Αστρολογια 21/12-19/01 Ήλιος στον Αιγόκερω

Αστρολογια Ο Ήλιος στον Αιγόκερω

21 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου, 2017

Χρόνια πολλά Αιγόκεροι! Βρισκόμαστε στο ανώτερο κλιμάκιο του ζωδιακού, επόμενη στάση Αιγόκερως! Ξεκουραστείτε για λίγο. Καθώς είστε το τελευταίο ζώδιο της γης του ζωδιακού κύκλου, ο Αιγόκερως σημάνει την αποφασιστική κορύφωση.

Δεν μου αρέσει που το λέω, αλλά η σεζόν του Αιγόκερω μοιάζει συχνά σαν ένα μακρύ βογγητό. Η κατσίκα κινείται αργά… μερικές φορές πάρα πολύ αργά. Αν  έχετε πολλή ενέργεια της Γης στο χάρτη σας, αυτός ο κύκλος σηματοδοτεί τη χειμερία νάρκη. Το ξεπέρασμα της αδράνειας: όχι αδύνατο, αλλά αρκετά κοντά.

zodia-taro-45

 

Ο κυβερνήτης , Κρόνος, ο σκληροτράχηλος θείος του ηλιακού συστήματος, σας κάνει να πιστεύετε ότι τα πάντα πρέπει να γίνουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Για την ακρίβεια, με τον συμβατικό τρόπο. Οι άνθρωποι που γνωρίζετε τώρα μπορεί να τείνουν προς αυτό.

Είναι μια εποχή κριτικής. Ο Αιγόκερως έχει απίστευτα υψηλά στάνταρ. Χρειαζόμαστε, επίσης, συμπόνια και συμπάθεια. Αγκαλιάστε τη δομή και την πειθαρχία ως άξια οργανωτικά και κατευθυντήρια εργαλεία, αλλά μην αγνοείτε όλα τα υπόλοιπα. Η μεγαλύτερη πρόκληση θα είναι να θυμηθούμε να γελάσουμε. Κρατήστε ελαφριά την ατμόσφαιρα, κάτοικοι της Σελήνης.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Μου αρέσει να βλέπω τον Αιγόκερω ως άξονα, ως βάση, ως το πρόσωπο ενός ρολογιού – αυτό που είναι, δηλαδή. Ο Αιγόκερως είναι ρεαλιστής. Η θαλάσσια κατσίκα απολαμβάνει τη βαθιά συζήτηση εφ’ όσον το θέμα της δεν είναι πολύ άυλο.

Αυτό που θα μπορούσε να είναι, δεν ενδιαφέρει την κατσίκα. Υπάρχει μια κάποια άνεση στο να γνωρίζει τι να περιμένει και να σχεδιάζει ανάλογα, αλλά μπορείτε να καταλάβετε γιατί η κατσίκα έχει τη φήμη. Ο Αιγόκερως είναι συναισθηματικά άκαμπτος, καταπιεσμένος. Θα διασκεδάσει μαζί σου – αλλά έπειτα θα αισθανθεί κρυφά αδικαιολόγητη ενοχή.

Μερικά πράγματα που είναι πολύ σημαντικά: ο ύπνος. Πηγαίνετε για ύπνο νωρίς και ξυπνήστε νωρίς. Αυτό είναι πραγματικά επιτακτική ανάγκη, αλλιώς θα κοιμάστε κατά τη διάρκεια ολόκληρου του κύκλου. Τρώτε ελαφρά και όχι πολύ αργά το βράδυ. Κάντε γυμναστική μόλις ξυπνάτε, ή μετά από διαλογισμό, αν είστε και λίγο γιόγκι.

zwdia-768

Περάστε χρόνο στον ήλιο… αν υπάρχει. Σχεδιάστε τη δουλειά της ημέρας σας και έπειτα φροντίστε να εμφανιστείτε και να την κάνετε. Αυτό είναι επίσης ζωτικής σημασίας για να μην πάτε πίσω στο κρεβάτι και δεν κάνετε τίποτα. Βγείτε έξω, αφήστε το σπίτι σας όσο το δυνατόν περισσότερο.

Οι έξοδοι σας δεν χρειάζεται να είναι κοινωνικού χαρακτήρα – κινηθείτε, απολαύστε τον ήλιο, φρεσκάρετε το μυαλό σας. Εάν αισθάνεστε πελαγωμένοι ή θλιμμένοι, μην γυρίσετε πίσω στο κρεβάτι! Δοκιμάστε να ενσωματώσετε εσπεριδοειδή, κανέλα, καυτό τσίλι και υδατάνθρακες στη διατροφή σας. Αυτά θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τα επίπεδα της ενέργειας σας αυξημένα.

zwdia shmera

Κάντε ζεστά μπάνια, αλλά μην μένετε μέσα για πολύ, αλλιώς θα νιώσετε και πάλι κουρασμένοι. Μείνετε μακριά από τις οθόνες, από ταινίες, τηλεόραση, κλπ. Πιάστε ένα βιβλίο αντ’ αυτού ή παίξτε ένα (μοναχικό) παιχνίδι. Όλες οι δημιουργικές εργασίες ενθαρρύνονται όπως συνήθως, αλλά δεν σας τις συνταγογραφώ γιατί ξέρω πόσο δύσκολο είναι να δημιουργήσετε όταν δεν αισθάνεστε έμπνευση…!

Αλλά ό,τι κι αν είναι, ξέρω ότι μπορείτε να το κάνετε – χωρίς δεύτερες σκέψεις. Καλωσορίστε την πειθαρχία και τους ανθρώπους που εκδηλώνουν τις θετικές ιδιότητες της θαλάσσιας κατσίκας στη ζωή σας. Φυσικά είναι, επίσης, Χριστούγεννα. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να τιμήσετε την αγάπη του Αιγόκερω για την παράδοση και την τελετουργία από το να ακολουθήσετε τις δικές σας παραδόσεις. Η καλύτερη συνταγή είναι να παραδοθείτε στο γέλιο. Είμαστε όλοι εδώ και προσπαθούμε να τα καταλάβουμε όλα αυτά μαζί.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις  του Αναδρομου Ερμη για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεωνπαρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75