Τα Φεγγαρια του Ερωτα 03-05/05 Μια ιδιαίτερη ευκαιρία

zwdia-86

Τα Φεγγαρια του Ερωτα

Αστρολογία  03/05, η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη

Κάποιες φορές πρέπει να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην μένετε άπραγοι, ρισκάρετε να χάσετε μια ιδιαίτερη ευκαιρία!

Αν σκέφτεστε πολύ συχνά το παρελθόν σας, μην εκπλαγείτε να δείτε σύντομα την επιστροφή ενός ατόμου που είχατε σχέση παλαιότερα.

zodia-zvdia-22

Θα εμπλακείτε σε ένα τρίγωνο, που μπορεί να είναι ερωτικής φύσεως – ή επαγγελματικής, για τη δουλειά των ονείρων σας. Αν και ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός, οι πιθανότητες είναι προς όφελός σας.

Κάποιοι θα οριστικοποιήσετε αυτή την περίοδο, την αγορά ενός ακινήτου ή καινούργιου αυτοκινήτου.

Η ενέργεια της ημέρας: Είναι πιθανό να λάβετε ένα δώρο ή μέρισμα από μια επένδυσή σας.

taro-zodia-76

Τα Φεγγαρια του Ερωτα

 

Αστρολογία Παρασκευής 04/05, η Σελήνη περνά στον Αιγόκερω

Νιώθετε να έχετε παγιδευτεί σε μια σχέση ή μια εργασιακή θέση, προκειμένου να είναι ευχαριστημένοι όλοι οι άλλοι; Αυτή είναι η καίρια στιγμή για να αρχίσετε να σκέφτεστε τη στρατηγική εξόδου σας.

Διαθέτετε πολλά προσόντα και εξαιρετικά ταλέντα, για τα οποία δεν αμείβεστε ανάλογα; Αφού κάθε σκέψη σας καταλήγει σε αδιέξοδο, πρέπει πλέον να κάνετε κάτι γι’ αυτό!

Διαβαστε στο  Μεγαλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαιου 18 τις  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-098

Μήπως πλέον δεν έχετε λόγο ύπαρξης σε μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων – ακόμα και του φιλικού σας κύκλου; Μην διστάσετε να κόψετε αυτούς τους δεσμούς και να προχωρήσετε παρακάτω. Κάποιες φορές δεν έχει σημασία τι ξέρετε αλλά ποιους ξέρετε… Γι’ αυτό οι συμπορεύσεις μπορεί να σας κλείσουν πόρτες αλλά και να σας ανοίξουν!

Δώστε σημασία σε κάποια πληροφορία που θα ακούσετε για μια επένδυση. Θα αποδειχθεί εξαιρετικά προσοδοφόρα.

Η ενέργεια της ημέρας: Ένα φιλικό άτομο από το παρελθόν σας ενδέχεται να εμφανιστεί τώρα, που θα σας βρει μέσω μιας ανάρτησής σας στα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης.

zwdia-zodia-astrologia-65

Τα Φεγγαρια του Ερωτα

 

Αστρολογία Σαββάτου 05/05, η Σελήνη διασχίζει τον Αιγόκερω

Σκέφτεστε το εργασιακό μέλλον και την περίπτωση να αλλάξετε πορεία στην καριέρα σας; Θέστε υψηλούς στόχους, ακόμα και την έναρξη ενός δικού σας επαγγελματικού εγχειρήματος.

Στην αρένα της αναζήτησης εργασίας, μην αρκεστείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας. Βρείτε τρόπο να υποβάλλετε προσωπικά την αίτησή σας.

Αν θέλετε να στήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση ή να ενισχύσετε την διαδικτυακή σας παρουσία, αυτή η περίοδος είναι ιδανική!

zodia-astra-tarot

Αν έχετε ελεύθερο χρόνο και θέλετε να βρείτε μια ενασχόληση, στραφείτε στην προσωπική σας ευημερία και βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Γραφτείτε σε ένα γυμναστήριο, εντάξτε έναν περίπατο στην καθημερινότητά σας, παρακολουθήστε μαθήματα γιόγκα.

Είστε καλλιτεχνικές φύσεις; Δοκιμάστε να μάθετε ένα μουσικό όργανο, να κάνετε μαθήματα ζωγραφικής ή φωτογραφίας, ακόμα και να γράψετε!

Αν βρίσκεστε στο στάδιο αγοράς σπιτιού, σας αναμένουν ευχάριστα νέα. Σύντομα θα μετακομίσετε!

Η ενέργεια της ημέρας: Σήμερα ευνοούνται οι αγορές, οι πωλήσεις και οι ανταλλαγές.

Διαβαστε στο  Μεγαλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Μαιου 18 τις  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768