ερωτοσκοπιο 16/08 Τρίτη ωροσκοπιο

apostasi-sti-sxesi

ερωτοσκοπιο 16/08 Τρίτη ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Κρατήστε τι θέλετε και πάρτε τις αποφάσεις σας, καθώς όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχουν άλλα εύλογα περιθώρια χρόνου. Σχέσεις που έχουν δείξει σημάδια κόπωσης, θα οδεύσουν προς τον τερματισμό τους με κοινή συναίνεση.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος: Υπάρχει μια εσώτερη ανάγκη για να μείνετε μόνοι σας, και να χαρείτε αυτή την ελευθερία στο έπακρο της. Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που όλα ήταν δύσκολα και χωρίς πρόοδο, επιθυμείτε να αλλάξετε τα δεδομένα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Το ενδιαφέρον που δείχνετε σε ένα νέο πρόσωπο, θα πρέπει να συνοδεύετε και από ένα όριο χρόνου. Έχετε ήδη γίνει αντιληπτοί, άρα το μόνο που μένει είναι να δείτε τις όποιες πιθανές εξελίξεις, και χωρίς να καθυστερείτε την υπόλοιπη ζωή σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Το ότι είσαστε μέσα σε μια σχέση, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε ότι επιθυμεί η άλλη πλευρά. Σκεφτείτε αυτά που σας λείπουν, και μετά την πανσέληνο εκφράστε τα και ενεργοποιηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Πολλά τα λόγια που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, με κοντινά σας πρόσωπα αλλά και με τον σύντροφο σας. Αυτό έχει να κάνει με την επήρεια του Ήλιου στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας, που προκαλεί υπερένταση.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Σε λίγα 24ωρα όλα τα φώτα θα πέσουν επάνω σας. Αυτό σημαίνει ότι παλιά και νεότερα πρόσωπα θα σας πλαισιώσουν, και με προσφορές – δώρα έκαστο. Σίγουρα κάτι ιδιαίτερα δύσκολο, για ένα εσωστρεφές ζώδιο σαν εσάς.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Οι περισσότεροι είναι θυμωμένοι, οι υπόλοιποι απλά απογοητευμένοι. Οι εξελίξεις σε συναισθηματική ζωή είναι αργές. Μετά την πανσέληνο, να περιμένετε κάτι διαφορετικό. Μέχρι τότε, τα βράδια του Αυγούστου θα είναι γεμάτα εκπλήξεις για τους free.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Απομακρυνθείτε από άτονα που σας έχουν αποδείξει ότι δεν μπορείτε να τα εμπιστευτείτε. Αυτό το έχετε ξαναπεράσει και στο παρελθόν. Καλύτερα μόνοι σας αυτή την εποχή. Από τη νέα εποχή της Παρθένου, θα έχετε καλύτερη συναισθηματική τύχη…
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Ξεχνάτε τι έχετε περάσει μέσα σε άρρωστες σχέσεις, και τείνετε να το επαναλάβετε με μια καινούργια κατάσταση που έχει δημιουργηθεί αυτό το Καλοκαίρι. Μέχρι την πανσέληνο, πολλές συμπεριφορές θα έχουν αποκαλυφθεί.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Το κυνήγι μίας νέας σχέσης δεν είναι στα άμεσα πλάνα σας. Υπάρχει μια ψυχική ανάγκη για να ξεκουραστείτε, να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας πλάνα και την οικογένεια σας. Από τον νέο μήνα θα έχετε αλλαγές ευχάριστες.
Ευκαιρίες αγάπης:**

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Χαμογελάστε λίγο παραπάνω. Πολλά τα αστρολογικά που σας υποστηρίζουν στα όνειρα και τις επιδιώξεις σας. Αυτό είναι κάτι που θα διαρκέσει όλο το Φθινόπωρο, άρα οργανώστε από τώρα και αυτά που πρέπει να ολοκληρωθούν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Θα δείτε από τις 20-08 και μετά, πολύ κόσμο να σας προσεγγίζει και να θέλει να σας τραβήξει την ερωτική προσοχή. Μέσα σε αυτή την κινητικότητα, θα υπάρξουν και άτομα που είναι ακατάλληλα για εσάς και τα όνειρα σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zwdia

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.