Ζωδια Σεπτεμβριος 2017 Ερωτικο Ωροσκοπιο

erwtiki-astrologia

Ζωδια ωροσκοπια Σεπτεμβριος 2017

ζώδια Ζυγός

Με τον Ουρανό που ταρακουνά τις αλυσίδες να βρίσκεται καιρό στον Οίκο των σχέσεων σας, αποζητάτε εναγωνίως μια αλλαγή. Είτε ανανεώνεστε, ανακαινίζετε είτε απλώς βρίσκετε κάποιον νέο, πρέπει να τιμάτε τις ορμές που απειλούν να σας συντρίψουν.

zodia-taro-45

Και ας το παραδεχτούμε, ήσασταν έτοιμοι για μεγάλο χρονικό διάστημα για αυτή την ξαφνική αγάπη που φτάνει από το πουθενά. Η αναποφασιστικότητα φτάνει στις 4 Σεπτεμβρίου, και εσείς πρέπει να αποφασίσετε μεταξύ ενός ευτυχισμένου τέλους ή μια ρομαντικής περιπέτειας.

 

Η Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 6 Σεπτεμβρίου μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι και σίγουρα θα είναι ρομαντική. Στις 12 Σεπτεμβρίου, ένα τέταρτο της Σελήνης στους γκάνγκστερ της αγάπης τους Διδύμους σάς στέλνει τρέχοντας προς μια ερωτική περιπέτεια με αυτό το ασυνήθιστο και εντελώς ακαταμάχητο νέο ερωτικό ενδιαφέρον που έχετε εντοπίσει.

Εάν δεν το κάνετε, το σενάριο διεισδύει στα όνειρά σας όλη τη νύχτα και μπορεί να μισείτε τον εαυτό σας το πρωί. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί ακολουθήστε τα ένστικτά σας, καθώς ο παραπλανητικός Ποσειδώνας σας οδηγεί στην πόρτα μιας καυτής συνάντησης. Προσέξτε το τέταρτο της Σελήνης στον ιδιότροπο Αιγόκερω στις 28 Σεπτεμβρίου, καθώς ένα επικριτικό σχόλιο θα μπορούσε να ανατρέψει όλη αυτή την υπέροχη αγάπη.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζώδια Σκορπιός

Ίσως να μην συμβεί μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, όταν ο Ερμής γυρίσει σε άμεση κίνηση, που θα δώσετε την κατάλληλη προσοχή ή ακόμα και θα πείτε τις λέξεις που το ερωτικό σας ενδιαφέρον θέλει να ακούσει. Σας αρέσει να στέκεστε στην εξώπορτα της αγάπης, αλλά μπορεί να διστάζετε να περάσετε πραγματικά μέσα από αυτή. Δεν σας αρέσει καθόλου να δείχνετε τα συναισθήματά σας, αλλά με μια Πανσέληνο στους πεινασμένους για αγάπη Ιχθύες στις 6 Σεπτεμβρίου, μπορείτε να πείτε ότι δεν μπορούσατε να αντισταθείτε στον πειρασμό.

Το τέταρτο της Σελήνης στους πολυλογάδες Διδύμους στις 12 Σεπτεμβρίου σας βρίσκει να ξεκινάτε να βγάζετε από μέσα σας καλά διατηρημένα μυστικά με το δικό σας σέξι στυλ. Στις 22 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και όλα έχουν να κάνουν με τον αμέριμνο έρωτα, τις καψούρες και τις περιπέτειες της μιας βραδιάς. Βυθίζεστε αμέσως μέσα και απολαμβάνετε τη συναισθηματική ελευθερία. Μια Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 19 Σεπτεμβρίου προσθέτει ένα άγγιγμα τάξης στο ρομαντικό χάος. Φαίνεται, όντως, ότι ανθίζετε στην καυτή ατμόσφαιρα και το Σαββατοκύριακο της 23ης Σεπτεμβρίου μπορεί να είναι μια μακρά ερωτική συνάντηση με τον Πλούτωνα να προκαλεί ισχυρές ερωτικές ορμές. Πιθανότατα δεν είναι το καλύτερο να ακολουθήσετε όλες αυτές τις ορμές, εκτός κι αν λαμβάνετε το σινιάλο από την εσωτερική σοφία σας.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζώδια Τοξότης

Στις 4 Σεπτεμβρίου, η φαντασία σας τρέχει με χίλια, και μια όψη μεταξύ του ισχυρού Ήλιου και του νεφελώδους Ποσειδώνα προσφέρεται για να δώσετε επιπλέον ώθηση σε μια υπόσχεση που έχετε δώσει στον/στην σύντροφό σας. Ωστόσο, έχετε υπόψη σας πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν τα όρια της αλήθειας. Μια Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 6 Σεπτεμβρίου σηματοδοτεί έναν χρόνο ανταμοιβής στα θέματα της αγάπης και μια πολιτική κλειστών θυρών. Αυτή η Σελήνη θα μπορούσε να φέρει αυτό που ψάχνετε ακριβώς έξω από την πόρτα σας και εσείς πετάτε στα κρυφά τα κλειδιά. Δεν βλάπτει να έχετε τις ακτίνες του Ποσειδώνα που φέρνουν ασάφεια να μοιράζονται την κάμαρά σας με τις παραπλανητικές, αλλά ονειρεμένες, ιδιότητες που θερμαίνουν το κλίμα ανάμεσα σε σας του δυο.

Στις 22 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος μπαίνει στην ήδη γεμάτη φωλιά σας και η θερμοκρασία ανεβαίνει κι άλλο. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια αυτού του Σαββατοκύριακου τα συναισθήματά σας μπορεί να ανάψουν τόσο πολύ, που να αισθανθείτε εκτός ελέγχου και να λιποτακτήσετε. Μπορεί να θέλετε να ανακτήσετε την ελευθερία των κινήσεων που αισθάνεστε ότι έχετε χάσει. Στις 27 Σεπτεμβρίου αρχίζετε να σχεδιάζετε ένα πνευματικό ταξίδι ή ένα κανονικό ταξίδι με ή χωρίς το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Εξάλλου, πόσο καιρό μπορείτε να παραμείνετε ευτυχισμένοι σε ένα ασφαλές λιμάνι; Στις 28 Σεπτεμβρίου, ο Πλούτωνας πιάνει σκληρή δουλειά και φέρνει οικειότητα στις καθημερινές συζητήσεις και εσείς βρίσκετε ακριβώς τα σωστά λόγια για να θεραπεύσετε τις τυχόν παρεξηγήσεις.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Σεπτεμβριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζώδια Αιγόκερως

Βασικά, είστε απρόθυμοι εραστές, αλλά έχετε μια κρυφή τσάντα με κόλπα και εφεδρικά σχέδια εάν βάλετε στο μάτι κάποιον ξεχωριστό. Στις 6 Σεπτεμβρίου, η Πανσέληνος στον κόσμο των Ιχθύων του «ας προσποιηθούμε» σας δίνει μια καθαρή σελίδα για να γράψετε τα σχέδια σας για αποπλάνηση. Ο Πλούτωνας ανάβει τη θερμότητα στη σχέση σας –ή σε μια σχέση που θα συμβεί– καθώς σιγοβράζει στον τολμηρό πρώτο Οίκο του χάρτη σας. Η Νέα Σελήνη στις 19 Σεπτεμβρίου μπορεί να κάνει το παιχνίδι να αρχίσει, καθώς ρίχνει το λαμπερό, ασημένιο φως της στον τομέα των προσωπικών επαφών.

Είστε στα καλύτερα σας τις πρώτες πρωινές ώρες, και αυτός ή αυτή θα υποκύψει καθώς αναδεύετε τις αισθήσεις με σκοτεινή σοκολάτα, κόκκινο κρασί ή μια νυχτερινή βουτιά στα σκοτεινά νερά. Θα προσφέρετε ένα μενού με μεταμεσονύχτιους πειρασμούς το Σαββατοκύριακο της 23ης Σεπτεμβρίου, και με τον κυβερνήτη σας Κρόνο να παραμένει στη θέση των λαθραίων δραστηριοτήτων για καιρό, συνεχίζετε να αναπτύσσετε τις ικανότητές σας στην τέχνη του έρωτα. Στις 28 Σεπτεμβρίου, ο Πλούτωνας γυρίζει στην κανονική του κίνηση και αυξάνει τα επίπεδα της θερμοκρασίας στο καυτό σε μια σχέση και προσθέτει μια αίσθηση déjà vu στη συνάντηση.

ζώδια Υδροχόος

Μισείτε τον έλεγχο και αυτό το μήνα γυρίζετε την πλάτη σας σε οποιοδήποτε είδος περιορισμού. Δεν περπατάτε απλώς μακριά από έναν κτητικό σύντροφο, τρέχετε μακριά. Ένας Υδροχόος σέβεται τις ανάγκες του/της συντρόφου του, ειδικά στην Πανσέληνο της 6ης Σεπτεμβρίου, όταν η Σελήνη στους Ιχθύες σας βρίσκει να μοιράζεστε περισσότερα για τον εαυτό σας. Για την ακρίβεια, οι δυο σας μπορείτε να κάνετε μια τρομερή ομάδα δημόσια και ιδιωτικά. Εν τω μεταξύ, με ένα τρίο πλανητών στον Λέοντα και στον έβδομο Οίκο σας, του γάμου και της δέσμευσης, αναδεικνύετε τον αυθεντικό ρομαντικό εαυτό που βρίσκετε μέσα σας και θαμπώνετε το ταίρι σας με αδύνατα όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Αυτός ή αυτή θα λατρέψει την επιπλέον προσοχή που τους δίνετε.

Θα σας είναι εύκολο αυτό το μήνα, καθώς το εύγλωττος για να σας περιγράψει είναι λίγο. Μπορείτε, τότε, να επικοινωνήσετε τα συναισθήματά σας, να φτιάξετε μια υπνωτική ιστορία και εάν το ταίρι σας δεν είναι ήδη βαθιά ερωτευμένο μαζί σας, θα το κάνετε να σας ερωτευτεί. Τα λόγια σας θα είναι τολμηρά και δυναμικά, όπως θα είναι και οι φυσικές εκφράσεις σας. Είναι η ασυνήθιστη και μερικές φορές ελαφρώς εκκεντρική φύση του Υδροχόου που σας κάνει τόσο ακαταμάχητους. Η μεγάλη είδηση αυτού του μήνα είναι η ενδιαφέρουσα Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 19 Σεπτεμβρίου που ρίχνει το ασημένιο φως της στον Οίκο της οικειότητας, της πραγματικής αγάπης και της ερωτικής αυθεντικότητας.

ζώδια Ιχθύες

Στις 4 Σεπτεμβρίου, ο κυβερνήτης σας ο ονειρικός Ποσειδώνας προελάσει προς τον Ήλιο, και αυτοί οι ισχυροί πλανήτες δημιουργούν μια υπέροχη ομίχλη γύρω από μια ερωτική σχέση. Να ξέρετε ότι η δική σας φαντασία κάνει αυτή τη μαγεία να συμβαίνει, αλλά θέτει και τον τόνο για τον ερχόμενο μήνα. Δεν σας αρέσει να συμβιβάζεστε με το συνηθισμένο και πρέπει να ζωγραφίζετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον με μια πατίνα λάμψης, επιτεύγματος ή εξωπραγματικού. Στις 9 Σεπτεμβρίου, η κομψή Αφροδίτη και ο εμμονικός Πλούτωνας σχηματίζουν μια μοιραία όψη μεταξύ τους και μπαίνουν στο μίγμα και τώρα, περισσότερο από ποτέ, πιστεύετε ότι μπορούν να συμβούν τα πάντα, από ένα παραμυθένιο τέλος μέχρι το να κερδίσετε το λαχείο.

Μια Νέα Σελήνη στις 19 Σεπτεμβρίου φέρνει μαζί της την υπόσχεση μίας μυστικής συνάντησης ή μιας κρυφής ερωτικής σχέσης. Ο έρωτας γίνεται πιο επιθετικός, καθώς φέρνετε νέες ιδέες στο τραπέζι και ο/η σύντροφός σας πιστεύει ότι ήταν δικές του εμπνεύσεις. Στις 27 Σεπτεμβρίου, ένα τέταρτο της Σελήνης υποβάλλει μια ερώτηση. Η ερώτηση είναι: προτιμάτε τη φαντασία από την πραγματικότητα; Τα μωρά του νερού ξέρουν ότι η φαντασία πάντα κερδίζει. Στις 28 Σεπτεμβρίου, η άμεση κίνηση του Πλούτωνα έχει να κάνει με το πόσο αναγκαία είναι η επικοινωνία σε βάθος. Αυτός ο σκληρός τύπος σας υπενθυμίζει ότι ένας από τους τρόπους για να λύσετε τα προβλήματα είναι να εκφράσετε σωματικά την αγάπη σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Σεπτεμβριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66