Αστρολογια 21-27/08 Η Μεγαλη Ανατροπη

Αστρολογια ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 

 Η πιο πολυσυζητημένη Ηλιακή Έκλειψη του 2017 φτάνει τη Δευτέρα 21 Αυγούστου .Κάτι ακόμη που κάνει ιδιαίτερη αυτή την ημερομηνία , είναι ότι θα σχηματίσει μια σπάνια δεύτερη Νέα Σελήνη στον Λέοντα – με την πρώτη στις 23 Ιουλίου.

Είναι γνωστό ότι κάθε νέα σελήνη αποτελεί δύναμη ανανέωσης και υποκίνησης, πόσο μάλλον όταν παρέχεται μέσα από τον δημιουργικό, ικανό και γεμάτο αυτοπεποίθηση Λέοντα!

zodia-taro-45

 

Ο Ήλιος είναι κυβερνήτης του Λέοντα και ο φωτοδότης του Εγώ και της προσωπικότητας του καθενός, ενώ η οξυδερκής Σελήνη κυβερνά τις πιο ενδόμυχες επιθυμίες και τα βαθιά συναισθήματα.

Καθώς η Σελήνη καλύπτει τις ακτίνες του Ήλιου, είναι σαν να προκαλεί μια προσωπική διακοπή ρεύματος. Γι’ αυτό οι ηλιακές εκλείψεις είναι λίγο διφορούμενες… Στη διάρκειά τους αναγκάζεστε να «πορεύεστε» με την ευαίσθητη διαίσθηση του φεγγαριού, αντί να προχωράτε με καμάρι! Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, με δεδομένο το κλίμα που επικρατεί παγκοσμίως, όμως μπορεί να σας αποπροσανατολίσει.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Η συμβουλή του σύμπαντος σε αυτή τη φάση, είναι να μην προσπαθήσετε να ψηλαφείτε στο σκοτάδι αλλά να κάνετε μια παύση και να συντονιστείτε με το ένστικτό σας. Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσετε τι πρέπει να απελευθερώσετε, προκειμένου να κάνετε χώρο για να έρθουν καινούργια πράγματα.

Να είστε έτοιμοι να κινηθείτε γρήγορα, γιατί η μαγεία της έκλειψης έχει σύντομη διάρκεια. Άρα οι ευκαιρίες που φέρνει μπορεί να σας ξεφύγουν, αν δεν είστε προετοιμασμένοι να τις αδράξετε!

Από την Τρίτη θα καταλαγιάσει ο αναβρασμός της εποχής του Λέοντα και θα πάρει τα ηνία η πρακτική μαγεία, καθώς ο Ήλιος θα περάσει στην Παρθένο μέχρι και τις 22 Σεπτεμβρίου. Μετά από έναν μήνα φωταψίας και υπερβολών, όλοι θα στραφούν στην απλοποίηση των πραγμάτων.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ο μινιμαλισμός θα θριαμβεύσει στην Εποχή της Παρθένου, γι’ αυτό είναι ιδανική περίοδος να οργανωθείτε και να αναζητήσετε πιο αποτελεσματικές πρακτικές – ακόμη κι αν θα αναμένετε την στροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 5 Σεπτεμβρίου για να τις υλοποιήσετε.

Αυτός ο γήινος κύκλος να σας θυμίσει να κάνετε πιο διαυγείς και περιβαλλοντικά ωφέλιμες επιλογές. Ανακυκλώστε, κάντε ανταλλαγές ρούχων κατά τη διευθέτηση της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας σας, απολαύστε φρέσκους χυμούς, γυμναστείτε με το ποδήλατό σας στην ύπαιθρο, κολυμπήστε περισσότερο και περπατήστε στην παραλία όσο ακόμη το καλοκαιράκι είναι εδώ. Η θαλασσινή αύρα είναι ευεργετική για το σώμα!

Την Παρασκευή 25 Αυγούστου θα αρχίσουν να κινούνται και πάλι οι αδρανείς μηχανές σας, καθώς ο Κρόνος της δομής θα αναστρέψει την ανάδρομη νωχελική πορεία που ακολουθεί από τις 6 Απριλίου. Τώρα θα κληθείτε να ξεσκονίσετε τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας, για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα στήσατε επιπόλαια υπό την επήρεια της σκόνης του κριαριού… Αν είχατε οχυρώσει καλά τα θεμέλιά σας μέχρι την άνοιξη, τώρα θα δείτε να μπαίνετε εύκολα σε παραγωγικό και προσοδοφόρο ρυθμό!

zwdia

Μάλιστα δεν αποκλείεται να επεκταθείτε και σε νέα εδάφη, καθώς ο Κρόνος θα διανύσει το τελευταίο τρίμηνο του τριετούς ταξιδιού του στον υλιστικό Τοξότη. Μέχρι και τις 19 Δεκεμβρίου (από τις 23-12-2014), ο πλανήτης του καθήκοντος θα βρίσκεται στην πύρινη κυριαρχία του ειλικρινούς και επεκτατικού Κένταυρου τοξότη. Υπήρξαν ήδη πολλά απειλητικά και τρομοκρατικά γεγονότα, αλαζονικές συμπεριφορές και αυξημένες απειλές, ρήξεις που μένουν ανεπούλωτες.

Ο Κρόνος θα λειτουργήσει ως προσωπικός εκπαιδευτής, που θα αναδείξει όλα τα αδύνατα σημεία και θα πιέσει για ουσιαστικές «ασκήσεις» που θα ενδυναμώσουν! Καθώς ο λάτρης της δομής θα βγει από την τάφρο, κανείς δεν θα αρκεστεί πλέον σε μπαλώματα ή να κρύψει το κεφάλι στην άμμο. Πρέπει να παραχθεί έργο, να καθαριστεί η ακαταστασία που δημιουργήθηκε από τον Απρίλιο, ακόμη και να σημειωθεί πρόοδος πριν το τέλος του χρόνου! Η ορθή πορεία του «πατέρα του Κάρμα» θα επαναφέρει τις αξίες της σοφίας και της αλήθειας. Ψέματα και σαθρές υποδομές θα καταρρεύσουν, ανοίγοντας δρόμο για πιο κοινωνικές τακτικές.

zwdia-zodia-tarw

Το Σάββατο 26 Αυγούστου η ρομαντική Αφροδίτη θα προσδώσει λίγη ακόμη χροιά Λέοντα στην ατμόσφαιρα, καθώς θα επισκεφθεί τον βασιλιά μέχρι και τις 19 Σεπτεμβρίου. Αν δυσκολεύεστε να εντοπίσετε την ορμητικότητά σας, το φθινόπωρο θα είναι διαφορετικό.

Αυτός ο κύκλος αγάπης και τρυφερότητας θα εμπνεύσει τους πάντες να κλείσουν ραντεβού με επίσημο ένδυμα, να αποζητήσουν ρομαντικά δείπνα και ενδυματολογικά ρίσκα!

Αυτή η φάση θα είναι ιδανική για να ξεκινήσετε πιο δημιουργικά εγχειρήματα, να επιστρέψετε στην αναζήτηση συντρόφων, να αφυπνίσετε το ρομάντζο στις υπάρχουσες σχέσεις σας.

Φροντίστε τον εαυτό σας και βεβαιωθείτε ότι η «εμφάνισή» σας αποτελεί αντανάκλαση του εσωτερικού σας εαυτού. Μην διστάσετε να ζητήσετε τις συμβουλές ειδικών, αν χρειάζεστε βοήθεια για αγορές ή στιλιστικές αλλαγές που θέλετε να κάνετε.

Όσο αφορά την αγάπη, αυτός ο κύκλος της Αφροδίτης δεν θα έχει αναστολές! Ονειρευτείτε απερίφραστα, εξωτερικεύστε συναισθήματα, μιλήστε για τους πόθους και τις ανάγκες σας, αφήστε τη φωτιά σας να δείξει τις φλόγες της! Μόνο μην ξεχάσετε στιγμή ότι η πιο σημαντική αγάπη, είναι να μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot