Το κλαμπ των Δεσμευμένων – Ιούλιος

zwdia-evdomadiaies-20261014

Το κλαμπ των Δεσμευμένων – Ιούλιος ΄16

Ο δεύτερος μήνας αυτού του Καλοκαιριού είναι και ο καλύτερος. Αυτοί που έχουν βρει τον άνθρωπο της ζωής τους, ακόμη και αν έχουν υπάρξει κάποια μικρά σκαμπανεβάσματα, θα δουν μεγάλες και πρακτικές αλλαγές και ιδίως από την πλευρά του συντρόφου τους. Επίσης, ευχάριστες ανατροπές στα οικονομικά – εργασιακά σας, που θα σας κάνουν να αισθανθείτε πιο ασφαλείς.

Όλα τα ζώδια :

 

Ζώδια της Φωτιάς:
Κριός – Λέων – Τοξότης
Είσαστε ήδη ασφαλείς με την επιλογή σας την αισθηματική. Όλα εξελίσσονται όπως τα είχατε προσχεδιάσει. Μελετήστε πιο προσεχτικά και αυτά που σκέφτεστε να κάνετε γύρω από δεσμεύσεις και επισημοποιήσεις. Αυτοί που επιθυμούν να κάνουν διακοπές μόνοι τους, ίσως να το ξανασκεφτούν. Τυχόν κάποιος να πληγωθεί, άθελα σας. Είσαστε δύο, άρα πράξτε αναλόγως.
Ευνοϊκό διάστημα: 10-15 Ιουλίου
Τυχερό Νούμερο: 4

zodia-taro-45

Ζώδια της Γης:
Ταύρος – Παρθένος – Αιγόκερως
Είναι ένας πολύ καλός μήνας, που θα δείτε ότι αυτά που είχατε ονειρευτεί με τον άνθρωπο σας να γίνονται πραγματικότητα. Μέσα σε αυτές τις καλές εξελίξεις θα έχετε και την υλική υποστήριξη από το επαγγελματικό σας κομμάτι, που έχετε τόσο πολύ προσπαθήσει. Ευνοούνται και επιχειρηματικά ανοίγματα.
Ευνοϊκό διάστημα: 11 – 17 Ιουλίου
Τυχερό Νούμερο: 6

Ζώδια του Αέρα:
Δίδυμοι- Ζυγός – Υδροχόος
Σε όποια συναισθηματική κατάσταση και αν βρίσκεστε το μόνο σίγουρο είναι ότι από τα μέσα του Ιουλίου, που οι όψεις Ερμή και Ουρανού είναι θετικές, οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις θα είναι σε μόνιμη ροή. Μην βιαστείτε να κάνετε κάποια κίνηση, αν δεν είστε και εσείς πρώτα έτοιμοι. Διαζύγια, ημιτελείς ερωτικές ιστορίες, μπλεγμένο παρελθόν και παρόν, θα λήξουν πριν την ημέρα της πανσελήνου, 20-07.
Ευνοϊκό διάστημα: 08 – 12 Ιουλίου
Τυχερό Νούμερο: 5taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ζώδια του Νερού:
Καρκίνος – Σκορπιός – Ιχθείς
Οι σχέσεις σας θα παραμείνουν ζωντανές και με διάθεση εξέλιξης, προς όλες τις κατευθύνσεις. Μην αφήνετε κανέναν να σας περιορίζει σε αυτά που ονειρεύεστε. Είστε τα ζώδια, που αυτό το Καλοκαίρι θα έχουν τα πρωτεία σε γάμους – απόγονους – συγκατοίκηση. Επίσης, οι χωρισμένοι που είναι πολύ καιρό απόμακροι, από τις 20-07 και μετά θα μπορέσουν να βρουν κοινές λύσεις για την επανασύνδεση. Πολλά τα ταξίδια που θα σας ψυχαγωγήσουν.
Ευνοϊκό διάστημα: 11 – 20 Ιουλίου
Τυχερό Νούμερο: 7