22/08 Ήλιος στην Παρθένο – Κόκκινο πανί στις σχέσεις

22/08 Ήλιος στην Παρθένο – Κόκκινο πανί στις σχέσεις

 

Στις 22 Αυγούστου ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο. Εκεί ήδη τον περιμένουν οι Αφροδίτη, Ερμής και Δίας. Τέσσερεις πλανήτες σε ένα φρόνιμο και προκομμένο ζώδιο, μόνο ισορροπία και λύσεις μπορούν να φέρουν σε όλους… επιτέλους!

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

 

Κριός: Είστε ήδη θορυβημένοι με όλα αυτά που συμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή, η οποία απέχει από όλα αυτά που είχατε στο μυαλό σας. Η εποχή της γήινης Παρθένου, θα εκκαθαρίσει όλες αυτές τις δυσκολίες που έχουν μπει ανάμεσα σε εσάς και τον άνθρωπο σας.
Ευνοϊκή ημερομηνία: 12 Σεπτεμβρίου

Ταύρος: Είσαστε μια ανάσα πριν απομακρυνθείτε από καταστάσεις, που μόνο πια σας κουράζουν και σας αναγκάζουν να μην εξελίσσετε τη ζωή σας όπως εσείς επιθυμείτε. Σίγουρα η εύνοια της εποχής είναι σε όλα τα ζώδια της γης, άρα και στο δικό σας, καθώς και ο κυβερνήτης σας είναι εκεί.
Ευνοϊκή ημερομηνία: 14 Σεπτεμβρίουαγαπη

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δίδυμοι: Αδιαφορείτε πια για τα σχόλια και τα λόγια των τρίτων. Όλα μπορούν να γίνουν από εσάς, και χωρίς τρίτες παρεμβάσεις. Από τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου θα αισθανθείτε πολύ πιο δυναμικοί, και με έναν Ερμή να φωτίζεται από τον Ήλιο, που θα σας κάνει όλες τις χάρες.
Ευνοϊκή ημερομηνία: 9 Σεπτεμβρίου

Καρκίνος: Οι διευκρινήσεις που σας δίνει εδώ και καιρό το ταίρι σας, το πιο πιθανό είναι ότι δεν σας πείθουν. Μέσα στον ερχόμενο μήνα θα αναγκαστείτε εσείς να αναλάβετε δράση, και να δείτε τι ακριβώς πρέπει να διορθωθεί. Ακόμη και ζεύγη που έχουν χωρίσει, θα επανενωθούν.
Ευνοϊκή ημερομηνία: 7 Σεπτεμβρίου

Λέων: Τώρα που ο Ήλιος θα απομακρυνθεί από πάνω σας, πολλά θα αλλάξουν. Έχετε πια όλη τη γνώση και τη δυναμική για να κάνετε πραγματικότητα αυτά που θέλετε. Να είστε προετοιμασμένοι για προτάσεις, και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Ευνοϊκή ημερομηνία: 20 Σεπτεμβρίου

22/08 Ήλιος στην Παρθένο – Κόκκινο πανί στις σχέσεις

tarw-taro-xartomanteia

Παρθένος: Είστε οι κλειδοκράτορες του σύμπαντος για τις επόμενες 4 εβδομάδες. Αυτό είναι κάτι που σαφώς σας δίνει την υπεροχή και την απόλυτη επιτυχία σε ότι θέλετε, αλλά συνάμα είναι και ένα τεράστιο βάρος, και με πολλά μάτια – απαιτήσεις επάνω σας. Θα τα καταφέρετε. Οργανώστε τα προγράμματα σας από τώρα.
Ευνοϊκή ημερομηνία: 17 Σεπτεμβρίου

Ζυγός: Μπορείτε να χαμογελάσετε. Είσαστε στο επίκεντρο πολλών ατόμων και καταστάσεων. Μέσα από τις δικές σας τις έξυπνες κινήσεις, θα έχετε την ευχέρεια στα μέσα του Σεπτεμβρίου να επανενωθείτε με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Σε αυτό θα συντελέσουν ενισχυτικά και οικονομικές σας καταστάσεις, που θα σας αποδώσουν τα αναμενόμενα.
Ευνοϊκή ημερομηνία: 10 Σεπτεμβρίου

Σκορπιός: Αν δεν κινητοποιηθείτε τώρα, μην περιμένετε κάποιο ξαφνικό αποτέλεσμα. Οικονομικά δεδομένα που σας είχαν καθυστερήσει από πολλές δράσεις σας, από τα τέλη του Αυγούστου θα αρχίσουν να σας ανοίγουν τους δρόμους. Τύχη θα έχουν και οι ελεύθεροι, που θα βρεθούν ανάμεσα σε ενδιαφέρουσες προτάσεις για σοβαρή σχέση.
Ευνοϊκή ημερομηνία: 1η Σεπτεμβρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης: Αν δεν ξέρετε εσείς τι θέλετε, τότε μην είστε απαιτητικοί από τους άλλους. Σαφώς και τα αστρολογικά σας ωθούν από τις αρχές του Φθινοπώρου, να κάνετε κάτι περισσότερο και να βγείτε από την παρατεταμένη αδράνεια, σε κάθε τομέα της ζωής σας. Αυτό σαν ντόμινο, θα παρακινήσει και τους συντρόφους.
Ευνοϊκή ημερομηνία: 19 Σεπτεμβρίου

Αιγόκερως: Δεν το έχετε συνειδητοποιήσει, αλλά η εποχή έχει αλλάξει. Τώρα μπορείτε να επιταχύνετε τις επιδιώξεις σας, και να ολοκληρώσετε όλα αυτά που σκεφτήκατε το Καλοκαίρι. Κρατάτε τα ηνία σε γάμους και δεσμεύσεις για τους Φθινοπωρινούς – Χειμερινούς μήνες Πολλά και τα ξεμπλέγματα από εκκρεμή διαζύγια – περιουσιακά.
Ευνοϊκή ημερομηνία: 15 Σεπτεμβρίου

22/08 Ήλιος στην Παρθένο – Κόκκινο πανί στις σχέσεις

tarw-wroskopio-4

Υδροχόος: Η διασκέδαση συνεχίζεται και τον Σεπτέμβριο. Είσαστε οι τυχεροί της περιόδου, που όλα συνεχίζονται με τους ίδιους καλούς ρυθμούς, κάτι που θα εξομαλύνει διαφορές και εντάσεις με ζευγάρια. Τα συναισθήματα θα συναντήσουν και τους ελεύθερους του ζωδίου, που είναι πια σε πλήρη ετοιμότητα για καινούργια σχέση.
Ευνοϊκή ημερομηνία: 5 Σεπτεμβρίου

Ιχθείς: Είστε χαλαροί. Είναι το αποτέλεσμα της Καλοκαιρινής περιόδου, που σας έβγαλε από την μονοτονία και τις προβληματικές σχέσεις. Το μυαλό και η καρδιά σας είναι έτοιμα πια να υποδεχτούν μόνο υγιείς καταστάσεις. Σχέσεις που σπάνε και ξανακολλάνε, δεν θα έχουν καμία τύχη στο προσεχώς. Δρομολόγια, κέρδη και επιτυχίες για όσους ψάχνουν για νέα εργασία.
Ευνοϊκή ημερομηνία: 6 Σεπτεμβρίου

22/08 Ήλιος στην Παρθένο – Κόκκινο πανί στις σχέσεις