Αστρολογια 15-21/08 Ανείπωτα Πάθη

zwdio-tayros

Αστρολογια Εβδομαδιαία πρόβλεψη 15-21/08

Αφήστε το μυαλό σας ελεύθερο… και όλα τα άλλα θα ακολουθήσουν. Αυτή δεν είναι απλά μια ατάκα από το ’90, είναι το απόφθεγμα της εβδομάδας!

Την Τρίτη 16 Αυγούστου, ο αυτόνομος Ήλιος που βρίσκεται στον Λέοντα και ο ανεξάρτητος Ουρανός που βρίσκεται στον Κριό, θα σχηματίσουν μια θαυμάσια γωνία συνεργασίας 120 μοιρών που θα συνδυάσει εξαιρετικά τις ενέργειές τους. Στη διάρκεια αυτού του πύρινου τριγώνου, κανείς δεν θα θέλει να νιώσει περιορισμένος σε κανέναν τομέα.

Ούτε σωματικά, ούτε πνευματικά, ούτε δημιουργικά, ούτε ερωτικά. Ακόμη και οι μεγαλύτεροι πολέμιοι των αλλαγών, θα γίνουν ανατρεπτικά ανοικτοί σε κάθε είδους εξερεύνηση αυτές τις ημέρες!

zodia-taro-45

Εστιάστε την προσοχή σας στο μέλλον, και στις δυνατότητες που αυτό υποκρύπτει. Προσανατολιστείτε στην τεχνολογία, τις επιστήμες και τις πιο προηγμένες εξελίξεις τους, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το γεγονός ότι ο Ουρανός εκτελεί ανάδρομη πορεία, ενδέχεται να επιδράσει λίγο πιο επαναστατικά στην ζωτικότητα, απ’ όσο αντέχετε να διαπραγματευθείτε… Αν πρόκειται να «μπείτε στη βάρκα», κάντε το όσο το δυνατόν πιο ήρεμα, για να μην την αναποδογυρίσετε!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αστρολογια Εβδομαδιαία πρόβλεψη 15-21/08

Ο αστρικός χάρτης της Τετάρτης θα φλέγεται από ξελογιάσματα. Η σαγηνευτική Αφροδίτη και ο ερωτύλος Πλούτωνας θα σχηματίσουν το δεύτερο τρίγωνο αυτής της εβδομάδας. Ανείπωτη θα είναι η λαγνεία που θα αναδύεται από κάθε πόρο του δέρματος και θα είναι αδύνατον να της αντισταθεί κάθε άνθρωπος! Και με τους δύο αυτούς πλανήτες σε σταθερά ζώα της γης, οι πλαστές συνευρέσεις στο μέσο της εβδομάδας θα αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου.

Αυτή είναι η απόλυτη μέρα για να προγραμματίσετε τη συζήτηση από καρδιάς με τον καλοκαιρινό σας έρωτα, είτε να μιλήσετε για επόμενα βήματα. Προσοχή όμως: να σκεφτείτε με τη λογική, όχι με την ερωτική σας ανάγκη!

Η δύναμη της έλξης θα είναι τόσο ισχυρή τώρα, που θα μπορεί να εκδιώξει τη λογική από το παράθυρο. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην ετοιμασία μιας καλής χόβολης και του να παίξετε με τη φωτιά! Αυτό μπορεί να αποβεί καταστρεπτικό για τις σημαντικές σχέσεις… Αυτές που δεν είναι τόσο συναρπαστικές, αλλά θα ήσασταν χαμένοι χωρίς αυτές.

zwdia shmera

Αστρολογια Εβδομαδιαία πρόβλεψη 15-21/08

Το τρίτο απελευθερωτικό μέτωπο αυτής της εβδομάδας, θα χτυπήσει την Πέμπτη. Η μόνη Πανσέληνος στον Υδροχόο για αυτή τη χρονιά θα φωτίσει το ουράνιο στερέωμα, και οι υψηλόφρονες αυτές φεγγαροδέσμες θα μας κεντρίσουν να ονειρευτούμε έξω από τα τετριμμένα. Μπορείτε να κάνετε τις ευχές σας με διπλή υπόσταση: από τη μία να οραματιστείτε ό,τι θεωρείτε ιδανικό μέλλον, και από την άλλη να έρθετε σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα που μπορούν να βοηθήσουν ώστε να πραγματώσετε αυτό τον οραματισμό σας. Αν έχετε οποιονδήποτε ενδοιασμό, επιλέξτε την πιο αντισυμβατική διαδρομή!

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που κυβερνά την ομαδική δουλειά και την τεχνολογία. Να αναμένετε πολλούς ομαδικούς θριάμβους αυτή την εβδομάδα, αλλά και την βαθιά λαχτάρα να βρείτε τις αρχέγονες φυλές σας. Φροντίστε να έχετε αναμμένο κάποιο βοηθητικό φως, γιατί αυτά τα συγγενικά πνεύματα θα έχουν περιθώριο αποκάλυψης μέχρι και δύο εβδομάδων από αυτή την Πέμπτη!

zwdia - love

Αστρολογια Εβδομαδιαία πρόβλεψη 15-21/08

Εσείς έχετε την ανάγκη να κάνετε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος; Φυσικά την έχετε όλοι. Η λαϊκή ισχύς του Υδροχόου θα καθοδηγήσει τους πάντες προς πιο ανθρωπιστικές δράσεις. Είτε αφορούν κάποια παγκόσμια ακτιβιστική ενέργεια, είτε μια απλή κοινωνική καθαριότητα, η συμμετοχή θα είναι αθρόα.

Καμία καλή πράξη δεν είναι μικρή. Γι’ αυτό όλοι οι ενεργά εμπλεκόμενοι με τα κοινωνικά δίκτυα, μπορούν να απευθύνουν καλέσματα για μικρές πρωτοβουλίες που ίσως μετατραπούν σε τεράστιες χειρονομίες ανθρωπιάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66