Το κλαμπ των Χωρισμένων – Ιούλιος

synastries

Το κλαμπ των Χωρισμένων – Ιούλιος ΄16

Μπορείτε τελικά και μόνοι! Είναι ένα σίγουρα διαφορετικό Καλοκαίρι που θα σας σπρώξει να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Η μελαγχολία του παρελθόντος θα υποχωρήσει και οι νέες γνωριμίες θα εμφανιστούν, που σίγουρα θα δελεάσουν. Σε όλο αυτό δεν θα μείνει εκτός… το κομμάτι των επανασυνδέσεων.

Όλα τα ζώδια :

 

Ζώδια της Φωτιάς:
Κριός – Λέων – Τοξότης
Είσαστε τα ζώδια που έχετε τσακωθεί και έχετε αναποδογυρίσει κυριολεκτικά το σύμπαν, από τις αρχές του Καλοκαιριού, και όσο κανένα άλλο ζώδιο. Αυτό θα καταλαγιάσει μέσα στον μήνα καθώς ο Ερμής και η Αφροδίτη θα προχωρήσουν στον Λέοντα. Οι μέρες μέχρι την αλλαγή του ζωδίου είναι ιδανικές για διακοπές και δημόσιες σχέσεις. Ακόμη και επενδύσεις μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα.
Ευνοϊκό διάστημα: 09 – 17 Ιουλίου
Τυχερό Νούμερο: 8

zodia-taro-45

Ζώδια της Γης:
Ταύρος – Παρθένος – Αιγόκερως
Αφεθείτε στο χαλαρό κλίμα των καλοκαιρινών ημερών. Όλα κινούνται προς όφελος σας. Οι όψεις των Δία και Πλούτωνα αποδίδουν σε όλα τα γήινα ζώδια την ευκαιρία του να χαλαρώσουν το πνεύμα και το σώμα τους. Αυτό θα τους κάνει να επαναπροσδιορίσουν το τι έγινε και το τι μπορεί να περισωθεί σε συναισθήματα και δεσμούς, στο τώρα. Σκεφτείτε δύο και τρεις φορές πριν αποφασίσετε οτιδήποτε.
Ευνοϊκό διάστημα: 10 -18 Ιουλίου
Τυχερό Νούμερο: 10

Ζώδια του Αέρα:
Δίδυμοι- Ζυγός – Υδροχόος
Δεν είστε στα καλύτερα σας αλλά αυτό από το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου, θα αλλάξει. Μπορεί να ανακυκλώνετε στο μυαλό σας, λόγια- καυγάδες και παρελθοντικούς καυγάδες. Από τις 12/07 και μετά πολλές οι ευχάριστες εκπλήξεις που θα σας φανερωθούν, και ακόμη πιο ευχάριστα αυτά που θα σας συμβούν. Οι ισχυρές επανενώσεις θα δώσουν ένα φανταχτερό ρεσιτάλ. Πολλές και οι νέες αγάπες.
Ευνοϊκό διάστημα: 12 – 20 Ιουλίου
Τυχερό Νούμερο: 2

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ζώδια του Νερού:
Καρκίνος – Σκορπιός – Ιχθείς
Όλα τα υδάτινα ζώδια είναι σε μεγάλη εύνοια από το αστρολογικό σύμπαν για οποιαδήποτε ευχή τους. Οι μέρες μέχρι τον ερχομό του Λέοντα είναι βαρυσήμαντες και το μόνο βέβαιο είναι, ότι θα είναι γεμάτες με συζητήσεις και συναντήσεις που πιθανόν και να καταλήξουν σε συμβιβαστικές λύσεις, για αυτούς που ακόμη αγαπούν και αγαπιούνται…. αληθινές.
Ευνοϊκό διάστημα: 07 – 15
Τυχερό Νούμερο: 6