Αστρολογια 10-12/08 Ερωτικες Ευκαιριες

zwdia-afriditi-krios

 

Αστρολογια 10/08 Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη

Υπάρχει τώρα η δυναμική να ωφεληθείτε από τις κοινωνικές επαφές σας, τη διπλωματική επικοινωνία και τη δεκτική ακρόαση, παρόλο που θα πρέπει να καταβάλετε και το δικό σας μερίδιο προσπάθειας. Αξιοποιήστε αυτή τη φάση, για να διαπραγματευτείτε συμβόλαια ή κάθε άλλου είδους συμφωνίες.

Θα ωφεληθούν ιδιαίτερα όσοι επιδιώξουν ουσιαστικά να επιφέρουν ισορροπία στη σχέση τους με το ταίρι τους, τους συνεργάτες αλλά και τους ανταγωνιστές τους, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι κερδοφόρο για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

 

Η μέρα θα σας δώσει ευκαιρίες για να εκτιμήσετε την ομορφιά, την απόλαυση και τον αισθησιασμό – και να τα εκφράσετε με μεγαλύτερη ευκολία και άνεση! Αν υπάρχει στη ζωή σας ένα άτομο που θέλετε να προσεγγίσετε περισσότερο, το κλειδί θα είναι να μιλήσετε ευγενικά και τρυφερά και να είστε καλοί ακροατές. Οι δημιουργικές σας ιδέες θα βρουν τον τρόπο να εκφραστούν, αν εστιάσετε την προσοχή σας σε αυτές συνειδητά.

zodia-taro-45

Το σημείο που θα πρέπει να προσέξετε υπό αυτή την όψη, είναι μια τάση χειραγώγησης στην απόκτηση κάποιων πλεονεκτημάτων – από εσάς ή προς εσάς. Διατηρήστε ειλικρίνεια και ευθύτητα στις επικοινωνίες σας και επιλέξτε τη διπλωματία για να αντικρούσετε κάθε τέτοια πιθανή προσπάθεια.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια 11/08 Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία

Αυτή η όψη προσφέρει τη βοήθεια που χρειάζεστε, για να κατανοήσετε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων και τη δική σας θέση σε αυτήν. Το αποτέλεσμα θα είναι να ανορθωθεί ουσιαστικά η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμησή σας.

Η ικανότητά σας τώρα να δείτε πιο καθαρά κάθε ευκαιρία και δυνατότητα, θα σας χαρίσει την αίσθηση της εύνοιας από το σύμπαν!

Η διαίσθησή σας όσο αφορά το περιβάλλον θα είναι εξαιρετικά αιχμηρή, αισιόδοξη και εμπνευσμένη – θα νιώθετε «καλά» κι αυτό θα διευρύνει και θα απελευθερώσει την επαφή σας με το εαυτό σας. Αναμένεται επίσης να σας διέπει μια ιδιαίτερη επαφή με την πνευματική ενέργεια του περιβάλλοντος.

zwdia

Γι’ αυτό θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί, να μην υποπέσετε σε υπερβολές όσο αφορά την αυτοπεποίθηση και την επίγνωση των καταστάσεων από υπερεκτίμηση ή υποτίμηση της αντίδρασης του «ακροατηρίου» σας. Αυτή η όψη έχει την τάση να προσδίδει αυταρέσκεια, αν όμως την αξιοποιήσετε συνετά θα απολαύσετε τα οφέλη της!

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Πανσεληνου και Εκλειψης Σεληνης  07/08  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Αστρολογια 12/08 Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα

Χαρείτε και αξιοποιήστε αυτή τη συγκυρία που θα διέπεται από ρομάντζο, δημιουργικότητα και αρμονία με τη φυσική ομορφιά που είναι διάσπαρτη στην ατμόσφαιρα. Θα νιώσετε ότι τόσο οι κοινωνικές όσο και οι πιο προσωπικές σας επαφές, θα κυλούν ομαλά – και με μια δόση μαγείας! Είναι η κατάλληλη στιγμή να είστε απόλυτα ειλικρινείς για τα γνήσια θέλω σας.

zwdia

Στον οικονομικό και υλικό τομέα, η όψη αυτή χαρίζει ευμάρεια και αφθονία που μπορεί να φαντάζει ότι προκύπτει από το πουθενά. Προσέξτε μόνο να μην παρασυρθείτε σε σπατάλες, που θα σας κάνουν στη συνέχεια να αναρωτιέστε πού πήγαν τα χρήματά σας!

Η φυσική ομορφιά και η θέρμη του καθενός θα είναι στο ζενίθ, γι’ αυτό είναι η ιδανική στιγμή να αποδιώξετε όποιο πολυτελές προσωπείο ή ψευδαίσθηση σας είχε περιορίσει.

taro-oroskopio-54

Τώρα θα αναδυθούν τα καλύτερα στοιχεία όλων, κάτι που θα βοηθήσει να κυλήσει απρόσκοπτα κάθε διαπραγμάτευση και συνδιαλλαγή – επαγγελματική και προσωπική.

Ωστόσο αυτή η μαγική ενέργεια έλξης είναι πιθανό να σας κάνει να βλέπετε στους άλλους εξαιρετικά στοιχεία που ίσως και να μην διαθέτουν… Η συμβουλή των άστρων είναι να φροντίσετε να επαληθεύετε σε τακτά χρονικά διαστήματα τη ρεαλιστική πλευρά των πραγμάτων – ίσως με τη βοήθεια ενός αξιόπιστου φιλικού ατόμου – πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot