Αστρολογια 13/08 Το Ξεκαθαρισμα

tetragwno-ilios-poseidwnas-28-5

Αστρολογια 13 Αυγούστου – Ο Κρόνος Σταθεροποιείται σε Ορθή Πορεία (στον Τοξότη, μέχρι τις 06 Απριλίου 2017)

Για έως και μια εβδομάδα πριν και μετά την ημερομηνία αυτή, η ενέργεια του Κρόνου είναι ιδιαίτερα έντονη και ισχυρή. Μπορεί να το βιώσετε αυτό ως φυσική ή διανοητική ένταση ή νωθρότητα.

Μπορεί να βρείτε ότι πρέπει να σοβαρευτείτε σχετικά με κάποιες ευθύνες σας, ή να πάρετε κάποιες δύσκολες αποφάσεις. Αυτό μπορεί να είναι ένα σημείο καμπής στα μακροπρόθεσμα σχέδια σας και στα σχέδια που έχετε αναπτύξει κατά τους τελευταίους 5 μήνες περίπου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Ή, μπορεί να αρχίσετε να αντιμετωπίζετε με διαφορετικό τρόπο παλιούς περιορισμούς σας, είτε βρίσκοντας τρόπους να τους ξεπεράσετε ή να βρείτε τρόπους να τους δεχτείτε.

Αν έχετε να κάνετε με κλεισίματα ή τέλη σε κάποιο τομέα της ζωής σας, αυτή θα μπορούσε να είναι μια εποχή που επιτέλους αρχίζετε να τα αφήνετε πίσω σας και να προχωράτε μπροστά.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια 13 Αυγούστου – Η Αφροδίτη σε Τετράγωνο με τον Κρόνο (Παρθένο / Τοξότη)

Οικονομικά, σχέσεις, κοινωνικές επαφές ή / και απολαύσεις μπορεί να φαίνονται μπλοκαρισμένες ή να απαιτούν επιπλέον προσπάθεια τώρα. Το να εκδηλώσετε τις επιθυμίες σας ενδέχεται να απαιτήσει πρόσθετη σκληρή δουλειά, αλλά αυτός ο αγώνας θα μπορούσε επίσης να σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας.

Μπορεί να μοιάζει σαν να υπάρχει μια τεράστια πέτρα που κλείνει το δρόμο σας, που σας κρατά από το να εκπληρώσετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Μπορεί να είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσετε κάποια δύσκολη πτυχή της κατάστασή σας, πριν να μπορέσετε να μάθετε πως πρέπει να προχωρήσετε.

zwdia - love

Αυτό είναι τελικά ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί αντιμετωπίζοντας αυτό που δεν είναι ρεαλιστικό, που είναι ανεφάρμοστο, ή απλά δεν είναι προς το συμφέρον σας.

Αυτός μπορεί επίσης να είναι ένας χρόνος που φτάνετε σε ένα σταυροδρόμι και πρέπει να κάνετε κάποια τελική επιλογή, ή που οι συνθήκες μπορεί να σας αναγκάσουν να αλλάξετε την κατεύθυνση σας. Αυτή η διέλευση μπορεί να κάνει την επιλογή σας σαφή, αν και μπορεί να μην είναι αυτή που ελπίζατε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera