Ερωτικός Ωροσκόπος. Προσωπικές προβλέψεις ζωδίων

wroskopos-1-oikos

Ερωτικός Ωροσκόπος. Προσωπικές προβλέψεις ζωδίων

Προβλέψεις βάση Ωροσκόπου για όλα τα ζώδια:

Αν ο Ωροσκόπος σας είναι…. τότε:

Κριός: Μην χάνετε χρόνο αυτό το καλό διάστημα, με άτομα που μόνο ανακυκλώνουν τα λόγια τους, και τελικά δεν μπορούν να σας φέρουν κάποιο πρακτικό αποτέλεσμα. Οι μέρες θα σας φέρουν πιο κοντά και σε αποκαλύψεις του παρελθόντος.
Αστρολογική εύνοια: 9/10

zodia-zvdia-22

 

Ταύρος: Έχετε αλλάξει πολύ και αυτό είναι κάτι που το έχει ήδη καταλάβει ο αγαπημένος σας, που τον έχουν πιάσει ανασφάλειες και ζήλιες. Εσείς από την δική σας την μεριά, να είστε σε μια ετοιμότητα, ειδικά οι ελεύθεροι, καθώς το παρελθόν θα σας επισκεφτεί.
Αστρολογική εύνοια: 8/10

Δίδυμοι: Η ερωτική διάθεση δύο ατόμων, θα σας φανερωθεί μέσα από τις πράξεις τους. Εσείς κρατήστε μόνο αυτό που σας ταιριάζει. Μόνοι και χωρισμένοι θα έχουν την χαρά, να συναντηθούν με τον πρώην τους, και να συζητήσουν σοβαρά, για επανένωση.
Αστρολογική εύνοια: 10/10

Καρκίνος: Είσαστε πραγματικά αποκαρδιωμένοι από όλα αυτά που βλέπετε από τον άνθρωπο σας, που σας έχει μάλλον όχι σε πρώτη προτεραιότητα. Μια συζήτηση μέσα σε αυτόν τον μήνα, σίγουρα θα σας έδινε και εσάς τις πληροφορίες που σας λείπουν. Χρήματα, θα σας βοηθήσουν μέσα από κάποιον φίλο.
Αστρολογική εύνοια: 9/10

chartomantia-087

Λέων: Ξεχάστε όλα τα παλιά. Κάτι ανάλογο θα προσπαθήσει και ο άνθρωπος σας, για να είστε μαζί πάλι και χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Προσεχώς, θα έχετε επικοινωνίες που θα οδηγήσουν σε συναντήσεις επιτυχημένες. Καλύτερα θα είστε και στα οικονομικά σας, που ανοίγουν.
Αστρολογική εύνοια: 8/10

Παρθένος: Οι φιλίες σας, η εξαιρετική σας διάθεση και όλο γίγνεσθαι σας, μάλλον έχει κάνει τον άνθρωπο που τον ενδιαφέρεται ερωτικά, να ζηλεύει πολύ. Αυτό θα σας το δείξει με κάθε πιθανό τρόπο και πολύ σύντομα. Εξελίξεις θα έχουν καλές και οι χωρισμένοι σύντροφοι, μέσα από επανασυνδέσεις.
Αστρολογική εύνοια: 9/10

Ζυγός: Υπάρχουν πολλά άτομα, στην ζωή σας, που σας θέλουν αισθηματικά. Εσείς φαίνεται να μην θέλετε κανέναν, παρά μόνο κάποιο συγκεκριμένο άτομο, που όμως αυτήν την εποχή, δεν είναι κοντά σας. Αφροδίτη και Ερμής στο πυρ του Κριού, θα δώσουν ξαφνικές αφορμές, για επανασύνδεση και δέσμευση.
Αστρολογική εύνοια: 8/10

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Το παρελθόν, δεν σας έχει ξεχάσει, και φροντίζει με έναν έμμεσο τρόπο να σας το δείχνει κατά καιρούς. Μέχρι να φύγει ο μήνας αυτός, θα έχετε μια είδηση ή μια πιο σαφή ένδειξη, ότι τα συναισθήματα του, έχουν μείνει ενεργά…και πιθανό μια πρόταση επανένωσης, θα σας έρθει.
Αστρολογική εύνοια: 9/10

Τοξότης: Το ένστικτο σας λέει, ότι με κάποιον πρώην αγαπημένο, ότι και να έχει μεσολαβήσει… άσχημες καταστάσεις ή μεγάλα χρονικά κενά, τίποτα ακόμη δεν έχει λήξει. Μέσα στις ερχόμενες 1-2 εβδομάδες, θα έχετε κάποιες επικοινωνίες ή τυχαίες συναντήσεις, που θα το επιβεβαιώσουν.
Αστρολογική εύνοια: 10/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Αιγόκερως: Δεν θα δεχτείτε σε καμία των περιπτώσεων, να κάνετε το βολικό συμπλήρωμα, σε κάποιον που δεν θέλει να χαλάσει την στρωμένη του καθημερινότητα του. Φροντίστε από τώρα, να δηλώσετε την θέση και την πρόταση σας, για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις το επόμενο διάστημα.
Αστρολογική εύνοια: 9/10

Υδροχόος: Η διάρκεια που έχει αυτός ο δεσμός, άσχετα τα όποια τυχόν σκαμπανεβάσματα του, δείχνει ότι το επόμενο διάστημα, ίσως και τους προσεχείς μήνες, μπορείτε να πάτε ακόμη και σε μια πιο επίσημη δέσμευση. Επίσης, χρήματα από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, έρχονται.
Αστρολογική εύνοια: 10/10

Ιχθείς: Θα σας πλησιάσει επιτέλους, πιο πολύ, αυτό το άτομο… που μέχρι τώρα σας φλερτάρει, αλλά δεν κάνει κάτι περισσότερο. Έχει έρθει λοιπόν η σωστή ώρα, έτσι ώστε να μιλήσετε πιο καθαρά. Με την αστρολογική τύχη να είναι στο ύδωρ…εσείς θα ξεκινήσετε μια υπέροχη αισθηματική σχέση.
Αστρολογική εύνοια: 9/10

zwdia