιά, επικεντρώνοντας τις αποφάσεις μας γύρω από τα αισθήματα ΚΑΙ τα γεγονότα, εφόσον ο αποκαλυπτικός Δίας από την Παρθένο θα βρίσκεται ακριβώς απέναντι από αυτή την έκλειψη.
Θα διανύσουμε μια αστρική περίοδο που ευνοεί τις πρακτικές διαλογισμού, συγγραφής, την εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου ή την ενασχόληση με τις τέχνες – ειδικά τη μουσική και τον χορό – που εναπόκεινται στη δικαιοδοσία των Ιχθύων.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Επιπρόσθετα, ο Δίας στην Παρθένο έρχεται να μας θυμίσει ότι η πρακτική φέρνει την τελειοποίηση. Μην αποθαρρυνθούμε όμως αν δεν τα καταφέρουμε με την πρώτη προσπάθεια. Οι μούσες έχουν πάρει κι αυτές τη θέση τους στο προσκήνιο, και η επερχόμενη έκλειψη αφυπνίζει τη δημιουργία που εμπνέεται από θεϊκή παρέμβαση!

Ας είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι, γιατί τα αποτελέσματα και η εσοδεία των κινήσεών μας στο παρόν, ενδέχεται να φτάσουν και σε τετραπλάσιο ποσοστό. Με αφετηρία αυτή τη Νέα Σελήνη, θα μας φανερωθούν με την Πανσέληνο και την Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθύες στις 16 Σεπτεμβρίου!
Οι εκλείψεις έχουν την τάση να φέρνουν αναταράξεις και αφυπνίσεις. Η συγκεκριμένη έκλειψη ενδέχεται να μας προειδοποιήσει για ανθρώπους που μπορεί να πληγώνουμε εν αγνοία μας. Μην υποτιμάτε τη δύναμη που έχει και η ελάχιστη έστω χειρονομία αγάπης, στη μεταβολή της διάθεσης ενός ανθρώπου.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Ας το έχουμε αυτό συνέχεια στο πίσω μέρος του μυαλού μας, διατηρώντας ταυτόχρονα τα όριά μας υγιή και ξεκάθαρα. Μια πράξη γενναιοδωρίας παύει να έχει αξία, αν στην πορεία της εξουθενώνουμε τον εαυτό μας. Επίσης, αν έχουμε εμπιστευθεί λάθος άτομα, η έκλειψη αυτή θα μας δείξει τα φίδια που τρέφουμε στον κόρφο μας. Κόψτε ακαριαία και άμεσα αυτούς τους τοξικούς δεσμούς, γιατί δεν έχει νόημα να καεί κανείς για δεύτερη φορά…
Την Παρασκευή 11 Μαρτίου, ο αγγελιαφόρος Ερμής θα έχει την ετήσια συνάντησή του με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα στην ίδια μοίρα των Ιχθύων. Έχει κανείς υπόψιν του να κάνει την εαρινή του εκκαθάριση ψυχής; Οι Ιχθύες έχουν το θάρρος να σκάψουν μέσα στις σκιές, άρα είναι η κατάλληλη στιγμή για όλους μας να ανοίξουμε το κουτί των μυστικών και να ρίξουμε μια ερευνητική ματιά.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Αφιερώστε χρόνο στο να επεξεργαστείτε όλες τις αρνητικές σκέψεις, τις περιοριστικές πλέον πεποιθήσεις και τις εθιστικές συμπεριφορές. Όταν συνειδητοποιήσουμε ποια είναι αυτά που ουσιαστικά μας παγιδεύουν, αποκτάμε μια μοναδική αίσθηση ενδυνάμωσης.

Και επειδή η συνεύρεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα οξύνει τη διαίσθηση, καλό θα είναι όσο πλησιάζει το Σαββατοκύριακο να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στα ασυνείδητα μηνύματα όπως η γλώσσα του σώματος. Όσα οι άνθρωποι δεν λένε, μπορεί να είναι πιο ομολογητικά από λέξεις που θα έβγαιναν από το στόμα τους…

Διαβαστε αναλυτικα τις συναστριες για ολα τα ζωδιακα ζευγαρια

Ηλιακες  συναστριες

Ψυχικες συναστριες

Ραντεβου με το καθε ζωδιο

zwdia

Το Σάββατο θα πρέπει να αφήσουμε και πάλι την αγάπη να γίνει οδηγός. Η Αφροδίτη φέρνει στο δρόμο μας μια παθιασμένη ανοιξιάτικη ορμή, καθώς μπαίνει στους Ιχθύες μέχρι τις 5 Απριλίου. Αυτή η φάση 4 εβδομάδων θα μας βοηθήσει να παραδοθούμε στη δύναμη της αγάπης, βγάζοντας την πανοπλία της επιφυλακτικότητας και ανοίγοντας την καρδιά μας.

Επειδή όμως οι Ιχθύες εξουσιάζουν την φαντασία και τις ψευδαισθήσεις, ίσως να καταστεί δύσκολο να διαχωρίσουμε ένα εαρινό ξεμυάλισμα από το γνήσιο συναίσθημα.
Όπως και να ‘χει, αναμένεται να βιώσουμε κάποιες μαγικές στιγμές, ενόσω οι ονειροπόλοι ποιητικοί Ιχθύες θα βρίσκονται σε επαφή με την φλογερή Αφροδίτη. Χαλαρώστε και απολαύστε το!

zwdia-zodia-tarw