Αστρολογια 05-07/07 Στη Μαχη του Ερωτα

erwtikes-7414

Αστρολογια  05 Ιουλίου – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (Καρκίνο / Ιχθύες)

Το μυαλό σας είναι πολύ ανοιχτό στη φαντασία, τα όνειρα και τη συμπόνια υπό το πλαίσιο αυτής της διέλευσης. Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ δημιουργική περίοδος, όταν οι ιδέες σας ρέουν σαν μαγικό ποτάμι.

Μπορεί επίσης να είναι εύκολο να πιαστείτε στη λαχτάρα και στις φαντασιώσεις για τις κρυφές επιθυμίες σας, αν και είναι δυνατόν να τα διοχετεύσετε αυτά σε δημιουργική έκφραση. (Π.χ. να γράψετε ποίηση, στο χορό, στην μουσική, να τραγουδήσετε στο ντους, οτιδήποτε!).

 

Το να ακούσετε με συμπάθεια τα προβλήματα των άλλων μπορεί να σας βγαίνει εύκολα τώρα και είναι πιο πιθανό να πάρετε μια συμπονετική ανταπόκριση από τους άλλους στα δικά σας προβλήματα.

zodia-taro-45

Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να χαραχθούν σαφή και αμετακίνητα όρια με τους άλλους, από τη στιγμή που είστε πιο επιρρεπείς στη συναισθηματική βαρύτητα των άλλων. Είναι τελικά μια εποχή για αισιοδοξία, ελπίδα, δημιουργικότητα και διαίσθηση, αν και είναι σοφό να διατηρήσετε τουλάχιστον το ένα πόδι σας στο έδαφος.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια  07 Ιουλίου- Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή ( Καρκίνο)

Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης, η αίσθηση του εαυτού και του σκοπού σας, μπορεί να συγχωνευτεί με αυτά που πιστεύετε, αντιλαμβάνεστε και λέτε. Από τη μία πλευρά, αυτό μπορεί να κάνει για την εύκολη ροή των ιδεών και την επικοινωνία μέσα από το μυαλό σας στον εξωτερικό κόσμο.

Μπορεί επίσης να αυξηθεί η αντίληψη και η παρατήρηση του κόσμου γύρω σας, καθώς τα αρχειοθετείτε όλα μέσα στην εσωτερική βάση δεδομένων σας. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας λίγο σιωπηλό, καθώς μπορεί να σας είναι δύσκολο να διαχωρίσετε την αίσθηση του εαυτού από τις αντιλήψεις και τις ιδέες σας αρκετά, έτσι ώστε να βρει τις λέξεις για να τις εκφράσετε επαρκώς.

Σε αυτή την περίπτωση, απλά παρατηρήστε και αφεθείτε στη ροή, οι λέξεις θα έρθουν αργότερα. Μπορεί επίσης να είναι μια εποχή που δεν είναι εύκολο να είστε αντικειμενικοί, ειδικά για τον εαυτό σας και το πώς φέρετε τον εαυτό σας στον κόσμο γύρω σας.

zwdia - love

Μοιαζει σαν  το ”Είναι” σας να εκφράζει αυτόματα και να θέτει σε κίνηση τα πράγματα που σκέφτεστε, αντιλαμβάνεστε και θέλετε να πείτε. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε πως η αίσθηση του εαυτού σας λάμπει αβίαστα, αλλά αν οι σκέψεις σας και οι αντιλήψεις σας είναι σε σύγκρουση με άλλα μέρη σας (π.χ., τα συναισθήματα, τις ανάγκες, την αντικειμενικότητα σας), τότε μπορεί να είναι μια εποχή που ενεργείτε υπερβολικά γρήγορα με παρωπίδες. Προσπαθήστε για την ισορροπία και την ειλικρίνεια του εαυτού σας πριν ενεργήσετε.

Αστρολογια  07 Ιουλίου – Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα (Καρκίνο / Αιγόκερω)

Αυτή η διέλευση φέρνει ισχυρές λέξεις και ιδέες! Θα σας ζητήσει να επιτύχετε μια ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική αντίληψη και στις διαπροσωπικές επιπτώσεις. Η επικοινωνία σας μπορεί να γίνει πιο διεισδυτική, ισχυρή ή πιο ανθεκτική από το συνηθισμένο τώρα και το λίγο θα είναι αρκετό, οπότε χρησιμοποιήστε αυτή την ικανότητα με φειδώ και προσοχή. Κατά τον ίδιο τρόπο, οι λέξεις και οι αντιλήψεις των άλλων μπορεί να έχουν βαθύτερη και ισχυρότερη επίδραση πάνω σας απ’ ότι συνήθως.

zwdia shmera

Αυτό θα μπορούσε να είναι μια ανάμεικτη ευλογία – μπορεί να ανακαλύψετε κάποια βαθιά γνώση και ψυχολογική αλήθεια σε ότι σας λένε οι άλλοι, αλλά μπορεί επίσης να λαμβάνετε και τις ασυνείδητες προβολές τους (δηλαδή οι αντιλήψεις τους και τα σχόλια τους μπορεί να λένε περισσότερα για αυτούς απ’ ό τι για εσάς). Η βαθιά ειλικρίνεια του εαυτού μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε τι είναι αλήθεια και τι είναι παραμορφωμένο. Αποφύγετε να αντιδράτε στον «αυτόματο πιλότο» και δώστε στον εαυτό σας κάποιον ψυχικό και ψυχολογικό χώρο, για να αποφύγετε την εξουθένωση.

Αστρολογια  07 Ιουλίου- Η Αφροδίτη σε Τετράγωνο με τον Ουρανό (Καρκίνο / Κριό)

Στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό για παρορμητικές δαπάνες, ή μπορεί να είστε κάπως ασταθείς στη χρήση των πόρων σας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτα ή ασταθή οικονομικά, οπότε ελέγξτε διπλά τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς και τις πιστωτικές σας κάρτες, πριν ξοδέψετε από αυτά. Είναι επίσης μια εποχή που ο τρόπος που σχετίζεστε με τους άλλους (ή με εσάς) θα μπορούσε να είναι κάπως ασυνεπής, άστατος ή παρορμητικός.

zwdia

Αν οι σχέσεις σας ή η οικονομική σας κατάσταση πάλευε με δυσκολίες τον τελευταίο καιρό, αυτή η διέλευση θα μπορούσε να φέρει ένα παρατεταμένο πρόβλημα στην επιφάνεια και να απαιτήσει την προσοχή σας. Από τη μία πλευρά, αυτή θα μπορούσε να είναι μια ευπρόσδεκτη ανάσα φρέσκου αέρα που διαπερνά την πολυπλοκότητα των προβλημάτων σας και βάζει όλα τα χαρτιά σας στο τραπέζι (παρά το άγχος και τις συγκρούσεις που ενδέχεται να προκαλέσει).

Ή, μπορεί να νιώσετε πως αντιστέκεστε στην πραγματοποίηση αυτών των αλλαγών και αντ’ αυτού να βιώσετε αυτή την εποχή ως μια στιγμή ανεπιθύμητης αστάθειας, αναστάτωσης και προσαρμογής. Ωστόσο, αυτός μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να απαλλαγείτε από την υπερβολική αυτοσυγκράτηση, τον έλεγχο ή τη δομή, το οποίο επιτρέπει σε νέες δυνατότητες να προκύψουν, που δεν θα μπορούσαν να το κάνουν αλλιώς.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot