Αστρολογια εβδομαδας 18/24/04

zwdia-afriditi-krios

Αστρολογια  18/24/04

Αυτή η εβδομάδα αρχίζει να ξετυλίγεται με μυστήριο, γι’ αυτό είναι απαραίτητη η προσοχή στο να διαβάζουμε ανάμεσα στις γραμμές. Τη Δευτέρα ο μυστικιστής και μεταφυσικός Πλούτωνας αρχίζει την ετήσια ανάδρομη διαδρομή του, καλώντας μας να μπούμε πιο βαθιά στους θαλάμους των μυστικών από τώρα και μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου.

Από το 2008 μέχρι το 2024 ο Πλούτωνας ταξιδεύει μόνιμα στα αχνάρια του Αιγόκερω, μεταμορφώνοντας ότι αφορά τις μεγάλες επιχειρήσεις, τις κυβερνήσεις και την οικονομία. Έχουμε δει σαρωτικές αλλαγές παγκοσμίως σε αυτούς τους τομείς.

 

Η σφραγίδα του Πλούτωνα στην αρχή «κατεδαφίζονται όλα και ισοπεδώνονται για να αναδομηθούν», βρίσκεται σε κάθε στάδιο αυτών των αγορών και αυτών των επιπέδων. Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι αφορά τα χρηματιστήρια, τις κτηματαγορές, τις τράπεζες, τις εκλογικές αναμετρήσεις, ακόμη και τις αμερικάνικες προεδρικές εκλογές τα τελευταία 8 χρόνια.

zodia-taro-45

Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα μπορεί να αποτελέσει μια ευπρόσδεκτη εποχή από την ένταση των αλλαγών, και μια ευκαιρία να ενοποιήσουμε και να ενδοσκοπίσουμε τις επιλογές μας. Όσο ο ηγέτης του κάτω κόσμου οπισθοδρομεί μέσα στον Αιγόκερω, μπορούμε σε προσωπικό επίπεδο να επανεκτιμήσουμε τι σημαίνει επακριβώς η έκφραση «δεν υστερώ σε κάτι».

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Δεν αφορά καθόλου την απόκτηση νέων υλικών αγαθών ή να αφήσουμε παρακαταθήκη βαριές υπογραφές. Αυτή η εποχή αφορά το να κάνουμε ουσιαστικές επιλογές που θα αποτελέσουν κληρονομιά. Γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις μάχες ηγεσιών που θα συντελεστούν, και στους σκιώδεις χαρακτήρες που καταφέρνουν να ξεγλιστρούν της σωστής κρίσης.

Ο ανάδρομος Πλούτωνας μπορεί να αφυπνίσει κοιμώμενες αντιπαλότητες και να αποπροσανατολίσει κάθε διαίσθηση. Να μην εμπιστεύεστε κανέναν αβλεπεί και πάντα να ελέγχετε το υπόβαθρο και το παρασκήνιο για τα πάντα!

Ο Ήλιος θα εγκατασταθεί στον σταθερό Ταύρο την Τετάρτη – και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 20 Μαΐου – αποκαθιστώντας μέρος της απαραίτητης τάξης στα θέματά μας. Μετά από έναν μήνα φαιδρής και ταυτόχρονα εκκεντρικής ακτινοβολίας στον Κριό, θα νιώσουμε ευγνωμοσύνη για αυτή την προσγειωμένη διάθεση.

zwdia-taro-astra

Απλοποιήστε όλα όσα έχουν γίνει ιδιαίτερα περίπλοκα, χωρίς όμως να φτάσετε σε πολυτελείς ακρότητα. Ο καλόγουστος Ταύρος αγαπάει τα όμορφα πράγματα στη ζωή, ενόσω όμως έχουν γνήσιες προθέσεις. Τις τελευταίες 4 εβδομάδες ο Κριός τροφοδοτούσε τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία μας.

Τώρα το αμάξι βγαίνει στον δρόμο… Ποια από αυτά τα καινοτόμα οράματα μπορούν πραγματικά να πραγματωθούν; Η εποχή του Ταύρου είναι εποχή για σχεδιασμό, για τη διαχείριση ιδεών και την προσθήκη λίγης πρακτικής μαγείας στη συνταγή.

Την Παρασκευή, η μόνη Πανσέληνος της χρονιάς στον Σκορπιό θα φορτίσει την ατμόσφαιρα με μυστήριο και σαγήνη. Ένα ξέσπασμα ανοιξιάτικου πυρετού μπορεί να προσλάβει τις διαστάσεις επιδημίας μέσα στο Σαββατοκύριακο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Έντονες έλξεις που σιγόβραζαν στο παρασκήνιο, μπορεί να εκραγούν σε μια παθιασμένη σωματική απόλαυση. Λίγη διακριτικότητα παρακαλώ! Ό,τι γίνεται σε μέρες Σκορπιού, μένει στις μέρες του Σκορπιού! Ενδέχεται ωστόσο να υπάρχει μια μυστική ή ακόμη και λαθραία ποιότητα στα συμβάντα της Παρασκευή.

Η ορμή για συνένωση φουντώνει, τόσο για απόλαυση όσο και για τα επαγγελματικά. Όσα θα γίνονται στις αίθουσες συνεδριάσεων μπορεί να είναι εξίσου δελεαστικά με όσα θα συμβούν στις κρεβατοκάμαρες.

Είναι γνωστό ότι ο Σκορπιός κυβερνά τα μεγάλα κεφάλαια – όπως επενδύσεις, κληρονομιές, δάνεια, φορολογικές επιστροφές – άρα θα μπορούσαν να επιτευχθούν κάποια κέρδη υπό την δική του επιρροή. Με τις σωστές συμμαχίες, η ευτυχία ή το κέρδος είναι εξασφαλισμένα από τα άστρα! Ανασκουμπωθείτε τώρα και κάντε τις μακρές συνεργασίες σας επισήμως επίσημες!

zwdia