Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 16/08 Τρίτη

sxeseis-kerdise-pisw

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 16/08

Για τους Κριούς, το διάστημα μέχρι να λήξει ο μήνας είναι λίγο δύσκολο στις επικοινωνίες και στις συναντήσεις, με άτομα που ακόμη δεν ξέρετε από πού κρατάει η σκούφια τους.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Καρκίνος

Οι Ταύροι κάνουν ήδη σοβαρές σκέψεις, για το πώς και με ποιον θα περάσουν το τελευταίο κομμάτι – και καλύτερο – του Καλοκαιριού.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ιχθείς

 

Έχετε μπει σε μια λογική μοναξιάς Δίδυμοι. Αυτό έχει να κάνει με δύσκολες συναισθηματικές καταστάσεις του παρελθόντος, που ακόμη δεν έχετε ξεπεράσει.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

zodia-taro-45

Οι Καρκίνοι που ακόμη κρατάνε τις ελπίδες τους για κάποια είδηση επανασύνδεσης, ίσως και να αποφασίσουν πια να κοιτάξουν πιο σοβαρά το μέλλον τους.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζητήστε αν θέλετε και αν τελικά αντέχετε Λέοντες, από τον άνθρωπο σας, να σας μιλήσει πιο ανοιχτά για όλα τα σχέδια που έχει στο μυαλό του για το μέλλον σας.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Τοξότης

Αδειάστε την καρδιά σας Παρθένοι, από τις άσχημες αναμνήσεις του παρελθόντος. Δεν εξυπηρετούν πουθενά και μόνο καθυστερήσεις επιφέρουν.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Σκορπιός

Κινηθείτε με προσοχή Ζυγοί. Πολλά αυτά που θα δείτε και θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Αυτό τυχόν να συμπεριλαμβάνει και την παρούσα προσωπική σας ζωή – σχέση.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ζυγός

Ανήκετε στα δύσκολα παιδιά Σκορπιοί. Σαν χαρακτηριστικό σας αυτό το γνωρίζουν όλοι. Είστε ξεχωριστοί και αυτό μην το χάσετε για κανέναν λόγο.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Υπάρχει μια μπερδεμένη διάθεση σε εσάς τους Τοξότες. Παρελθόν και παρόν σας προβληματίζουν και σας σπρώχνουν σε σκέψεις. Αναμείνατε να περάσει η έκλειψη.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Ψάχνετε να δικαιωθείτε Αιγόκεροι. Η καλοσύνη και η μεγαλοθυμία που έχετε δείξει στον άνθρωπο σας, ίσως δεν έγιναν αντιληπτά. Θα έχετε προσεχώς εξελίξεις.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

Όπου και να γυρίσετε το βλέμμα σας Υδροχόοι, θα δείτε θαυμαστές να σας προσεγγίζουν και να σας γνέφουν ερωτικά. Διαλέξτε και απολαύστε.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Παρθένος

Η πανσέληνος Ιχθείς, μπορεί να σας δώσει τεράστια ενέργεια για να κάνετε τολμηρές συζητήσεις με τον άνθρωπο σας. Η καλή επόμενη περίοδος, στρώνεται μπροστά σας.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.