Ο Αστρολογικός Ουρανός του Φεβρουαρίου

αστρολογια-εβδομαδας-zwdia-ωροσκοπιο-zodia

Κοινοποίηση:

Ο Αστρολογικός Ουρανός του Φεβρουαρίου

Ο Φεβρουάριος, πλησιάζει και φέρνει μαζί του πολλά ευχάριστα γεγονότα με πρωταρχικό αυτό στις 14/02, την μέρα των Ερωτευμένων.

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός : Εσείς θα πρέπει να σιγουρευτείτε για τα αισθήματα σας, πριν να τολμήσετε να κάνετε τις πιο σοβαρές και δεσμευτικές σας προτάσεις, στο άτομο που αγαπάτε. Αφήστε και αυτόν τον μην καλύτερα να περάσει, και από Άνοιξη το ξανασκέφτεστε.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 5 και 17 Φεβρουαρίου

zodia-zvdia-22

Ταύρος : Μπορεί να είστε άκρως προβληματισμένοι, με όλα αυτά που πιάνουν οι κεραίες σας μέσα στον δεσμό σας, και ειδικά με τον σύντροφο σας, να είναι άκρως μυστικοπαθής. Μπορεί να είναι και μια απλή φάση, αλλά καλύτερα να κάνετε μια πιο σοβαρή συζήτηση, πριν την αλλαγή ζωδίου σε Ιχθύ.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 06 και 18 Φεβρουαρίου

Δίδυμοι : Εσείς έχετε ήδη προμηθευτεί ότι κυκλοφορεί στην αγορά, γύρω από το κόκκινο χρώμα…και αναμένετε τα αισθηματικά δώρα, που θα σας φέρει ο Άγιος Βαλεντίνος. Σε όποια φάση και να είστε, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα βρεθείτε σύντομα μέσα στην αγκαλιά του ατόμου που αγαπάτε, ακόμη και αν στο παρόν είναι…μακριά σας.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 08 και 20 Φεβρουαρίου

taro-tarw

Καρκίνος : Από τις πρώτες κιόλας ημέρες του Φεβρουαρίου, θα δείτε μεγάλες αλλαγές που θα προκύψουν από την μεριά του ανθρώπου σας, και θα αφορούν την απελευθέρωση του, από το άσχημο παρελθόν ή τις τωρινές παράλληλες του πορείες, και επιπροσθέτως μια σειρά από ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα μιλούν για το μέλλον σας.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 01 και 19 Φεβρουαρίου

Λέων : Η αυτοπεποίθηση σας έχει φτάσει στην κορυφή, και αυτό σας κάνει ακόμη πιο γοητευτικούς και ερωτεύσιμους, προς ένα συγκεκριμένα πριν την αλλαγή του ζωδίου, θα έχετε και τα επικοινωνιακά πλησιάσματα…που θα σας τραβήξουν την προσοχή. Καλύτερα θα είναι στο μεταξύ τους και τα ζευγάρια … που έχουν προσφάτως επανασυνδεθεί.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 05 και 17 Φεβρουαρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Παρθένος : Κάποιος που σας θέλει, σας αγαπάει αληθινά, θα επιδιώξει να σας πλησιάσει και να σας μιλήσει για τους δύο σας. Από την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου θα έχετε εξελίξεις ερωτικές, που τους περισσότερους του ζωδίου, θα τους φέρει σε κατάσταση επανένωσης, ή και μονίμων πια αποφάσεων γύρω από δεσμεύσεις επίσημου τύπου. Τα οικονομικά σας θα σας στηρίξουν στις αποφάσεις σας.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 04 και 08 Φεβρουαρίου

Ζυγός : Κάπου έχετε χαθεί και εσείς πια με όλα αυτά που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, μέσα στον δεσμό σας, αλλά και με μια ανοιχτή υπόθεση που έρχεται από το παρελθόν. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, εσείς θα πρέπει να είστε άκρως προσεχτικοί, και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, πριν κάποιος να πληγωθεί.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 07 και 15 Φεβρουαρίου

Σκορπιός : Πολλές ειδήσεις καλές και ποιοτικές σας φέρνει Φεβρουάριος και σας ανοίγει τους δρόμους, για όλα όσα επιθυμείτε σε εργασία και ερωτικές σχέσεις. Κάποιοι από εσάς, που έχουν σχέση με χιλιομετρική απόσταση, θα συναντηθούν…και είναι πιθανόν να σκεφτούν ένας από τους δύο, να μετοικήσει! Τα οικονομικά σας σίγουρα, θα είναι μεγάλο βοήθημα.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 01 και 09 Φεβρουαρίου

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης : Οι δημόσιες σχέσεις, ο ερωτισμός και τα νέα πρόσωπα, που θα φέρει η ενέργεια του Άρη επάνω σας, σίγουρα θα σας διορθώσουν την ψυχολογία και σε κάποιους…θα φέρουν και έναν σύντροφο στην ζωή τους. Επίσης, χρήματα και νομικές υποθέσεις που σας έχουν καθυστερήσει, από το δεύτερο μισό του μήνα, στρώνονται στο διάβα σας.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 04 και 21 Φεβρουαρίου

Αιγόκερως : Είσαστε το πιο ευνοημένο ζώδιο των ημερών, και από τις πρώτες ώρες κιόλας του Φεβρουαρίου, θα το ζήσετε και πάνω στην καθημερινότητα σας. Επαγγελματικά, αυτό που αναζητάτε θα το βρείτε, αλλά και στον αισθηματικό σας τομέα, σίγουρα ο άνθρωπος σας, θα αρχίσει να ενεργοποιείται.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 03 και 11 Φεβρουαρίου

Υδροχόος : Μια εποχή που με τα άστρα, να σας δίνουν όλη την δυναμική τους, εσείς δεν θα έχετε δικαιολογίες, για να μην πετύχετε όλα αυτά που σκέφτεστε. Επικοινωνίες ξαφνικές πλησιάζουν, από μια παλιότερη σας γνωριμία που θέλει να σας μιλήσει λίγο…πιο ανοιχτά! Που ξέρετε…πιθανόν ο Άγιος Βαλεντίνος, να σας βρει μαζί!
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 01 και 10 Φεβρουαρίου

Ιχθείς : Θα έχετε πολλά να κάνετε, πριν ο Ήλιος, να περάσει πάνω σας. Οι σχέσεις που είχαν δοκιμαστεί …μέσα από ποικίλα σκαμπανεβάσματα, θα βρουν και πάλι τους ρυθμούς τους, και το ενοχλητικό παρελθόν, θα ξεχαστεί. Ευκαιρίες για χρήμα έχουν αυτοί, που το έχουν κυνηγήσει, ίσως και με προτάσεις που θα έρθουν από το εξωτερικό.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 08 και 14 Φεβρουαρίου

chartomantia-087