μεγάλο καλοκαιρινό ωροσκοπιο 2016 Β

evdomadiaies-242-2314

μεγάλο καλοκαιρινό ωροσκοπιο 2016 Β

ζωδια ζυγός
Αυτό το καλοκαιρινό τρίμηνο θα βιώσετε πολλά μοιραία γεγονότα, που θα θέσουν τις βάσεις για τις μελλοντικές σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Πάνω από όλα, θα αφορούν τις σχέσεις σας με πολλά άτομα ή θα προκληθούν από τις απόψεις τους για εσάς.
Στη διάρκεια αυτής της περιόδου θα ζήσετε πολλές ιδιαίτερες στιγμές, όμως πάντα θα υπάρχουν κάποιες νεφελώδεις εναλλαγές. Ενδέχεται να σας προκύψουν δυσχερείς ή απρόβλεπτες σχέσεις με άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, του Αιγόκερω και της Παρθένου.

Επίσης θα κληθείτε να λάβετε συγκεκριμένες δράσεις ή να πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν μεγαλύτερα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες συναθροίσεις, ορμώμενες από ένα τέτοιο άτομο.

Διαβαστε το μεγαλο ωροσκοπιο του καλοκαιριου για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις
Ένα ταξίδι θα διέπεται από κάτι δυσάρεστο ή θα επιφέρει διάφορες επιπλοκές, σε σχέση με ένα νεαρό αγόρι ή άντρα του οικογενειακού ή του φιλικού σας περιβάλλοντος.
Θα βρεθείτε απογοητευμένοι ή εξαπατημένοι σε συγκεκριμένες προσδοκίες σας που αφορούν σπίτι ή ιδιοκτησία σας, και αυτό θα οφείλεται σε ένα άτομο που ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.
Οι άντρες Ζυγοί ενδέχεται να χρειαστεί να ταξιδέψουν για λόγους καθήκοντος, σε άσχημη στιγμή ή σε ένα ανεπιθύμητο μέρος για τους ίδιους.

 

ζωδια σκορπιός
Το καλοκαίρι αναμένεται να είναι ένα δύσκολο τρίμηνο για εσάς, όσο αφορά τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Επερχόμενα έξοδα ή πληρωμές που πρέπει να γίνουν υπό δυσχερείς συνθήκες, θα σας δημιουργήσουν άγχος και ένταση. Ωστόσο ενδέχεται να υπάρξουν διευθετήσεις οικονομικού ενδιαφέροντος για τα ζευγάρια που έχουν χωρίσει ή είναι σε διάσταση.
Μια έκπληξη θα προκύψει, που θα αφορά ένα κορίτσι ή μια νεαρή κοπέλα και μια επιτυχία ή μια ανέλπιστη ευκαιρία για τη ζωή της. Δεν αποκλείεται επίσης αυτή η έκπληξη να αφορά και τη γέννηση ενός ή περισσοτέρων κοριτσιών.
Το καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα δραστήριο για τις γυναίκες Σκορπιούς μέχρι 35 ετών. Θα υπάρξει και μια απομάκρυνση στο φιλικό σας περιβάλλον, εξαιτίας αλλαγών στη ζωή αυτού άλλου ατόμου. Παραμένοντας στον φιλικό σας κύκλο, δεν αποκλείεται να μετάσχετε σε μια δικαστική υπόθεση για έναν φίλο ή φίλη.
Είναι πιθανό να υπάρξουν προβλήματα στο σπίτι σας ή στο σπίτι των γονιών σας, αλλά και με το ταίρι σας. Τα τελευταία θα είναι υλικής φύσεων, και θα αφορούν αντικείμενα ή εξοπλισμούς.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια τοξότης
Το φετινό καλοκαιρινό τρίμηνο θα είναι ιδιαίτερα ασταθές για εσάς, τόσο αισθηματικά όσο και σωματικά. Οι εντάσεις θα προκύπτουν εύκολα στην καθημερινότητά σας, ενώ οι συγκρούσεις θα ενέχουν αρκετή συναισθηματική φόρτιση. Θα έχετε αρκετές συναντήσεις και συζητήσεις που θα αφορούν το άγχος σας, αλλά και την έλλειψη κατανόησης, ανοχής και διπλωματίας.
Η χαρά θα σας συναντήσει από μια επιτυχία ή κέρδη, που θα αποτελέσουν μια ευχάριστη νότα ανακούφισης. Το πιο πιθανό είναι να συνδέεται με ένα άτομο που ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού, του Υδροχόου και του Διδύμου.
Θα έχετε ειδήσεις για αύξηση των εισοδημάτων σας από εργασία ή θα λάβετε χρήματα από κάποιον οργανισμό, επιχείρηση ή συνεργασία. Επίσης θα καταφέρετε να καταλήξετε σε διακανονισμό για κάποιο οικονομικό θέμα, που μπορεί να αφορά δάνειο, υποθήκη ή άλλες τραπεζικές εκκρεμότητες.
Να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μια καλύτερη εργασία με περισσότερα έσοδα ή κάποιο επιπλέον έσοδο μέσα στο καλοκαίρι.
Ενδέχεται να προκύψουν κάποια προβλήματα στην υγεία ενός νεαρού ατόμου που θα σας εκπλήξει. Αυτά θα αφορούν μια χρόνια πάθηση ή θα είναι απόρροια του αναίτια ανθυγιεινού τρόπου ζωής.

zwdia - love

ζωδια αιγόκερως
Το τρίμηνο του φετινού καλοκαιριού θα βιώσετε αναμενόμενες αλλά και μη αναμενόμενες αλλαγές και γεγονότα, που θα αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σας. Είναι μια περίοδος που θα κληθείτε να οραματιστείτε ειλικρινά την εικόνα του μέλλοντος και να συνειδητοποιήσετε ποια είναι τα σχέδιά σας και οι επιθυμίες σας.
Θα υπάρξει η σκέψη για μια αλλαγή ή μετακίνηση, σε σχέση με το οικιακό περιβάλλον ή ένα άτομο της οικογένειάς σας.
Όσοι από εσάς κατέχετε ένα επιπλέον περιουσιακό στοιχείο, θα ασχοληθείτε με την κατάληξη της χρήσης του, της ενοικίασης ή της πώλησής του.
Αν και όλα αυτά τα θέματα θα ξεκινήσουν με αργό ρυθμό – σαν να είναι απόρροια μιας απώλειας ή μιας αποτυχίας – σύντομα όλα θα εξελιχθούν προς όφελός σας. Μην αγνοήσετε τη συμβουλή ή τη βοήθεια που θα σας προσφέρουν άτομα που ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου.
Ένα σημαντικό γεγονός θα προκύψει στη ζωή ενός ανδρός άνω των 35 ετών, το οποίο θα εμπλέκει την οικογένειά σας ή θα αφορά έναν επερχόμενο γάμο του μέσα στο καλοκαίρι.
Μια συζήτηση που θα ενέχει μια σημαντική πρόταση, θα γίνει με μια σημαντική αντρική φιγούρα του στενού οικογενειακού σας κύκλου ή ενός υψηλά ιστάμενου.
Θα προκύψουν κάποια προβλήματα με παιδιά, τα οποία όμως θα εξελιχθούν θετικά με αρκετή εύνοια από την τύχη.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια υδροχόος
Αυτό είναι ένα καλοκαιρινό τρίμηνο που θα απολαύσετε τον έρωτα, άσχετα με την ηλικία και τη θέση σας. Να αναμένονται ιδιαίτερα συναισθήματα από γυναίκες άνω των 35 ετών.
Η προσωπική ζωή μιας γυναίκας του φιλικού ή οικογενειακού κύκλου σας θα αποτελέσει σημαντικό θέμα συζήτησης με φίλους ή συγγενείς.
Επιδείξτε προσοχή ώστε να μην αμελήσετε τις επιχειρηματικές ή επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Να είστε σε ετοιμότητα για λάθη, εσκεμμένες απάτες, ψευδείς προσφορές ή πλαστές επενδύσεις. Ιδιαίτερη σημασία θα πρέπει να δώσετε σε ό,τι αφορά τα χρήματα και τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν την εργασία σας.
Θα είστε σε θέση να βοηθήσετε ένα άτομο σε ένα σημαντικό του πρόβλημα, και αυτή σας η κίνηση θα ανταμειφθεί με απρόσμενο τρόπο ή από απρόσμενη πηγή.
Θα προκύψουν σημαντικά και ιδιαίτερα γεγονότα, που θα αφορούν ένα άτομο γεννημένο στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη.
Ίσως να έχετε την τάση να εμπλακείτε πρόωρα σε διαμάχες, ή να κατηγορήσετε ένα άτομο για κάτι που δεν έχει δείξει ακόμη την εξέλιξή του. Μην βιαστείτε να αντιδράσετε ή να πείτε λόγια, με άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων. Δεν θα το ξεχάσουν εύκολα…

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια ιχθύες
Το τρίμηνο αυτού του καλοκαιριού θα φέρει θετικά αισθήματα και αξέχαστες εμπειρίες, στα κορίτσια και τις νεαρές εκπροσώπους του ζωδίου σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα ενέχουν ταξίδια ή άτομα που βρίσκονται μακριά.
Να αναμένετε επισκέψεις από μακριά, το πιο πιθανό γυναίκες του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος.
Όσο έντονο κι αν είναι το ενδιαφέρον σας (προσωπικό ή επαγγελματικό) για ένα άτομο που ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου, να είστε προσεκτικοί και να μην πιέσετε καθόλου τις εξελίξεις ούτε να ενδώσετε στην γοητεία του. Ένα τέτοιο άτομο μπορεί να σας πληγώσει συναισθηματικά, να σας κάνει να κλάψετε ή να σας φέρει σε πολύ δύσκολη θέση μπροστά σε άλλους.
Επιδείξτε ιδιαίτερη προσοχή με τις υπογραφές σας, τις συμφωνίες σας και την αποστολή ή παραλαβή χρημάτων. Επίσης μην βασιστείτε σε προφορικές υποσχέσεις, συμφωνίες ή διευθετήσεις.
Ίσως να προκύψουν κάποια προβλήματα με ένα αγόρι ή έναν νεαρό του οικογενειακού ή του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Το πιο πιθανό είναι να αφορούν την υγεία του.

Διαβαστε το μεγαλο ωροσκοπιο του καλοκαιριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera