21/12 Ήλιος στον Αιγόκερω Η Ατζέντα του ζωδιακού μήνα

Κοινοποίηση:

21/12 Ήλιος στον Αιγόκερω Η Ατζέντα του ζωδιακού μήνα

Στις 21 Δεκεμβρίου ο Ήλιος αφήνει τον πύρινο Τοξότη…και περνάει στον Αιγόκερω, που είναι και ο πιο δημοφιλής ζωδιακός οίκος της εποχής. Οι μέρες του, θα δώσουν λύσεις και ευκαιρίες σε όλους για να αλλάξουν χρονιά, κάτω από ευνοϊκότερες συνθήκες.

Πιο αναλυτικά:

Κριός: Οι μέρες σας δίνουν ευκαιρίες για να μιλήσετε …με το άτομο που σας ενδιαφέρει, ακόμη και αν ακόμη μεταξύ σας, δεν έχει υπάρχει σχέση. Με τον ανάδρομο Ερμή να υποχωρεί και οι επικοινωνίες όλων των ζωδίων να γίνονται πολύ πιο στρωτές, εσείς που θέλετε να κάνετε μια νέα αρχή, θα το καταφέρετε.
Τυχερή ημερομηνία: 25/12

zodia-zvdia-22

Ταύρος: Σίγουρα με το άστρο του ουράνιου θόλου, να περνάει στον συγγενικό σας Αιγόκερω, θα βρεθείτε σε μια πλεονεκτική θέση, που θα σας φέρει πιο κοντά σε οικονομικές και αισθηματικές επιτυχίες. Αυτό σημαίνει ότι από τώρα…θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε
Τυχερή ημερομηνία: 30/12

Διαβαστε το Ετησιο Eρωτικο Ωροσκοπιο 2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι: Με τον ήλιο να φεύγει από τον απέναντι σας οίκο, εσείς θα βρεθείτε σε μια γενικότερη ησυχία που τόσο πολύ έχετε ανάγκη. Οι σχέσεις που είχαν πρόβλημα επικοινωνιακό θα έρθουν τα ταίρια πιο κοντά και οι τρίτοι – άτομα που προκαλούν προβλήματα θα αποχωρήσουν.
Τυχερή ημερομηνία: 01/01

Καρκίνος: Εσείς μπορείτε αυτό το γόνιμο χρονικό διάστημα, που τα άστρα είναι υπέρ όλων των ζωδίων του Νερού, να ενεργοποιήσετε όλους τους τομείς της ζωής σας και ειδικά τον ερωτικό …που αυτό το λήγον έτος, μάλλον σας προβλημάτισε αρκετά. Χρήμα και φήμη έρχονται κοντά σας.
Τυχερή ημερομηνία: 28/12

Λέων: Σαφώς και θα δείτε μεγάλες και ποιοτικές αλλαγές και ειδικά την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου, σε κάθε πρόβλημα που υπάρχει στην καθημερινότητα σας. Ο σύντροφος σας, που τον βλέπετε να είναι τυπικός και απόμακρος, θα έρθει και πάλι σε μια αισθηματική ισορροπία μέσα στην σχέση σας.
Τυχερή ημερομηνία: 03/01

zwdia-092

Παρθένος: Όλα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο μέσα στην ζωής σας και τώρα που ο Ήλιος …θα σας δίνει τις καλύτερες του όψεις από τον Αιγόκερω, εσείς μπορείτε να κάνετε τα πλάνα σας για το νέο έτος… είτε είστε μόνοι είτε σε κάποια σχέση. Βοήθεια μεγάλη, θα έχουν και όσοι προσπαθούν να επανασυνδεθούν.
Τυχερή ημερομηνία: 10/01

Ζυγός: Όλο το διάστημα που θα μείνει ο Ήλιος, πάνω στον Αιγόκερω, εσείς θα μπείτε σε μια φυσική εγρήγορση προκειμένου… να δώσετε λύσεις σε θέματα που δεν πρέπει να περάσουν και στην επόμενη χρονιά. Οι σχέσεις και κάθε είδους δεσμός …που δεν σας αξίζει θα περάσει μόνιμα στο παρελθόν.
Τυχερή ημερομηνία: 27/12

Σκορπιός: Είστε οι καλύτεροι και οι πιο ευνοημένοι …και μέχρι εσείς θα πείτε ότι τώρα όλα λειτουργούν σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Υπάρχουν κάποιοι που αναζητούν, μια νέα εργασία. Θα την έχουν μέσα στον Ιανουάριο. Κάποιοι άλλοι αποζητούν την αγάπη του τρέχοντος συντρόφου τους… θα την έχουν λοιπόν.
Τυχερή ημερομηνία: 11/01

zwdia-zodia-33ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: Μπορεί να πείτε ότι μια καλή εποχή για εσάς, καθώς όλο αυτό το αστρολογικό σύστημα, που σας πίεζε τόσο καιρό, φεύγει από πάνω σας και πηγαίνει στον γείτονα! Τώρα θα σας φανερωθούν…όλες αυτές οι πληροφορίες που σας λείπουν και στα αισθηματικά και στα οικονομικά σας.
Τυχερή ημερομηνία: 15/01

Αιγόκερως: Κινητοποιηθείτε προς όλες τις κατευθύνσεις. Με τον ήλιο και τον Κρόνο επάνω σας, εσείς έχετε σιδερένια φτερά. Άμεσα θα έχετε χρήματα, από παλιά κληρονομικά – περιουσιακά – νομικά θέματα. Οι χωρισμένοι… θα έχουν την ευτυχία να ξαναβρεθούν επικοινωνιακά και από κοντά, που θα δώσουν την ευκαιρία για επανασύνδεση.
Τυχερή ημερομηνία: 08/01

Υδροχόος: Οι δρόμοι σας, έχουν στρωθεί φαρδιά και πλατιά. Όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, θα δεχτείτε πολύ νέο κόσμο, που όλο και κάποιος θα σας τραβήξει την δύσκολη σας προσοχή. Αφιερώστε και περισσότερο πια χρόνο στην οικογένεια και τους φίλους σας, που σας έχουν χάσει αυτό το διάστημα.
Τυχερή ημερομηνία: 31/12

Ιχθείς: Είσαστε μέσα σε πολλά μονοπάτια …που πρέπει τελικά να τα περπατήσετε αν θέλετε να μπείτε στο 2018, με μια καλύτερη και ποιοτικότερη ζωή. Οι δεσμοί θα συσφιχτούν και δεν αποκλείεται και να δεχτείτε προτάσεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες, που θα μιλούν για επίσημες δεσμεύσεις –γάμο κτλ.
Τυχερή ημερομηνία: 06/01

Διαβαστε τις Ετησιες προβλεψεις 2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65