Ερωτική Αστρολογία. Προβλέψεις για χωρισμένους.

mathimata-zwis-xwrismos

Ερωτική Αστρολογία. Προβλέψεις για χωρισμένους.

Με την Αφροδίτη και τον Ερμή να φλερτάρουν μέσα στον Κριό, είναι μια εποχή και μέχρι τα τέλη του Μαρτίου, που θα φέρει μεγάλες ανακατατάξεις, στον ερωτικό τομέα όλων των ζωδίων.

Προβλέψεις για τους χωρισμένους συντρόφους.

 

Κριός: Εσείς είστε φυσικά και οι πιο τυχεροί, καθώς σε όποια φάση και να βρίσκεται η ερωτική σας ζωή, θα αλλάξει υπέρ σας. Τσακωμένοι – χωρισμένοι σύντροφοι, θα βρεθούν και θα θέσουν σταθερές πια βάσεις για επανασύνδεση.
Αστρολογική Τύχη: 8/10

zodia-zvdia-22

Ταύρος: Δεν θα μείνετε μόνο να περιμένετε, από τον άνθρωπο που αγαπάτε, τις δικές του πρωτοβουλίες, για να έρθει πιο κοντά σας. Αν τολμήστε κάποια σωστή επικοινωνία το μόνο σίγουρο … είναι θα την εξελίξει και μέχρι να γίνεται ζευγάρι.
Αστρολογική Τύχη: 9/10

Δίδυμοι: Το πυρ του Κριού, ταιριάζει πολύ με τον αέρα σας, άρα να είστε προετοιμασμένοι για να γίνετε το επίκεντρο πολλών νέων και παλιότερων φλερτ. Κρατήστε αυτήν την εποχή, μόνο ότι γοητεύει το μυαλό σας, και ζεσταίνει την καρδιά σας.
Αστρολογική Τύχη: 10/10

chartomantia-087

Καρκίνος: Φυσικά και εσείς δεν είστε μόνο ευαίσθητοι και τρυφεροί. Είστε και πολύ πρακτικά μυαλά, που έχετε γοητεύσει κάποιον που θέλει με τον τρόπο του, και κάτω από άκρα μυστικότητα να σας πλησιάσει … και να μάθει τι ζητάτε… από τον έρωτα.
Αστρολογική Τύχη: 8/10

Λέων: Με πολλά θέματα, έχετε καταπιαστεί αυτό το διάστημα και θα πρέπει να βρείτε τον χρόνο για να ασχοληθείτε με τον άνθρωπο σας. Λίγα παράπονα θα λάβετε, που θα σας παρακινήσουν να το κάνετε. Μόνοι και εργένηδες, θα έχουν τύχη σε φρέσκιες γνωριμίες.
Αστρολογική Τύχη: 9/10

Παρθένος: Η ζωή σας, δεν μπορεί να συνεχίσει να κινείται μόνο γύρω – γύρω από έναν πρώην σας, που στο τώρα δεν ασχολείται ενεργά μαζί σας. Αφήστε το μυαλό σας, να φύγει μακριά σε νέους προορισμούς. Επίσης, φροντίστε παραπάνω τα οικονομικά σας.
Αστρολογική Τύχη: 8/10

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Ζυγός: Θα βρεθείτε σε ένα σταυροδρόμι εραστών που θα σας τάξουν πολλά και σημαντικά προκειμένου να σας έχουν. Όλα τα άλλα είναι δική σας τελική απόφαση, επίσης και το πότε. Εσείς που έχετε καεί με λάθος επιλογές, προσέξτε επί δύο.
Αστρολογική Τύχη: 10/10

Σκορπιός: Μην δώσετε στόχο, αυτές τις ημέρες σε κάποιον που έχει δηλώσει ότι σας θέλει, αλλά επί του παρόντος, δεν μπορείτε να είστε μαζί. Καλύτερα να δείξετε την αδιαφορία σας, και αν τελικά επιθυμεί να στρώσει τις καταστάσεις στο μεταξύ σας, τότε θα δείτε.
Αστρολογική Τύχη: 8/10

Τοξότης: Η τύχη σας κλείνει το μάτι, και εσείς θα πρέπει να αρπάξετε τις ευκαιρίες και να δείτε τι σας λείπει και τι μπορείτε να κερδίσετε. Υπάρχουν και κάποιες εκκρεμότητες σας με έναν άνθρωπο από το ερωτικό σας παρελθόν, που μέσα στον μήνα θα λυθούν.
Αστρολογική Τύχη: 8/10

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Αιγόκερως: Μάλλον κάποιος από τους δύο σας, μέσα σε αυτήν την αισθηματική σχέση, έχει κρυφά μυστικά που μάλλον δεν βοηθούν την κοινή εξέλιξη. Σε κάθε περίπτωση, μέσα σε αυτό το διάστημα, μια πιο ώριμη συζήτηση θα βοηθούσε.
Αστρολογική Τύχη: 9/10

Υδροχόος: Μην καρφώνεστε. Αυτός που θέλετε, ξέρει ότι τον θέλετε και εσείς, αλλά λόγο άσχημων καταστάσεων του παρελθόντος, ακόμη δεν μπορείτε να είστε μαζί. Το στίγμα σας το έχετε, δώσει, άρα πιθανόν να λάβετε σύντομα και ένα ερωτικό σινιάλο.
Αστρολογική Τύχη: 8/10

Ιχθείς: Οι σχέσεις που έχουν αυτόν τον καιρό επανασυνδεθεί θα καταφέρουν τους επόμενους μήνες, να περάσουν και σε μια μόνιμη κατάσταση δεσμεύσεων, που θα αφήνει εκτός όλα και όλους, που δεν χωρούν στο μεταξύ σας.
Αστρολογική Τύχη: 8/10

zodia-astra-tarot