Αστρολογια προβλεψεις 01/10 Κυριακή

Αστρολογια προβλεψεις 01/10 Κυριακή

Σήμερα, πολλοί από εσάς θα είστε τυχεροί σε διάφορες ενέργειες που σχετίζονται με χρήματα. Μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας μία φορά με ένα μικρό χρηματικό ποσό σε διαφορετικά τυχερά παιχνίδια. Πολλοί από εσάς θα ταξιδέψετε σήμερα κυρίως λόγω εργασίας ή για οικογενειακούς λόγους. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους άνδρες και τις γυναίκες άνω των 35 ετών.

Την Κυριακή μπορεί να εκπλαγείτε από επισκέπτες στο σπίτι σας ή από κάποιον που μπέρδεψε τη διεύθυνση που εμφανίζεται στην πόρτα σας. Σήμερα, να είστε προσεκτικοί σε συνομιλίες που σχετίζονται με χρήματα. Αποφύγετε τις συγκρούσεις, ειδικά εκείνες που σχετίζονται με γεγονότα από το παρελθόν.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα θα περιμένετε την εξέλιξη σχεδίων ή δεσμεύσεων, που κατά κάποιο τρόπο σχετίζονται με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο. Πολλοί από εσάς θα κάνετε σημαντικές ενέργειες σχετικά με ένα οικονομικό έγγραφο, την απόκτηση χρημάτων και τα λοιπά. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή ημέρα για δικαστικές ή νομικές υποθέσεις οικονομικού χαρακτήρα. Εάν προκύψουν προβλήματα σήμερα, θα είναι αποτέλεσμα ενός περιστατικού απραξίας, απόσπασης της προσοχής, έπαρσης.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε περισσότερες δεσμεύσεις ή ευθύνες που σχετίζονται με την οικογένειά σας. Η προσωπική γιορτή κάποιου συγγενή μπορεί να είναι ένας λόγος για να γίνει ένα πάρτι ή να προετοιμαστεί κάποιο. Σήμερα μπορεί να αποχωριστείτε κάποιον με τον οποίο μοιράζεστε ήδη ένα παρελθόν, αλλά δεν έχετε μέλλον. Τα αγόρια και οι νεαροί άντρες θα φροντίσουν την υγεία τους.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα στο προσκήνιο θα βρίσκεται η ερωτική σας σχέση. Οτιδήποτε και να βιώσετε θα είναι το αποτέλεσμα των ενεργειών ή των αποφάσεων του συντρόφου σας. Κάποιο καινούργιο ραντεβού είναι πιθανό, αλλά η πρωτοβουλία δεν θα είναι δική σας. Σήμερα μπορεί να λάβετε νέα που θα είναι άρνηση κάποιας χάρης που έχετε ζητήσει, μιας ελπίδας ή επιθυμίας σας. Κρατήστε την προσωπική σας αλληλογραφία ή τις προσωπικές σας πληροφορίες μακριά από την περιέργεια μερικών ατόμων. Πολλοί από εσάς σήμερα θα έχετε συναισθηματικά βυθίσματα, καταθλιπτική διάθεση, έντονο συναισθηματισμό και τάση για κλάμα.

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα, θα έχετε ικανοποιητική επιτυχία στην καριέρα ή την επιχείρησή σας (εάν εργάζεστε σήμερα). Τώρα μπορεί να γεννηθεί μια νέα ιδέα που θα ξεκινήσετε στο εγγύς μέλλον. Η ημέρα φέρνει κάποιο δώρο ή μια αγορά προσωπικών αντικειμένων για τις νέες γυναίκες.
Σήμερα, οι καινούργιες σας γνωριμίες θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται στο μέλλον, δίνοντάς σας χρήσιμες γνώσεις, δεξιότητες και επαφές.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75