Αστρολογια 18-24/07 Τα Όνειρα Παίρνουν Εκδίκηση

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

Αστρολογια Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 18-24/07: Τα Όνειρα Παίρνουν Εκδίκηση

Θυμάστε τις υποσχέσεις που δώσατε στον εαυτό σας την Πρωτοχρονιά, για όλα όσα θα θέλατε να πετύχετε μέσα σε αυτή τη χρονιά; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι… Όμως αυτή την Τρίτη στις 19 Ιουλίου, δεν αποκλείεται να δείτε να εκπληρώνονται κάποια από τα επιτεύγματα που θέσατε τότε, υπό το φως της ετήσιας Πανσελήνου στον Αιγόκερω. Φροντίστε να γιορτάσετε την επιτυχία σας, και προχωρήστε στον σχεδιασμό των επόμενων ονείρων σας!

Αυτή η Πανσέληνος της Τρίτης είναι τόσο φιλόδοξη, που μπορεί και βουνά να μετακινήσει (όπως έλεγε και ο Καζαντζάκης, αναφερόμενος όμως στην αγάπη). Δώστε μεγάλη έμφαση στις μέρες που θα ακολουθήσουν μέχρι και τις 2 Αυγούστου, που θα έχουμε τη Νέα Σελήνη.

 

Επίσης, κάντε μια αναδρομή στις 9 Ιανουαρίου που είχε σχηματιστεί η αντίστοιχη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Ποια όνειρα κάνατε τότε, με την ανατολή του 2016;

zodia-taro-45

Αν έχετε παρεκκλίνει από την πορεία για να τα εκπληρώσετε, οι αχτίδες αυτής της Πανσελήνου θα σας παρακινήσουν να ξαναπιάσετε το νήμα από εκεί που σας παράπεσε στη διαδρομή, και να προοδεύσετε στην πραγματοποίησή τους. Ποτέ δεν είναι αργά για να ξαναβρείτε την πορεία σας ή να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις της.

zwdia-66

Και ενώ η προσήλωση στις παραδοσιακές μεθόδους αποτελεί προϋπόθεση για μια Πανσέληνο στον Αιγόκερω, υπάρχει και μια ώθηση να γίνετε πιο μοντέρνοι και πιο μελλοντιστές. Ο ενορατικος Ουρανός βρίσκεται στον ριζοσπάστη Κριό και θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με την Πανσέληνο, ρίχνοντάς της προκλητικά το γάντι.

Ξεπεράστε το περιοριστικό πλαίσιο στα όνειρα που κάνετε και εντάξτε την τεχνολογία στην καθημερινότητά σας. Ο Ουρανός κυβερνά επίσης την κοινωνικότητα, άρα η ομαδική εργασία μπορεί να επιφέρει θαύματα την εβδομάδα που μπαίνει. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι συνεργάζεστε με ανθρώπους που είναι κατάλληλοι και αρμόδιοι…

Μην εκπλαγείτε αν δείτε να διενεργούνται γύρω σας μάχες για την ισχύ, είναι κάτι που οφείλεται στην επιρροή του Ουρανού. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω έχει τη δυναμική να επηρεάσει τα τραπεζικά συστήματα, τα κυβερνητικά αλλά και τα οικονομικά, ενώ ο Ουρανός στον Κριό μπορεί να πυροδοτήσει λαϊκές εξεγέρσεις. Θα είναι καλό για όλους να ενημερώνονται για την παγκόσμια επικαιρότητα και τις νομισματικές διακυμάνσεις που μπορεί να σημειωθούν, με δεδομένο το εξαιρετικά απρόβλεπτο κλίμα που βιώνουμε όλοι μέσα ως τώρα…

zwdia-fotia

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Τετάρτη θα είναι μια εξαιρετικά ευνοϊκή μέρα, καθώς η διπλωματική Αφροδίτη που βρίσκεται στον Λέοντα, θα σχηματίσει ένα τρίγωνο σταθεροποίησης του Κρόνου στον Τοξότη. Αυτή η μετάβαση ενδέχεται να ανορθώσει την ανάγκη για ειρήνη και ανακούφιση των εντάσεων που θα προκαλέσει η Πανσέληνος. Η συνεργασία για ένα καλύτερο μέλλον, θα είναι τώρα μονόδρομος. Μπορεί αυτή η πλανητική συνεύρεση να είναι σύντομη, ωστόσο μπορεί να αποτελέσει μια αφύπνιση με πολύ ισχυρό αντίκτυπο.

Στο ρομαντικό πεδίο, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να επιφέρει σημαντικές ρεαλιστικές διαπιστώσεις μέσα στα ζευγάρια – από αυτές που στην ουσία εμπνέουν την ελπίδα και την ευτυχία. Επιτέλους τώρα μπορείτε να καθορίσετε τη φύση της σχέσης σας, ακόμη και να την κάνετε επίσημη! Μπορείτε ακόμη να θέσετε ένα στιβαρό πρόγραμμα στήριξης του ενός προς τον άλλον, για τα σπουδαιότερα όνειρα ζωής σας. Ακόμη και οι συζητήσεις με αφορμή την αγάπη σας, θα κυλήσουν πολύ πιο ομαλά με την Αφροδίτη παρούσα. Και ο Κρόνος από την πλευρά του θα διατηρήσει την κατεύθυνση προς την εύρεση λύσεων. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους που αναζητούν την αγάπη, αξιοποιήστε αυτή τη μέρα και δεν αποκλείεται να αλλάξει το στάτους σας!

zwdia shmera

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου κηρύσσεται η έναρξη της εποχής του Λέοντα, καθώς ο Ήλιος θα περάσει στα ιδιαίτερα διαμερίσματά του και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 22 Αυγούστου. Ώρα να τρέξετε στην ντουλάπα και να αερίσετε από τώρα την κόκκινη τήβεννό σας, και να γυαλίστε την κρυστάλλινη κορώνα σας! Ο κάθε είδους φιλόδοξος θεατρίνος ενδέχεται να θεωρήσει ότι θα κυβερνήσει τον κόσμο, αν δεν γίνει πρωταγωνιστής στον Μπρόντγουεϊ! Ακόμη και οι πλέον εσωστρεφείς, τώρα θα αποκτήσουν στεντόρεια φωνή! Δοκιμάστε, προβάρετε, παίξτε!

Μια ουσιαστική αναβάθμιση της εμφάνισής σας μπορεί τώρα να κάνει αίσθηση, ενώ είναι η πιο ιδανική εποχή για να αναδείξετε τα δημιουργικά σας χαρίσματα. Όποιο κι αν είναι το ταλέντο σας, τολμήστε να το δείξετε για να το μάθει και ο κόσμος. Ο στόχος αυτής της ώθησης της αυτοπεποίθησης εκ μέρους του Ήλιου, είναι να αναδείξετε και να προωθήσετε ό,τι διαθέτετε, χωρίς ντροπές και ταπεινότητες.

zwdia

Ποια είναι ωστόσο η παγίδα που κρύβεται σε αυτή την ατρόμητη περίοδο; Μπορεί να υπερεκτιμήσετε τις ικανότητές σας και να παρασυρθείτε από τον εγωκεντρισμό σας. Θα είναι συνετό να πατάνε τα παροιμιώδη λιονταρίσια πόδια σας στη γη, προκειμένου να μην χάσετε την επαφή σας με την πραγματικότητα.

Ο φτερωτός Έρωτας θα περιδιαβαίνει τους αιθέρες για αυτές τις 4 εβδομάδες, καθώς η ενέργεια του λιονταριού αφορά το ρομάντζο και μόνο. Σκορπίστε παντού ροδοπέταλα, ραντίστε με αυτά όσους λατρεύετε, και κλείστε τα αφτιά στις κραυγές που θα ακούγονται παντού «Βρείτε επιτέλους ένα δωμάτιο»! Συνεχίστε να ζείτε το πάθος σας, γιατί μπορεί να μην αφορούν εσάς…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia