Αστρολογια 13-19/06 Τα καλα παιδια κερδιζουν

panselinos-zwdio-zygos

Αστρολογια Εβδομαδιαία πρόβλεψη 13 εως 19 Ιουνιου

Μήπως έχετε την ανάγκη να ονειρευτείτε;

Ο προφήτης Ποσειδώνας κάνει την ετήσια ολική αναστροφή του τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, και γυρίζει ανάδρομος μέσα στο ζώδιο των Ιχθύων – που είναι και κυβερνήτης του – μέχρι τις 19 Νοεμβρίου. Αυτή η ετήσια αλλαγή πορείας του θα μπορούσε να θεωρηθεί και ευλογία, αν αναλογιστούμε ότι η θετική επιρροή του στην σκέψη μπορεί να μας προσδώσει εσωτερική συναισθηματική ισορροπία.

Ο Ποσειδώνας κυβερνά τον ψυχικό μας κόσμο, τα όριά μας αλλά και τις ψευδαισθήσεις που πολλές φορές μας παγιδεύουν. Γι’ αυτό οι επόμενοι 5 μήνες μπορούν να αποτελέσουν ευκαιρία για όλους μας να επουλώσουμε ουσιώδεις πληγές, να χειριστούμε όλων των ειδών τους εθισμούς (από το ποτό μέχρι τους περιορισμούς στις πεποιθήσεις).

zodia-taro-45

Η γνώση – ενημέρωση είναι το κλειδί για την εξέλιξη. Όσο λοιπόν είναι πατημένο το κουμπί της σίγασης για τον Ποσειδώνα – τον ειδήμονα του ομιχλώδους τοπίου – θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε πιο καθαρά, να συνειδητοποιήσουμε τις νοσηρές συνήθειές μας και να μάθουμε πώς να τις διαχειριστούμε.

Το 2012 μπήκε τελευταία φορά ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων που κυβερνά, και θα μείνει εκεί μέχρι το 2025. Άραγε έχει γίνει ο κόσμος έκτοτε λίγο πιο φιλικός ως προς την ανάγκη επιδιώξεων; Η δημιουργικότητα θα αποτελέσει κάθαρση τώρα. Θα έχουμε κάποιες από τις καλύτερες ιδέες μας ενώ θα κοιμόμαστε, θα διαλογιζόμαστε ή απλά θα είμαστε αφηρημένοι κοιτώντας το κενό.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ωστόσο θα πρέπει να διατηρήσουμε σε ετοιμότητα τις ασπίδες της ψυχής μας, καθώς η αλλαγή πορείας του Ποσειδώνα μέσα στους εμπαθείς Ιχθύες μπορεί να μας κάνει πολύ πιο ευαίσθητους. Θα απορροφάμε σαν σφουγγάρι την ενέργεια και τη διάθεση που υπάρχει μέσα σε έναν χώρο.

Γι’ αυτό αν νιώσετε κάποια στιγμή τεντωμένοι ή αφηρημένοι χωρίς λόγο, χωθείτε μέσα σε ένα αφρόλουτρο με άλατα, μυρίστε αιθέρια έλαια και αρωματικά φυτά ή κρατήστε στα χέρια σας έναν κρύσταλλο.

Ο Ποσειδώνας είναι ο θεός των θαλασσών και του υγρού στοιχείου γενικότερα, γι’ αυτό θα δούμε να κάνει θαύματα στην υγεία αλλά και τη διάθεσή μας η κατανάλωση πολλών υγρών και κυρίως νερού. Ελέγξτε συνειδητά όλα τα προσωπικά σας όρια. Μήπως η γενναιοδωρία έχει μετατραπεί σε θυσία ή μήπως έχετε γίνει υπερβολικά αυστηροί; Θα πρέπει να εφαρμόσετε τώρα πιο κάθετες ή πιο ελαστικές πρακτικές, για να μπορέσουν οι άνθρωποι γύρω σας να σας προσεγγίζουν.

zwdia shmera

Την Παρασκευή η θεά του έρωτα Αφροδίτη αλλάζει θέση. Από τους ανέμελους και ασταθείς Διδύμους, θα περάσει στον συναισθηματικό φροντιστή για όλα Καρκίνο μέχρι τις 12 Ιουλίου. Μετά από ένα μήνα με αναμμένα φυτίλια να αλλάζουν αντικείμενα πόθου και περιστασιακές αφοσιώσεις (να φτάνουμε από το κρύο στο ζεστό και το πύρινο σε μηδενικό χρόνο!), τώρα θα πάρει τα ηνία η παραδοσιακή μας πλευρά. Με την Αφροδίτη στον ευαίσθητο Καρκίνο θα αποζητήσουμε επαφές καρδιάς, που μας δίνουν την αίσθηση της ζεστασιάς και της οικειότητας. Αφήστε τους αγαπημένους σας ανθρώπους να σας ζευγαρώσουν ή αναζητήστε συντρόφους που οι οικογενειακές τους αξίες συνάδουν με τις δικές σας επιθυμίες, όποιες κι αν είναι αυτές.

Και ποιος είπε ότι τα καλά παιδιά είναι πάντα τα χαμένα; Ο τύπος «ομορφιά της διπλανής πόρτας» είναι αυτός που θα επικρατήσει επί Γης τις ερχόμενες τρεις εβδομάδες! Επανασυνδεθείτε με τα αγαπημένα σας άτομα από την παιδική ηλικία ακόμη, ή αναζητήστε τους ανθρώπους εκείνους που σας ζεσταίνουν την καρδιά σαν την πρώτη αληθινή αγάπη.

zwdia - love

Και να είστε προετοιμασμένοι να περάσετε πολύ χρόνο στο σπίτι. Ο Καρκίνος κυβερνά τον οικιακό μας τομέα και η Αφροδίτη είναι η ωραιολάτρης του ζωδιακού κύκλου. Ελεύθεροι και δεσμευμένοι θα προσβληθούν από τον ιό των ενδότερων! Αν είστε από αυτούς που θέλουν να θέλξουν την αγάπη στη ζωή τους, είναι η κατάλληλη εποχή να μελετήσετε λίγο το Φενγκ Σούι. Εντοπίστε την γωνία της αγάπης στο σπίτι σας και γεμίστε τη με ρομαντικά σύμβολα. Φροντίστε να είναι το κρεβάτι σας προσβάσιμο και από τις δύο πλευρές του.

Τοποθετήστε αντικείμενα σε ζευγάρια μέσα στο σπίτι, ως σύμβολα συντροφικότητας. Ακόμη κι αν δεν αναζητάτε μια σοβαρή σχέση, η εποχή ενδείκνυται για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον. Αν είστε δεσμευμένοι, φροντίστε να κάνετε τα σημεία που χαλαρώνετε ως ζευγάρι, κατάλληλα για αγκαλιάσματα. Μπορεί να αποκτήσει σέξι χροιά η παραμονή στο σπίτι, ακόμη κι αν περιποιείστε μαζί τον κήπο, αν χώνεστε στην κουζίνα για να μαγειρέψετε ή αν επιδοθείτε μαζί σε μια μικρής ή μεγάλης έκτασης ανακαίνιση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Επίσης την Παρασκευή, ο λάτρης της οργάνωσης Κρόνος θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της παράδοσης και της απελευθέρωσης. Πρόκειται για την δεύτερη από μια τριλογία τέτοιων συγκρούσεων – η πρώτη ήταν στις 26 Νοεμβρίου του 2015 και η Τρίτη θα συντελεστεί στις 10 Σεπτεμβρίου. Αφορά μια όψη σύγχυσης, που μπορεί να κάνει κουρέλι τον εσωτερικό μας έλεγχο και να κεντρίσει έντονα τις τάσεις διαφυγής. Καθ όλη τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα εκτοξεύουμε εντολές, και θα γυρίζουμε σαν σβούρα προκειμένου να βεβαιωθούμε ότι όλα γίνονται «όπως

πρέπει». Την επόμενη στιγμή θα ψάχνουμε ώμο να κλάψουμε εξαιτίας «της φοβερής έντασης που νιώθουμε», συνοδευόμενη η έκφραση τις πιο πολλές φορές με το «χρειάζομαι ένα ποτό»! Πώς να ισορροπήσουν οι ανάγκες που μονομαχούν, η μία για οργάνωση και η άλλη για ρευστότητα; Με τον Κρόνο στον επεκτατικό Τοξότη και τον Ποσειδώνα στους ανεύθυνους Ιχθύες, μόνο ο θέσπιση υγιών ορίων θα είναι το κλειδί για να μειωθεί το άγχος.

ζωδια-ταρο-99

ο συνδυασμος του ζωδιου με τον ωροσκοπο σας

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το πρωτο ραντεβου των ζωδιων

εσυ ποτε  εχεις γενεθλια ;

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Αν παραβλέψουμε τον εγωισμό της επιβράβευσης, η πολυπραγμοσύνη αυτή την περίοδο θα μας εξαντλήσει. Ο Κρόνος απαιτεί δεξιοτεχνία ενώ παράλληλα ο Ποσειδώνας έχει τη δυναμική να μας δώσει την αναγκαία εσωτερική καθοδήγηση. Εστιάστε σε λιγότερα και αφοσιωθείτε στην αψεγάδιαστη διεκπεραίωση των στόχων που θέτετε.

Είναι μια μεταβατική περίοδος που μας υπενθυμίζει την αξία της κατανόησης… αλλά με όρια. Είναι υπέροχο να συμπονάμε, όχι όμως δικαιολογώντας συνεχώς την αυταρχική ή ανάρμοστη συμπεριφορά των άλλων. Ισιώνουμε την ραχοκοκαλιά μας και βάζουμε όρια στον κάθε θρασύδειλο, στον κάθε εκμεταλλευτή, στον καθένα που θέλει να μας φορτώσει ενοχές. Δεν χρειάζεται να δώσουμε σε κανέναν καμία εξήγηση για την επιλογή μας. Αρκεί να πούμε «Σε ευχαριστώ που με σκέφτηκες. Όμως όχι, δεν θέλω να κάνω αυτό που ζητάς».

Διαβαστε το μεγαλο ωροσκοπιο του καλοκαιριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia