Κινέζικο Ωροσκόπιο – Φθινόπωρο 2016

imerisies-provlepseis-savvato-17-5

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Φθινόπωρο 2016

 

Η νέα εποχή του Φθινοπώρου εισέρχεται επηρεασμένη θετικά από ένα δυναμικό Καλοκαίρι, που έβαλε καταστάσεις και προσωπικότητες στις πραγματικές τους διαστάσεις.

Πιο αναλυτικά:

 

Ποντικός: Είναι ένας σημαντικός μήνας ο Σεπτέμβριος, που θα παρουσιάσει αρκετές ευκαιρίες για εξέλιξη και στα αισθηματικά και στα οικονομικά ζητήματα. Άλυτες υποθέσεις που σέρνονται μέσα στους μήνες, θα οδηγηθούν σε ολοκλήρωση. Ένας καινούργιος και πολύ θετικός κύκλος θα ξεκινήσει, για όλους αυτούς που θα απαρνηθούν το άσχημο και πικρό παρελθόν. Επίσης μην αφήσετε κανένα να σας πιέσει, για να πάρετε τις αποφάσεις που απαιτούνται.
Δυνατό Καρμικό Στοιχείο: Φωτιά
Τυχερά νούμερα: 1, 10,19

Βόδι: Θα αισθανθείτε πολύ πιο απελευθερωμένοι σε όλα αυτά που επιθυμείτε να κάνετε, και στην αισθηματική αλλά και στην εργασιακή σας ζωή. Αυτή η καλή νοοτροπία, θα έλξει πολλούς νέους ανθρώπους στη ζωή σας. Αυτό θα βοηθήσει και άτομα που έχουν μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα μόνα σας, να ξαναβρούν την καλή τους διάθεση. Πρακτικές εξελίξεις σε οικονομικά μεγέθη.
Δυνατό Καρμικό Στοιχείο: Γη
Τυχερά νούμερα: 3, 11, 20

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τίγρης: Θα πρέπει επιτέλους από αυτή τη νέα εποχή, να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες του μυαλού σας. Μπορεί το Καλοκαίρι να σας ξεστράτισε λίγο από τα συνηθισμένα, τώρα όμως υπάρχουν οι ευκαιρίες για να μεγαλουργήσετε σε κάθε τομέα. Άτομα που σας ενδιαφέρουν θα έρθουν κοντά σας, και θα θελήσουν χρόνο και χώρο. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και στην καριέρα σας.
Δυνατό Καρμικό Στοιχείο: Ξύλο
Τυχερά νούμερα: 5, 14, 29

Λαγός: Μπορείτε με λίγη τόλμη παραπάνω, να διεκπεραιώσετε υποθέσεις που δεν επιθυμείτε να περάσουν στον Σεπτέμβριο. Η ηρεμία και η ωριμότητα που σας χαρακτηρίζουν, θα φέρουν κοντά σας άτομα, ίσως και από το παρελθόν. Δεν χρειάζεται nα δείξετε την αγωνία σας πριν σας γίνουν οι προτάσεις. Πολλά και τα ταξίδια, οι ευχάριστες μετακινήσεις που θα σας καλυτερέψουν την καθημερινότητα.
Δυνατό Καρμικό Στοιχείο: Ξύλο
Τυχερά νούμερα: 6, 10, 17

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Φθινόπωρο 2016

Δράκος: Η αρμονία που τόσο ζητάτε, είναι καθοδόν. Δύσκολο το Καλοκαίρι, αλλά τα καλύτερα είναι μπροστά σας. Αξιοποιήστε τη θετική κοσμική ενέργεια που κινείται γύρω σας, και ολοκληρώστε τους σκοπούς σας. Γάμος, συγκατοίκηση, αλλαγή εργασίας, έναρξη επιχείρησης. Επίσης πολλά και τα χαρμόσυνα νέα που θα έρθουν από μακριά, ή θα βρεθείτε προσκεκλημένοι σε φωτεινά γεγονότα.
Δυνατό Καρμικό Στοιχείο: Μέταλλο
Τυχερά νούμερα: 5, 11, 14

Φίδι: Η πορεία σας είναι λαμπρή. Αυτό είναι κάτι για το οποίο έχετε προσπαθήσει πάρα πολύ. Επιτυχία από τις αρχές του Σεπτεμβρίου θα υπάρξει και σε ξεχασμένες υποθέσεις αισθημάτων, που μόνο τώρα υπάρχουν οι γόνιμες συνθήκες για να λυθούν οι αγκυλώσεις. Επεκτατική πολιτική θα έχουν και οι αδέσμευτοι, που ίσως και να βρεθούν κοντά σε καινούργια – μοιραία αγάπη.
Δυνατό Καρμικό Στοιχείο: Νερό
Τυχερά νούμερα: 3, 8, 15

Άλογο: Οι συναντήσεις και οι επικοινωνίες θα ξεκινήσουν νωρίς τον Σεπτέμβριο, και θα αφορούν ξεκαθαρίσματα σε συναισθήματα, οικογενειακές υποθέσεις, αλλά και διαζύγια, που έχουν καταλάβει μεγάλο χρόνο από τη ζωή σας. Πολύς καινούργιος κόσμος θα σας περάσει τη θετική του ζωτικότητα, και θα σας κάνει να αισθανθείτε δυνατοί στην ψυχή και στο σώμα, για να ολοκληρώσετε τις ιδέες σας.
Δυνατό Καρμικό Στοιχείο: Ξύλο
Τυχερά νούμερα: 2, 9, 12

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Φθινόπωρο 2016

Πρόβατο: Οι εκτιμήσεις σας είναι οι σωστές. Μπορεί να αργήσατε λίγο, αλλά στο τώρα αισθάνεστε έτοιμοι για να κάνετε τις μεγάλες σας αλλαγές σε κάθε τομέα που αισθάνεστε ότι είναι προβληματικός. Το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου θα έχετε πολλές χαρές, μέσα από τον οικονομικό σας κλάδο ή από πωλήσεις ακινήτου ή εξέλιξη σε κληρονομικά θέματα. Η διαφορετικότητα μέσα σε ζευγάρια, θα φέρει και τις καρδιές πιο κοντά.
Δυνατό Καρμικό Στοιχείο: Φωτιά
Τυχερά νούμερα: 1, 9, 20

Πίθηκος: Δεχτείτε να ακούσετε τις συμβουλές των τρίτων, χωρίς όμως να τις υιοθετείτε. Υπάρχει πολύς καλός κόσμος γύρω σας και επιθυμεί να σας βοηθήσει, έκαστος με τον τρόπο του. Ασυνήθιστα καλές συμπεριφορές θα εισπράξετε από τον άνθρωπο σας, που σίγουρα το Καλοκαίρι σας ‘ξέχασε’. Ευτυχείς καταλήξεις θα υπάρξουν και για όσους οργανώνουν γάμους και επιχειρήσεις.
Δυνατό Καρμικό Στοιχείο: Γη
Τυχερά νούμερα: 3, 19, 22

Πετεινός: Οι κοινωνικές σας δραστηριότητες αυτούς τους 3 Καλοκαιρινούς μήνες, σας αναζωογόνησαν σε κάθε επίπεδο. Τώρα η αρχή του Φθινοπώρου θα σας προσφέρει οικονομική άνεση, αλλά και άξιους ανθρώπους που μπορούν να σας πλαισιώσουν εποικοδομητικά… Ίσως και μια αγάπη ταιριαστή να είναι καθοδόν. Επιπροσθέτως, μην επιτρέπετε σε κανένα να διεισδύει στα προσωπικά σας απόρρητα.
Δυνατό Καρμικό Στοιχείο: Φωτιά
Τυχερά νούμερα: 4, 14, 21

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Φθινόπωρο 2016

Σκύλος: Μπορεί να ήταν μια δύσκολη εποχή, αλλά στο τώρα αυτά που σας αναμένουν σίγουρα θα σας αποζημιώσουν. Αποκλείστε από τη ζωή σας τα τοξικά άτομα, και αυτά που εμπράκτως σας απέδειξαν λάθος – άσχημες συμπεριφορές. Η εμφάνιση σας και η διάθεση σας θα δείξουν βελτίωση, μέσα από λύσεις θετικές σε αισθηματικά και οικονομικά. Ακόμη και αυτοί που κρατούν αναμνήσεις από το παρελθόν… θα κοιτάξουν με αισιοδοξία το μέλλον.
Δυνατό Καρμικό Στοιχείο: Νερό
Τυχερά νούμερα: 7, 17, 29

Χοίρος: Η βοήθεια που ζητάτε, θα έρθει από αγαπημένο άνθρωπο… μάλλον άντρα. Είστε πελαγωμένοι μέσα σε μια πλειάδα από μικρά και μεγαλύτερα θέματα, που επιβάλλετε να λυθούν πριν το τέλος του έτους. Σίγουρα είστε από τα πιο δύσκολα και εφευρετικά συνάμα άτομα, αλλά στο τώρα μια χείρα βοηθείας θα ήταν καταλυτική. Αυτό μπορεί να ονομάζεται ένας καινούργιος έρωτας, μια καλύτερη θέση εργασίας, μαζεμένα λεφτά. Ή μπορεί να είναι συνδυασμός αυτών.
Δυνατό Καρμικό Στοιχείο: Μέταλλο
Τυχερά νούμερα: 4, 25, 30