Αστρολογια 05/09-22/10 Θελει Κοπο η Αγαπη

astrologia-161014-synodos-ilioy-ermi

Αστρολογια Ο Άρης στο ζωδιο της  Παρθένου

Ο Άρης είναι η κινητήριος δύναμη της ζωής και της ώθησης. Ο Άρης μέσα στην Παρθένο γίνεται η φωνή της λογικής, ο καθοδηγητής στην πορεία ζωής, ο προσωπικός προπονητής, ο θεράπων ιατρός και ο ακάματος δουλευταράς!

Με τον Άρη στην Παρθένο, το σώμα γίνεται το βασικό εργαλείο για την προσωπική πειθαρχία, απαιτεί κίνηση και περίσκεψη σε κάθε βήμα και για το κάθε βήμα. Υποκλιθείτε και παραδοθείτε στους ρυθμούς της Παρθένου!

zodia-taro-45

 

Η καθημερινότητα του Άρη από την Παρθένο χρειάζεται μια ρουτίνα, μια εθιμοτυπική πρακτική. Φροντίστε να λαδώσετε καλά τα γρανάζια των εσωτερικών αλλά και των εξωτερικών σας μηχανισμών, συντονίστε τα στη συχνότητα της πιο ομαλής ροής κάθε λειτουργίας σας. Εξωτερικεύστε τις προθέσεις σας με υγιή τρόπο και ειλικρίνεια.

Αυτό που θα νιώσετε τώρα, είναι να γίνεται πιο ζωηρός ο βηματισμός σας. Βγείτε από το κρεβάτι με χαμόγελο, πάρτε μια βαθιά ανάσα και αρχίστε τη μέρα σας. Όσοι ανέμεναν μια κινητήρια ώθηση για να ξεκινήσουν, τους τη δίνει τώρα το σύμπαν!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ο Άρης στην Παρθένο θα αναδείξει μια ανανεωμένη σοβαρότητα, κάτι σαν μια επικράτηση των αναστολών. Γι’ αυτό θα νιώσετε να γίνεστε πολύ συγκρατημένοι στα λεγόμενά σας, στις δαπάνες σας αλλά και στις κινήσεις σας. Αφορά περισσότερο τη συναισθηματική πρακτική, γι’ αυτό η άσκηση θα αποτελέσει ζωτικό παράγοντα στην καθημερινότητά σας.

Η Παρθένος είναι κυβερνήτης της κατώτερης γαστρικής περιοχής και του συμπαθητικού νευρικού συστήματος του ανθρώπου. Με επισκέπτη τον Άρη, το στομάχι και το πεπτικό σύστημα θα είναι πολύ πιο ευαίσθητα, άρα πρέπει να φροντίσετε με επιμέλεια την υγεία και την ευημερία σας. Θα πρέπει να εντάξετε την πρωινή άσκηση στο πρόγραμμά σας, να καταναλώνετε τροφές πλούσιες σε διατροφική αξία, να καθαρίσετε και να εξυγιάνετε τις σκέψεις σας.

zwdia-fotia

Αυτό το «ξεσκόνισμα» του μυαλού είναι τόσο σημαντικό, όσο το ξεσκόνισμα του σπιτιού σας. Ακολουθήστε όποια μέθοδο χαλάρωσης και διαλογισμού σας βολεύει, αλλά πρέπει να το κάνετε. Οραματιστείτε ότι σκουπίζετε και καθαρίζετε όλα σας τα όργανα, περνώντας μετά ένα όμορφο γυαλιστικό στρώμα αγάπης στην επιφάνειά τους! Να αποφεύγετε να τρώτε πολύ αργά το βράδυ και εντάξτε πολλά και ελαφριά γεύματα στη διατροφή σας. Αν δυσκολεύεστε να υιοθετήσετε κάποιες από αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να τις μετατρέψετε σε ομαδική δραστηριότητα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Η εποχή δεν ευνοεί την απομόνωση ή τη μοναξιά!

Αξιοποιήστε το πέρασμα του Άρη στην Παρθένο, με τον εβδομαδιαίο οδηγό για τη διαδρομή που μπορείτε να ακολουθήσετε:

Αστρολογια Πρώτη εβδομάδα, 5 – 12 Σεπτεμβρίου: Το Δυναμικό Ξεκίνημα

Ο Άρης αρχίζει την πορεία του στην Παρθένο στη διάρκεια του Ηλιακού κύκλου στο ίδιο ζώδιο. Αυτό δεν είναι κάτι δεδομένο, καθώς ο μαχητής πλανήτης κινείται ανεξάρτητα από τον Ήλιο. Ωστόσο ανά δύο χρόνια παρατηρείται αυτός ο συνδυασμός και είναι εξαιρετικά ευοίωνος! Ο Ήλιος και ο Άρης μαζί δημιουργούν μια δύναμη αποκάλυψης, ωθώντας σας να δράσετε σε θέματα που διαφορετικά θα έμεναν στο στάδιο της σκέψης ή του συναισθήματος.

zwdia-zodia-astrologia-65

Στις 6 Σεπτεμβρίου αναμένεται η Πανσέληνος στους Ιχθύες και η λήξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Τι καλύτερη υποδοχή για την ένταξη του Άρη στην Παρθένο! Μάλιστα και ο Ερμής θα περάσει στην Παρθένο στις 9 Σεπτεμβρίου, ωθώντας ακόμη περισσότερο το συνεργατικό πνεύμα του ζωδίου. Καθώς ο αγγελιαφόρος πλανήτης εξουσιάζει το μυαλό, θα νιώσετε να ευθυγραμμίζεται το σώμα με το μυαλό και το κέντρο του συνειδητού σας, που το εκπροσωπούν ο Ήλιος και ο Άρης.

Αστρολογια Δεύτερη εβδομάδα, 13 – 20 Σεπτεμβρίου: Ενδυνάμωση της Παρθένου

Στις 13 Σεπτεμβρίου θα σχηματιστεί το Τέταρτο της Σελήνης στους Διδύμους, ενώ θα περάσει και η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι τις 19 του μήνα. Η θέα της αγάπης εξουσιάσει την καρδιά, άρα αυτή η μετάβαση θα συντονίσει το συναίσθημα με το μυαλό (Ερμής), με το σώμα (Άρης) και το Εγώ (Ήλιος).

Στις 20 Σεπτεμβρίου θα αναδυθεί η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, κάτι που θα προσδώσει πολύ περισσότερη χάρη, στήριξη και ισχύ στους άλλους τέσσερεις πλανήτες που βρίσκονται σε αυτό το ζώδιο!

Αστρολογια Τρίτη Εβδομάδα, 21 – 28 Σεπτεμβρίου: Γήινη Επικράτηση

Στις 22 Σεπτεμβρίου ξενικά η Εποχή του Ζυγού, σηματοδοτώντας την εαρινή ισημερία και το τέλος της στήριξης του Ήλιου στον Άρη. Στις 27 Σεπτεμβρίου θα σχηματιστεί το Τέταρτο της Σελήνης στον Αιγόκερω, ενώ στις 28 του μήνα θα λήξει η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο. Ο Αιγόκερως είναι ζώδιο της γης όπως η Παρθένος, έτσι αυτά τα ουράνια

φαινόμενα δημιουργούν μια φυσικά αρμονική σχέση με τον Άρη αυτή τη γήινη στάθμευσή του.

zwdia-zodia-tarw

Αστρολογια Τέταρτη Εβδομάδα, 29 Σεπτεμβρίου – 06 Οκτωβρίου

Ο Ερμής θα περάσει στον Ζυγό στις 29 Σεπτεμβρίου, αφήνοντας στην Παρθένο μόνο τον Άρη και την Παρθένο. Στις 5 Οκτωβρίου θα σχηματιστεί η Πανσέληνος στον Κριό.

Αστρολογια Πέμπτη Εβδομάδα, 07 – 14 Οκτωβρίου: Εβδομάδα της Καρδιάς

Στις 10 Οκτωβρίου ο Δίας θα μπει στον Σκορπιό, ενώ στις 12 Οκτωβρίου θα σχηματιστεί στον Καρκίνο το Τέταρτο της Σελήνης. Η Αφροδίτη θα περάσει στον Ζυγό στις 14 Οκτωβρίου, αφήνοντας μόνο του πλέον τον Άρη στην Παρθένο.

Αστρολογια Έκτη Εβδομάδα, 15 – 22 Οκτωβρίου

Ο γλυκός αποχαιρετισμός θα δοθεί από τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19 Οκτωβρίου. Διατηρήστε τις ρουτίνες που εφαρμόσατε καθ’ όλη αυτή την περίοδο και έχουν ήδη βελτιώσει την καθημερινότητά σας. Για όσους είστε γεννημένοι με τον Άρη στην Παρθένο, τώρα θα έχετε την επιστροφή του Άρη.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Σεπτεμβριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66