ταρω – ζωδια της φωτιάς – Δεκέμβριος 2017

αστρολογια-zwdia-zodia-astrologia

Κοινοποίηση:

ταρω – ζωδια της φωτιάς – Δεκέμβριος 2017

Κριός

ταρω κριος – σχέσεις: Ο Τρελός
Η αλήθεια είναι ότι σκέφτεστε σοβαρά να πάρετε ένα επικίνδυνο ρίσκο όσο αφορά τον έρωτα! Το πιο πιθανό είναι να έχει τραβήξει την προσοχή σας ένα άτομο από τον εργασιακό σας χώρο ή πρόκειται για νέα γνωριμία. Το σύμπαν σας προτρέπει να απολαύσετε τη συγκυρία τώρα που προέκυψε, γιατί δεν έχει προοπτικές να εξελιχθεί σε κάτι δυνατό και μακροπρόθεσμο. Ωστόσο το καρμικό μάθημα που θα πάρετε, θα είναι πραγματικά σπουδαίο!

 

ταρω κριος – επαγγελματικά: Ο Ιππότης των Κυπέλλων
Εκεί που εργάζεστε ευτυχείς και γαλήνιοι, ικανοποιημένοι ακόμη και με τα εισοδήματά σας, προκύπτει κάτι που θα απαιτήσει εορτασμούς! Θα σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες μέσα στον Δεκέμβριο, που θα ξεπεράσουν και τις πιο τολμηρές σας προσδοκίες. Αξιοποιήστε τις τώρα και κερδίσετε όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτές, γιατί δεν θα έχουν το χαρακτήρα του μακροπρόθεσμου. Πάρτε το ρίσκο, βρίσκοντας την απαραίτητη ισορροπία ανάμεσα στις αυξημένες εργασιακές απαιτήσεις και τις κοινωνικές δραστηριότητες της περιόδου!

zodia-zvdia-22

ταρω κριος – οικονομικά: Το 2 των Ράβδων
Σας έχει προβληματίσει τον τελευταίο καιρό ένα επαγγελματικό θέμα που σας διέφυγε, γιατί θεωρείτε ότι θα βελτίωνε πολύ τα οικονομικά σας. Ηρεμήστε, γιατί μέσα στον Δεκέμβριο θα φτάσουν κάποια χρήματα σε εσάς μέσω μιας κληρονομιάς ή μιας οικογενειακής διευθέτησης που έχει την πηγή της στο εξωτερικό. Σας αναμένει λίγη ταλαιπωρία γραφειοκρατικής φύσεως μέχρι να πάρετε στα χέρια σας αυτά τα ποσά, όμως όλα θα έχουν αίσια έκβαση και η ζωή σας θα ανορθωθεί πολύ!

zwdia-tarw-zodia-19ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω κριος – ψυχολογία: Το 2 των Ράβδων
Έχετε μια θλίψη στην ψυχή σας, που σχετίζεται με ένα θέμα από το εξωτερικό. Θα βρείτε τη γαλήνη με ηρεμία και πνευματική αποδοχή του γεγονότος, κάτι που θα ενισχύσει κατά πολύ την κατανόηση των καταστάσεων και την ωρίμανσή σας. Σε αυτό θα σας βοηθήσει κάπως και ένα οικονομικό κέρδος που θα προκύψει για εσάς από αυτή τη συγκυρία.

Λέων

ταρω λεων – σχέσεις: Το 8 των Ράβδων
Με την έναρξη του Δεκεμβρίου θα λάβετε κάποιες ειδήσεις ή πληροφορίες, που θα αφορούν την παύση κάποιων «κερδών» που είχατε και στηριζόσασταν σε αυτά – τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε υλικό επίπεδο. Το σύμπαν σας καλεί πλέον να πάρετε νέα μονοπάτια ζωής, προκειμένου να ισορροπήσετε αυτή την απώλεια. Δώστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε τη μάχη που χρειάζεται για να καταλήξετε στο τι πραγματικά θέλετε, γιατί μόνο τότε θα δείτε πολλές πιθανότητες να ανοίγονται μπροστά σας.

ταρω λεων – επαγγελματικά: Η Βασίλισσα των Ράβδων
Έχετε επαναπαυθεί σε κάποια επαγγελματική ενασχόληση, που δεν σχετίζεται με τα όνειρά σας ούτε απαιτεί να της αφιερώνετε πολύ χρόνο. Η φύση της είναι προσωρινή, κάτι που δεν φαίνεται να σας ενοχλεί επί του παρόντος… Κάποια θέματα που θα σχετίζονται με ακίνητη περιουσία θα αποτελέσουν το βασικό σας εισόδημα, μετά από κάποιες ειδήσεις που θα λάβετε και θα σας αναγκάσουν να εστιάσετε την ενέργειά σας προς αυτή την κατεύθυνση. Μια ξαφνική αλλαγή των συνθηκών ζωής σας θα αλλάξει άρδην τις προσδοκίες σας. Αν δώσετε την πρέπουσα σημασία και λειτουργήσετε με ταχύτητα και σύνεση, θα καταφέρετε να μετατρέψετε τις δυσχέρειες σε προσωπικό σας θρίαμβο!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ταρω λεων – οικονομικά: Ο Άσος των Κυπέλλων
Μέσα στον Δεκέμβριο θα κληθείτε να συνειδητοποιήσετε ότι όσα πιστεύατε για την οικονομική σας υπόσταση, έχουν πάψει να ισχύουν… Αυτό το γεγονός δεν θα είναι τόσο απρόσμενο, καθώς από την εμπειρία σας θα έπρεπε να περιμένετε από ένα συγκεκριμένο άτομο να σας απογοητεύσει. Μην αυταπατάστε και προχωρήστε άμεσα στην αποδοχή της εξαπάτησής σας, για να μπορέσετε να κάνετε καινούργιες επιλογές που θα διασφαλίσουν το οικονομικό σας μέλλον!

ταρω λεων – ψυχολογία: Ο Κρεμασμένος
Μια μικρή θυσία που καλείστε να κάνετε στα επαγγελματικά σας, έχει τη δυναμική να σας αποφέρει αρκετά οφέλη πριν περάσει ο φετινός Δεκέμβριος. Αν εργαστείτε σκληρά και συνειδητά, θα καταφέρετε να αλλάξετε τον προσωρινό χαρακτήρα που έχουν τα οικονομικά σας μέχρι σήμερα. Εναπόκειται σε εσάς να συνειδητοποιήσετε το συντομότερο δυνατόν ότι η ευημερία και ικανοποίηση των αναγκών σας όπως τη βιώνατε ως τώρα, αποτελεί παρελθόν. Το σύμπαν σας καλεί να κοιτάξετε με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία το μέλλον!

Τοξότης

ταρω τοξοτης – σχέσεις: Το 9 των Ράβδων
Τον τελευταίο καιρό νιώθετε κάπως ευάλωτοι και επιφυλακτικοί, όσο αφορά το συναισθηματικό σας μέλλον σε μια συγκεκριμένη σχέση. Καίριο ρόλο σε αυτό έχουν όσα «φανταζόσασταν» ή ονειρευόσασταν, γι’ αυτό ο φόβος σας εδράζει σε παλαιότερες αρνητικές εμπειρίες σας.
Ωστόσο, η παρούσα συγκυρία είναι εντελώς καινούργια και το αποτέλεσμά της προβλέπεται να είναι εντελώς διαφορετικό! Ακόμη κι αν νιώθετε άβολα αρχικά, διατηρήστε την πίστη σας στο πεπρωμένο. Το σύμπαν είναι στο πλάι σας και θα σας φέρνει όλο και πιο κοντά σε σπουδαίες συναισθηματικές νίκες!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις απο τις καρτες Ταρω για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

ταρω τοξοτης – επαγγελματικά: Ο Άσος των Ράβδων
Αν ρίξετε μια ρεαλιστική ματιά μέσα σας, θα συνειδητοποιήσετε ότι η παρούσα επαγγελματική σας κατάσταση δεν διέπεται από θέρμη ή χαρά. Μια αποχώρησή σας από αυτήν, είναι βέβαιο ότι θα σας φέρει αντιμέτωπους με κάποιες μάχες υπεράσπισης των επιλογών σας. Όσο ευάλωτοι κι αν νιώσετε με αυτή τη συγκυρία, θα βρεθεί στον δρόμο σας ένας ειδήμων του τομέα σας που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε και να αποδεχθείτε τις νέες καταστάσεις. Επιστρατεύστε την υπομονή και την επιμονή σας και σύντομα θα καταφέρετε να επιφέρετε κάποιες πιο γενναιόδωρες και ικανοποιητικές συνθήκες ζωής για εσάς!

ταρω τοξοτης – οικονομικά: Το 4 των Κυπέλλων
Αυτή η κάρτα επιβεβαιώνει ότι δεν νιώθετε μεγάλη «συμπάθεια» για την επαγγελματική σας πηγή εσόδων, όσο καλό κι αν μπορεί να είναι αυτό το έσοδο που σας αποφέρει. Παράλληλα, γνωρίζετε ότι μια αποχώρησή σας θα σας θέσει σε μια περίοδο οικονομικών δυσχερειών. Η συμβουλή του σύμπαντος για εσάς, είναι να εμπιστευτείτε το ένστικτο και την εσωτερική σας σοφία. Μπροστά σας υπάρχουν κάποιες εξαιρετικές οικονομικές ευκαιρίες, αρκεί να ρισκάρετε να τις αδράξετε. Δεν αποκλείεται να ενέχουν και μια σύμπραξη που θα αποβεί εξαιρετικά αίσια για εσάς!

ταρω τοξοτης – ψυχολογία: Το 6 των Ράβδων
Αγαπητοί Τοξότες, το καίριο μήνυμα του Δεκεμβρίου είναι ότι σας αναμένουν κάποιες σπουδαίες νίκες σε πολλά επίπεδα! Η ατμόσφαιρα της περιόδου σας θέλει θριαμβευτές όσο αφορά τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας θέματα. Αυτές θα σας οδηγήσουν στην πιο σπουδαία κατάκτηση, που αφορά τον εσωτερικό και τον πνευματικό σας κόσμο. Διεκδικήστε τη διαισθητική σοφία που σας έχει χαρίσει το σύμπαν!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις απο τις καρτες Ταρω για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75