ζωδια για ελεύθερους 7/03 Δευτέρα

evdomadiaies-713414

ζωδια κριός
Θα καταφέρετε να βρείτε τον σωστό τρόπο προσέγγισης ενός ατόμου που γνωρίσατε πρόσφατα, αν του ζητάτε να βγείτε δοκιμάζοντας διάφορες μεθόδους. Προτείνετε να πάτε για καφέ, να δείτε μαζί μια σειρά ταινιών, είτε να πάτε μια βόλτα στο πάρκο. Η πρακτική είναι αυτή που φέρνει την τελειοποίηση.

 

 

ζωδια ταύρος
Η γνήσια κατανόηση από μια ραγισμένη καρδιά, είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να προσφέρετε ορθότερες συμβουλές σε ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου που φαίνεται να χρειάζεται έναν ώμο να πει τον πόνο του. Ακούστε με προσοχή και κάνετε τις προτάσεις σας μόνο όταν σας ζητηθεί. Δείξτε το γνήσιο ενδιαφέρον σας.

ζωδια δίδυμοι
Η μέρα σήμερα ενδέχεται να επιφυλάσσει παρεξηγήσεις με συνεργάτες και φίλους σας, αν δεν έχετε σκεφτεί καλά τι λέτε πριν ανοίξετε το στόμα σας. Είναι εύκολο να γίνετε νευρικοί όταν νιώθετε συγχυσμένοι, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι απλά να μπερδεύετε αυτούς που σας ακούν. Η προσπάθειά σας πρέπει να είναι προς την κατεύθυνση του να ηρεμήσετε και να γλυκάνετε την προσέγγισή σας.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια καρκίνος
Έχει αποδειχθεί ότι ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος γιατρός. Γι’ αυτό λοιπόν, μην βιάζεστε να ξεχάσετε και να συγχωρήσετε παλιές αγάπες που σας ράγισαν την καρδιά, αν δεν νιώθετε έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Αφήστε τον καιρό να κυλήσει και κάποια στιγμή θα είστε σε θέση να θάψετε τα τσεκούρια.

ζωδια λέων
Η σημερινή μέρα σας βρίσκει προσηλωμένους και ικανούς να κάνετε τα πάντα, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή τη θετική ενέργεια για καλό σκοπό. Αφιερώστε όλες τις προσπάθειές σας στο να ολοκληρώσετε όλα αυτά τα σημαντικά που εκκρεμούν στη μακρά σας λίστα καθηκόντων. Παρεμπιπτόντως, δεν αποκλείεται να σας δοθεί η ευκαιρία να δώσετε μια καλή ώθηση και στην ερωτική ζωή ενόσω ασχολείστε με τα επαγγελματικά σας!

ζωδια παρθένος
Κρατήστε ανοικτή κάθε πιθανότητα να σας βρει το ρομάντζο ακόμη και στα πιο απρόβλεπτα μέρη, δίπλα στον ψύκτη του νερού για παράδειγμα! Η αγάπη μπορεί να παραμονεύει στην επόμενη γωνία ή στο διπλανό σας διαχωριστικό. Ίσως σήμερα αντιληφθείτε ότι σας έλκει ένα άτομο από τον εργασιακό σας χώρο, γι’ αυτό φροντίστε να είστε θετικοί στα ενδεχομένως παράνομα ρομάντζα!

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια ζυγός
Μήπως νιώθετε περίεργα για κάτι που είπατε; Αντί να ανησυχείτε ότι κάποια σχόλιά σας ενδέχεται να παρεξηγήθηκαν, προτιμήστε να έρθετε άμεσα σε επαφή με το εν λόγω άτομο προκειμένου να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα. Μην αφήνετε σε εκκρεμότητα αιχμηρές παρατηρήσεις.

ζωδια σκορπιός
Σήμερα ενδέχεται να θεωρήσετε ότι κάποιες ιδέες σας είναι ανέφικτες. Όμως αν τους αφιερώσετε σκληρή δουλειά και αρκετή υπομονή, όλα είναι δυνατά. Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια γι’ αυτό τον σκοπό, από άτομα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε.

ζωδια τοξότης
Σήμερα πρέπει να φανείτε πολύ συντηρητικοί με τα σχόλιά σας. Ένα άτομο του στενού σας κύκλου είναι σε αρκετά ευάλωτη θέση, και μια κριτική – όσο εποικοδομητική κι αν είναι – ενδέχεται να παρερμηνευθεί ως προσωπική επίθεση.

ζωδια αιγόκερως
Νιώθετε πολύ απογοητευμένοι από την αργή πρόοδο που σημειώνει η ερωτική σας ζωή. Ενδέχεται να μην είστε οι μόνοι που βιώνετε αυτή την εξαντλητική παραζάλη στο συναίσθημά σας. Θα σας έκανε πολύ καλό να συζητήσετε με άτομα του φιλικού σας κύκλου, που ίσως υποφέρουν από παρόμοιες απογοητεύσεις.

ζωδια-ταρο-99

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια υδροχόος
Μια συνεχή κούραση ενδέχεται να είναι το συναίσθημα που θα σας κατακλύσει τη σημερινή μέρα. Δεν αποκλείεται να πρέπει επιτέλους να κοιμηθείτε λίγο περισσότερο, προκειμένου να επανέλθει ο συνήθης ενεργητικός εαυτός σας. Αποφύγετε συνειδητά απόψε το ξενύχτι και πηγαίνετε νωρίς στο κρεβάτι σας. Ένας καλός βραδινός ύπνος είναι φάρμακο που βελτιώνει τα πάντα.

ζωδια ιχθύες
Ένα άτομο που έχει τραβήξει την προσοχή σας τελευταία, θα σας ζητήσει να βγείτε και δεύτερο ραντεβού. Αν θέλετε να έχετε συχνές συναντήσεις μαζί του, ο καλύτερος τρόπος είναι να δίνετε την δέουσα προσοχή σε όσα λέγονται στη διάρκεια του δείπνου σας. Δείξτε ενδιαφέρον στα λεγόμενα του άλλου ατόμου και περιορίστε όσο γίνεται περισσότερο την προσωπική σας προβολή.

astrologia-zwdia-oroskopio-67