Αστρολογια 04-10/09 Μεγαλες Ανατροπες

zwdia-erwtikes-imeres-evdomadas-20261014

Αστρολογια ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 

Για τις επόμενες επτά εβδομάδες,  ο αποδοτικός Άρης αφήνει τα εδάφη του Λέοντα και μεταφέρει τον εγωισμό του στο κατώφλι της Παρθένου.

Όλοι θα δώσατε κάποιες βαρύγδουπες υποσχέσεις – στους εαυτό σας ή σε άλλους – όσο ο πολεμιστής Άρης διέσχιζε το Λιοντάρι από τις 20 Ιουλίου. Πόση από αυτή την ορμή και τη βιάση μπορείτε πραγματικά να στηρίξετε; Ακόμη πιο σημαντικό, πόσα από όλα αυτά θέλετε πραγματικά να κάνετε πράξη; Η Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου θα είναι η έναρξη ενός πιο απλοϊκού, λογικού και γαλήνιου κύκλου.

zodia-taro-45

 

Με τον Άρη στην ταπεινή Παρθένο μέχρι τις 22 Οκτωβρίου, οι αυθόρμητες κινήσεις ευγένειας και αλτρουισμού θα ανέβουν στο τιμητικό βάθρο. Θα έχετε την ανάγκη να κάνετε μια ολική καθαριότητα – και να φροντίσετε να χρησιμοποιήσετε προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον.

Οι γήινες δονήσεις της τάξης που χαρακτηρίζουν την Παρθένο, θα σας παθιάσουν με την οργάνωση και την απλοποίηση των πραγμάτων. Αξιοποιήστε τις για να εξαφανίσετε καθετί αχρείαστο από τους χώρους και τα ντουλάπια σας, άρα και από τη ζωή σας!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ο Άρης στην Παρθένο ενδέχεται να σας παθιάσει με ό,τι αφορά την ευημερία. Ωστόσο να είστε προσεκτικοί με το πού θα επενδύσετε έστω και μικρά ποσά, γιατί μπορεί οι «εναλλακτικές» τάσεις της εποχής να μην αξίζουν τα χρήματά σας. Καλύτερα να επενδύσετε σε υλικά, για να φτιάξετε μόνοι σας πράγματα που χρειάζεστε στους χώρους σας.

Παράλληλα, στις 5 Σεπτεμβρίου η ατμόσφαιρα θα λάβει επιπλέον δονήσεις κάθαρσης από τον Ερμή. Ο αγγελιαφόρος πλανήτης ολοκληρώνει επιτέλους την ανάδρομη πορεία του (που ξεκίνησε στις 12 Αυγούστου), στη διάρκεια της οποίας όλοι θα βιώσατε παρεξηγήσεις, ασυνεννοησίες, μπερδεμένα ή αναποτελεσματικά προγράμματα. Ειδικά από τις 31 Αυγούστου, που ο Ερμής πέρασε με την όπισθεν από την Παρθένο στον Λέοντα, ήταν ανέφικτο να μην πάρετε τα πάντα προσωπικά!

zwdia-fotia

Η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας σε ορθή πορεία, δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί σε πιο καίρια στιγμή. Μέχρι την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου θα εδρεύει στον Λέοντα, θέση που δίνει σε όλους την ευκαιρία να ξεδιαλύνουν τα δράματα των πρόσφατων εβδομάδων και να επιστρέψουν στην ισορροπία. Αποτελεί επίσης το πράσινο φως από το σύμπαν, για να οργανώσετε όλο το φθινοπωρινό σας πρόγραμμα. Το κλίμα είναι ιδανικό για να διαπιστώσετε πόσα είναι εφικτά από αυτά που σκεφτόσασταν.

Ο Ερμής στον Λέοντα αγαπά τις προσωπικές επιλογές, ακόμη και στην εμφάνιση. Τολμήστε νέα χτενίσματα, φωτεινές πινελιές στην εικόνα σας, αξεσουάρ που θα έχουν την υπογραφή σας.

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου ο φτερωτός θεός θα συναντήσει τον Άρη και τον Ήλιο στην Παρθένο, παρέχοντας τις ευφυείς ιδέες του στη νέα αποδοτική σας πορεία. Να έχετε υπόψιν σας ότι η σκιά της ανάδρομης πορείας του Ερμή θα υφίσταται μέχρι και τις 19 Σεπτεμβρίου, γι’ αυτό αποφύγετε για λίγο ακόμη τις παρορμητικές αγορές χωρίς να έχετε κάνει ουσιαστική έρευνα. Η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από τη θεραπεία!

zwdia-zodia-astrologia-65

Μην ανησυχήσετε ότι με τις ουράνιες όψεις της περιόδου, θα μετατραπείτε σε εμμονικούς με τον έλεγχο. Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου σχηματίζεται η ετήσια Πανσέληνος στους Ιχθύες, που θα σας βοηθήσει να μπείτε σε μια αισιόδοξη και πιο πνευματική διάθεση. Αυτή η πανσέληνος έχει τη δυναμική να ενισχύει τη γοητεία και την ποιητική έκφραση, ωθώντας σας να πείτε τα όνειρά σας και τις βαθιά κρυμμένες επιθυμίες σας.

Θα νιώσετε να χαμηλώνετε τα τείχη και τα όριά σας, θα είστε πρόθυμοι να γίνετε πιο δεκτικοί και να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες που θα σας οδηγήσουν σε μεγάλες αλλαγές ζωής!

Προσέξτε μόνο μην φτάσετε στο άλλο άκρο, να ξεχάσετε τη λογική… Αυτή η πανσέληνος είναι ικανή να σας κάνει τόσο ρομαντικούς, που να αγγίξετε την ψευδαίσθηση. Αν πρόκειται να φορέσετε τα ροζ γυαλιά σας, φροντίστε να ρίχνετε και κλεφτές ματιές στον ρεαλισμό ενίοτε!

zwdia-zodia-tarw

Τα πάντα και οι πάντες έχουν τη θετική και την αρνητική τους πλευρά. Η συνεχή επαφή με τη συνολική εικόνα, είναι η επιλογή που πρέπει να κάνετε αυτή την περίοδο. Να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας, γιατί αν καραδοκεί κάποιο φίδι στην πορεία σας αυτή η Πανσέληνος θα το βγάλει στην επιφάνεια!

Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες: ως ο τελευταίος εκπρόσωπος του ζωδιακού κύκλου οι Ιχθύες, σας βοηθούν τώρα να απελευθερωθείτε. Θα αποχαιρετήσετε τις άσπονδες φιλίες και όσους απομυζούν την ενέργειά σας. Καλωσορίστε όλα τα θετικά, αληθινά και όμορφα… Και αυτά ξεπερνούν κατά πολύ την εξωτερική εμφάνιση!

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Σεπτεμβριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot