ταρω ερωτικες προβλεψεις 01/10 Κυριακή Α

tarw-krisi

ταρω ερωτικες προβλεψεις 01/10 Κυριακή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

ταρω – Κριός : Οι Εραστές
Κάπου- κάπου έχετε την ανάγκη να μένετε μόνοι σας, και να βρίσκετε και πάλι τον εσώτερο σας εαυτό. Αυτό είναι προτιμότερο, από τώρα να το εξηγήσετε, στον παρόντα άνθρωπο σας, που ίσως και μια τέτοια ιδιαίτερη συμπεριφορά να μην την καταλαβαίνει ή έστω αποδέχεται. Οι μέρες είναι επίσης καλές, για όσους έχουν σκοπό να ταξιδέψουν και να συναντήσουν τον άνθρωπο τους. Κάποια ξαφνικά λεφτά, σας βοηθούν σε υποθέσεις σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Ταύρος : Ο Γητευτής
Αν όλα αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό και στην καρδιά σας, δεν τα πείτε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, ίσως και να υπάρξουν εντάσεις. Εδώ και ένα μεγάλο διάστημα, υπάρχει η ανάγκη και για τις δύο πλευρές … για πιο σοβαρά και αληθινά ξεκαθαρίσματα. Εσείς, που έχετε χωρίσει, και ζητάτε να τα ξαναβρείτε ….θα χρειαστεί να αφήσετε τους εγωισμούς στην άκρη.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Σελήνη
Όλοι οι πειρασμοί, είναι μπροστά σας. Ειδικά, εσείς που είσαστε καλά με την μοναξιά σας, θα σας ανοίξουν οι δρόμοι για έναν νέο έρωτα. Αυτοί που είναι όμως ήδη σε σοβαρή σχέση… καλό θα ήταν να είναι πολύ πιο προσεχτικοί. Οι ερωτοφιλίες και οι πλατωνικοί έρωτες, θα ανθίσουν και θα αποδώσουν αισθήματα … και κοινή πορεία. Τα εργασιακά σας, έχουν πάρει την μόνιμη άνοδο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Καρκίνος : Το Αστέρι
Είσαστε μέσα σε πολλές καλές καταστάσεις, αισθηματικές και οικονομικές καταστάσεις, που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα. Όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, θα έχετε πολύ νέο κόσμο, να σας πλησιάζει … και να σας κάνει προτάσεις που πιθανόν και να σας ενδιαφέρουν. Μια παλιά σας ιστορία οικονομική, ίσως και μπλοκαρισμένα λεφτά, θα σας αποδοθούν μέσα στις επόμενες 1 – 2 εβδομάδες.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Το Άρμα
Μην χάνεστε μέσα σε καταστάσεις και άλλες ζωές, μόνο και μόνο για να το παίξετε καλοί. Αυτά … δεν αφορούν κανέναν. Το στίγμα σας το έχετε δώσει, άρα αφήστε και τους άλλους, τους ενδιαφερόμενους, να κάνουν τα δικά τους πλησιάσματα. Κάποιοι από εσάς, που έχετε μια διπλή ερωτική ζωή, θα πρέπει να σταματήσετε … να παίζετε κρυφτούλι και να πάρετε τις τελικές αποφάσεις σας … άμεσα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Η Δικαιοσύνη
Δεν είστε και στα πολύ καλύτερα σας, αυτήν την εποχή. Ίσως και να αισθάνεστε ότι η σχέση σας … δεν σας καλύπτει πια ή έστω με αυτόν τον άνθρωπο δεν έχετε την ασφάλεια που ζητάτε. Τώρα που ο Πλούτωνας γυρνά σε ορθή φορά, όλα τα γήινα ζώδια, θα καταφέρουν να βρουν μέσα από δράσεις και ώριμες αποφάσεις τι θέλουν και πως μπορούν να το κατακτήσουν. Οικονομική άνοδος… από τις 11 / 10 και μετά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.