Αστρολογια ζωδια Σαββατοκυριακο 19-20/08

zwdia-afriditi-krios

Αστρολογια ζωδια ερωτικο σαββατοκυριακο 

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη από τον Λέοντα αποδίδει λίγα στον συλλογικό τομέα, γιατί ευνοεί περισσότερο την προσωπική δημιουργία στο πεδίο των αισθημάτων. Ποια είναι η δική σας συμβολή σε αυτά;

Είναι πιθανό να ξυπνήσει μια βαθιά επιθυμία για συναισθηματική επαφή και συνύπαρξη. Η τριβή των σχέσεων μπορεί να επιφέρει δυνατή φόρτιση των αισθημάτων… Αυτή η τριβή είναι ο προάγγελος της απόλαυσης και της ουσιαστικής ικανοποίησης!

zodia-taro-45

 

Το κλίμα των ημερών ευνοεί τις φάρσες και τις ακρότητες. Προσπαθήστε κατά το δυνατόν να κρατήσετε ένα μέτρο στη συμμετοχή σας, γιατί θα το διασκεδάσετε μόνο αν είστε ανάλογα προετοιμασμένοι. Δεν χρειάζεται πανικός, χρειάζεται ηρεμία και μεγάλες ανάσες… 

Ο Άρης θα περάσει το σαββατοκύριακο σε όψη τριγώνου με τον Κρόνο. Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε για όλα, βρείτε το ρυθμό σας για να φτάσετε στην απόλαυση. Επειδή όλα είναι καινούργια τώρα, μπορεί να σας βγάλουν από τη βολή σας για λίγο. Να βλέπετε και να μαθαίνετε. Έτσι θα βρείτε το μονοπάτι για την ικανοποίηση και την χαρά – είναι εκεί!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Η επερχόμενη Έκλειψη διέπεται από σοβαρότητα, όμως είναι και ένα πλαίσιο δημιουργίας, ζεστασιάς, γενναιοδωρίας και παιχνιδιού. Ίσως είναι η ευκαιρία να εντοπίσετε μέσα σας τη χαρά, που αυτή με τη σειρά της θα αποβάλει τον πόνο.

Σε αυτή την ανοδική πορεία, ο Άρης θα συναντήσει τον Δία μέσω ενός εξαγώνου και τον Κρόνο μέσω ενός τριγώνου. Δώστε σε όλες σας τις κινήσεις την αξία και την τιμή που αξίζουν! Λειτουργήστε στιβαρά και με ενθουσιασμό. Πολλοί θα ανορθώσουν την τιμή τώρα, ως άξιοι καθοδηγητές για την ελπίδα. 

Η Αφροδίτη χτίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό, μέρες τώρα. Να αναμένετε την αλλαγή ή την καινοτομία, σε όλα όσα αποζητάτε. Μπορεί να είναι μια μικρή παράκαμψη ή μια ολοκληρωτική μεταστροφή, μπορεί να είναι και κάτι εξαιρετικά θετικό – όσο ασταθές κι αν φαντάζει τώρα. Είναι όλα συναρπαστικά! Ειδικά αν δεν φοβάστε τις αλλαγές.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ίσως και να μην υπάρχει κανένας λόγος να φοβάστε, όλα είναι θέμα οπτικής. Με τον Ερμή ανάδρομο μέσα στην Παρθένο, λίγο αδρανή, σκεφτείτε ξανά τα δεδομένα και τις πεποιθήσεις σας. Να είστε επιλεκτικοί με όσα κρατάτε και να μην σταματάτε την αναζήτηση!

Το Σάββατο το βράδυ η Σελήνη θα είναι στις αρχές του Λέοντα. Ακόμη και χωρίς τη συμβολή σπουδαίων πλανητικών κινήσεων, αυτό αρκεί για να αρχίσετε να νιώθετε πώς σας επηρεάζει ατομικά. Βγάλτε τα παιχνίδια σας κι αρχίστε να διασκεδάζετε.

Το παιχνίδι θα συνεχιστεί το πρωί της Κυριακής, μετά θα στήσει μια όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα και μία ακόμη με τον Πλούτωνα – ισορροπώντας τα αντικριστά κέντρα τους. Μοιράστε τη διαφορά ανάμεσα στον φόβο και την φαντασία. Λειτουργήστε με όποιο τρόπο σας βολεύει, μέχρι να φτάσετε στο μεγαλείο και τη θέρμη της ψυχής σας!

zwdia

Νιώστε την έξαψη για το άνοιγμα του δικού σας δρόμου! Κοιτάξτε γύρω σας και νιώστε την έξαψη των άλλων, που κάνουν ακριβώς το ίδιο. Ο Λέοντας ορίζει την περηφάνια, βρείτε τη δική σας!

Η Σελήνη θα συναντήσει τον Άρη, θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Δία, ένα τρίγωνο με τον Κρόνο και ένα τρίγωνο ακόμη με τον Χείρωνα. Ανοίξτε την καρδιά σας, για όλες τις εμπνευσμένες κινήσεις που ξεδιπλώνονται εδώ και καιρό… Συνετές, σταθερές, ηθικές κινήσεις. Έχει φτάσει η στιγμή της ευκαιρίας, για να αποκαλυφθείτε και να εγκατασταθείτε. Επιλέξτε αυτό το μονοπάτι!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot