εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 19-25/08

gynaika-sorpios-rantevoy-antas-karkinos

εβδομαδιαιο ερωτικο ωροσκοπιο 19-25/08

ζωδια Κριός
Με την Ηλιακή Έκλειψη να συμβαίνει στον τομέα των ερωτικών σας την Δευτέρα, έχετε την υποστήριξη των πλανητών σε περίπτωση που σκέφτεστε να ζητήσετε από κάποιον ραντεβού. Αν όχι, ίσως θα έπρεπε. Κυνηγήστε την τύχη σας, Κριοί, η γοητεία και η αίσθηση του χιούμορ σας ανεβάζουν τις πιθανότητες.

ζωδια Ταύρος
Μπορεί να μην είναι το ιδανικό να έχετε τον Ερμή ανάδρομο, αλλά εντάξει, σας βοηθάει μερικές φορές να πέσετε πάνω σε άτομα που δεν θα συναντούσατε διαφορετικά, κυριολεκτικά. Ένα χυμένο ποτό, ένα παραπάτημα στην πίστα, όλα είναι ο ατσούμπαλος τρόπος του Έρωτα να σας φέρει κοντά.

 

ζωδια Δίδυμοι
Δεν είναι δικό σας πρόβλημα αν κάποιος δεν μπορεί να δει πόσο υπέροχοι είστε, δεν είναι πρόβλημα κανενός, Δίδυμοι, είναι απλώς ένα σημάδι που δείχνει ότι δεν είστε συμβατοί. Παρατήστε το. Μια νέα γραμμή σχηματίζεται και μόλις την εμπιστευτείτε θα κάνετε χώρο για τον πρώτο που κρατά το εισιτήριό του να περάσει. Κόσμος.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Μπορώ να πω ότι έχετε δεύτερες σκέψεις, αν αυτός ή αυτή δεν τρώει σούσι, αν βρέξει και συνεχίζει να βρέχει όλο το Σαββατοκύριακο; Αν δεν σας αρέσει κάποιος τόσο πολύ, πείτε το, είναι καλύτερο από το να βασανίζετε το μυαλό σας με όλα αυτά που μπορεί να πάνε στραβά. Ή μήπως είστε απλώς νευρικοί; Πηγαίνετε, για έναν καφέ.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας θα γιορταστεί και θα διαφημιστεί ως η αρχή υπέροχων πραγμάτων για το ζώδιό σας, Λέοντες, και μπορεί να είναι έτσι. Αλλά είναι ο ήσυχος Κρόνος που κάνει τα πραγματικά μαγικά, αναποδογυρίζει τα πράγματα, καθώς ανθίζει η αγάπη με ένα αργό και απαλό χάδι. Βάλτε το τραγούδι να παίζει.

ζωδια Παρθένος
Ο Ερμής σας κάνει να αργείτε, ο Ποσειδώνας προκαλεί σύγχυση στις σχέσεις σας και είναι στα μαχαίρια ο ένας με τον άλλον. Μείνετε σπίτι. Αλλιώς, μπορείτε να επιλέξετε την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα που λένε πως κάποιος πολύ ξεχωριστός περιμένει, περιμένει στη λέσχη πλεξίματος ή στους αρχάριους συλλέκτες γραμματοσήμων. Μπείτε στο κλαμπ.

ζωδια Ζυγός
Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη, είναι σε σημαντική θέση στο χάρτη σας, και φανερώνει μια νέα αγάπη. Αλλά μπορεί αυτή η αγάπη να αφορά τη δουλειά που κάνετε και αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που δεν βγαίνετε με τον/την αγαπημένο σας το Σαββατοκύριακο. Είναι ώρα προτεραιοτήτων, Ζυγοί, κάντε ένα νέο πρόγραμμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια Σκορπιός
Κανείς δεν ενδιαφέρεται λιγότερο για τον/την πρώην σας από εσάς, δεν νοιάζεται για το τι κάνει, έτσι δεν είναι; Ίσως να μην μπορείτε να ασχοληθείτε με τις σχέσεις γενικότερα; Έχετε άλλα να κάνετε, πολύ πιο συναρπαστικά να πούμε την αλήθεια. Ωραία. Δεν είναι νομική προϋπόθεση.

ζωδια Τοξότης
Καθώς ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος γυρίζει στην κανονική του πορεία, μηδενίζει τις καθυστερήσεις στις μεγάλες σας ιδέες, αλλά μην κάνετε το λάθος να υποθέσετε ότι δεν απαιτείται δομή, απλώς φεύγουν οι καθυστερήσεις. Κάποιος, με την αίσθηση της περιπέτειας, ελκύεται από αυτά τα σχέδιά σας, ελκύεται από τα ταξίδια και τις καλές στιγμές και θέλει να έρθει μαζί σας. Αφήστε τον.

ζωδια Αιγόκερως
Ο Πλούτωνας, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σας, είναι σε αντίθεση με την Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα. Εκείνη είναι στον τομέα της σχέσης σας και έχει μια άγρια διένεξη με τον άρχοντα της μεταμόρφωσης. Άσχημα νέα; Μόνο αν δεν σας αρέσει να συναντιέται η ματιά σας με κάποιου από την απέναντι πλευρά του δωματίου, αν δεν σας αρέσει η έντονη ενέργεια των συναντήσεων των ψυχών.

zodia-zvdia-75

ζωδια Υδροχόος
Έχετε κανέναν στο μυαλό σας, που θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε μαζί τα καλά πράγματα που φέρνει η Ηλιακή έκλειψη στις σχέσεις; Η συνάντηση δύο χαρούμενων ψυχών που ψάχνουν για καλές στιγμές και μια καλή κομμώτρια; Σοβαρά, Υδροχόοι, η έκλειψη της Δευτέρας φέρνει στο προσκήνιο μια σχέση και τις προοπτικές της. Δείτε τις.

ζωδια Ιχθύες
Μόλις το πιάσετε, το πιάσατε. Μόλις δείτε ποιος είναι κάποιος, θα σας κάνει το κλικ. Κάποιος κρύβεται πίσω από την ψευτοπαλληκαριά ή μια άσχημη ημέρα, δεν το κάνει επίτηδες, Ιχθύες, είναι μια ομίχλη που το κάνει δύσκολο να τον/την δείτε πραγματικά. Ή μήπως είστε εσείς αυτοί που δεν κατεβαίνετε με την ομάδα του έρωτα ακόμα; Η ομίχλη καθαρίζει σύντομα.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις