Μεγαλο Ωροσκοπιο Εορτων και Αναδρομου Β 19/12-08/01

kerato-7-logoi-na-fugeis

ωροσκοπιο Νέο Έτος με Ανάδρομο Ερμή: Τώρα αρχίζουν τα Δύσκολα…;

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Μήπως η ποιότητα της σχέσης σας με ένα από τα παιδιά σας ή το ταίρι σας, χρειάζεται λίγη δουλίτσα; Αν ισχύει αυτό, ο Ανάδρομος Ερμής θα σας βοηθήσει να βρείτε νέες οδούς επικοινωνίας, προκειμένου να σημειώσετε πρόοδο με πολύ θετικά αποτελέσματα.

Ίσως να έχετε συνειδητοποιήσει ήδη ότι οι προσεγγίσεις σας προς το εν λόγω άτομο, δεν είναι ιδιαίτερα αποδοτικές. Δεν αποκλείεται μάλιστα να είναι μέχρι και επιζήμιες ως προς τη σχέση. Θα σας κάνει καλό να επιτρέψετε σε έναν άνθρωπο που σέβεστε, να σας δώσει συμβουλές για το πώς να υιοθετήσετε πιο θετικές τακτικές. Ωστόσο να περιμένετε για να εφαρμόσετε αυτές τις συμβουλές, μετά την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 8 Ιανουαρίου.

zodia-taro-45

 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Οι διαφωνίες μέσα στο σπίτι θα είναι εύκολο να ξεφύγουν από τον έλεγχό σας, αν δεν είστε πολύ προσεκτικοί. Το πρόβλημα είναι ότι επειδή ο Ανάδρομος Ερμής θα διασχίσει τον τομέα σας του σπιτιού και της οικογένειας, ίσως να έχετε την τάση να παρερμηνεύετε όσα λέγονται από τους οικείους σας και να βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Είναι επίσης πιθανό να σας είναι αδύνατον να συμφωνήσετε με τους υπόλοιπους, επί κάποιων ζωτικών θεμάτων που θα επηρεάσουν όλη την οικογένεια.

Η τακτική που μπορείτε να ακολουθήσετε είναι να αποφεύγετε συνειδητά να εμπλέκεστε σε διαφωνίες, αναγνωρίζοντας ότι οι όποιες παρεξηγήσεις θα σας παρεκκλίνουν από την πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε μέσα στο 2017. Να έχετε συνεχώς στο πίσω μέρος του μυαλού σας, ότι όλα θα βρουν την ισορροπία τους από μόνα τους, μετά την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 8 Ιανουαρίου.

zwdia shmera

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Η συγκεκριμένη ανάδρομη φάση του Ερμή έχει τη δυναμική να σας προκαλέσει ανυπέρβλητους πονοκεφάλους, αν δεν είστε εξαιρετικά προσεκτικοί. Όχι μόνο ο αγγελιαφόρος πλανήτης θα πέσει σε «χειμέρια νάρκη», θα το κάνει μέσα στον 3ο

Οίκο σας της Πνευματικής Οξύτητας. Καταλαβαίνετε ότι αυτό θα επιφέρει πολλά σκαμπανεβάσματα σε όλους τους τομείς.

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην υπογράψετε απολύτως τίποτα όσο διαρκεί ο Ανάδρομος Ερμής, να μην πάρετε καμία καινούργια και σημαντική απόφαση, να μην προγραμματίσετε σε αυτή την περίοδο καμία ζωτικής σημασίας συνάντηση ή συζήτηση. Αυτό που μπορείτε να κάνετε, είναι να αξιοποιήσετε το διάστημα μέχρι τις 8 Ιανουαρίου (που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία), για να αναθεωρήσετε τον τρόπο που προσεγγίζετε ανθρώπους και υποχρεώσεις και να προχωρήσετε στις επιτακτικές βελτιώσεις του.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Το δεδομένο είναι ότι το 2017 θα χρειαστεί να προσεγγίσετε με πολύ περισσότερη υπευθυνότητα τα οικονομικά σας θέματα. Το πρόβλημα με αυτό για τις αμέσως επόμενες εβδομάδες, είναι ότι δεν θα έχετε την παραμικρή ιδέα πώς να το καταφέρετε!

Το πέρασμα του Ανάδρομου Ερμή μέσα από τον τομέα των εσόδων σας, δεν έχει την πρόθεση να σας δημιουργήσει μεγάλους πονοκεφάλους σε αυτό τον τομέα. Έχει την πρόθεση να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν και άλλες τακτικές, κάποιες που δεν έχετε εξετάσει ακόμη. Αφήστε αυτή την περίοδο τις ιδέες σας να ωριμάσουν και μελετήσετε παράλληλα ένα σχέδιο Β (ίσως και Γ και Δ). Μετά την αλλαγή πορείας του Ερμή σε ορθόδρομη στις 8 Ιανουαρίου, θα κατασταλάξετε ποια επιλογή είναι η πιο ενδεδειγμένη για εσάς.

zwdia-765

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις  του Αναδρομου Ερμη για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ο τρόπος που μεταβιβάζετε και μεταδίδετε τις ιδέες σας πρόκειται να αλλάξει μέσα στη φάση του Ανάδρομου Ερμή, καθώς συνειδητοποιείτε ότι οι τακτικές που ακολουθείτε δεν έχουν πλέον τα αποτελέσματα που θέλετε. Βλέπετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν, είτε νιώθετε ανήμποροι να εκφράσετε όσα θέλετε με τον τρόπο που τα εννοείτε.

Είναι λογικό να σας απογοητεύει η αίσθηση ότι δεν ακούγονται οι θέσεις σας, όμως ενδείκνυται να χειριστείτε αυτή την περίοδο ως μια πολύτιμη ευκαιρία για να αποκρυσταλλώσετε τα μηνύματά σας. Θα δείτε ότι μετά τις 8 Ιανουαρίου που ο Ερμής θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία, θα μπορείτε να εκφράζεστε με ανανεωμένη αυτοπεποίθηση.

zvdia-zwdia-tarw

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Η αίσθηση που θα έχετε τις αμέσως επόμενες εβδομάδες, θα είναι ότι δεν έχετε επικοινωνιακή επαφή με τον έξω κόσμο! Αυτό οφείλεται στη διέλευση του Ερμή

με ανάδρομη κίνηση, από τον 12ο Οίκο σας της Διαφυγής. Το αποτέλεσμα θα είναι να νιώθετε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε από όλη τη βαβούρα που επικρατεί γύρω σας, προκειμένου απλά να μπορείτε να ακούτε τις σκέψεις σας.

Όταν θα καταφέρετε επιτέλους να ακούσετε ξανά την εσωτερική σας φωνή, θα συνειδητοποιήσετε και τα ακριβή σημεία του πλάνου ζωής σας που χρειάζονται αναθεώρηση. Πεπαλαιωμένες ιδέες ή τρόποι σκέψης θα παραμεριστούν, προκειμένου να ανοίξουν το μονοπάτι σας προς ένα πολύ πιο παραγωγικό 2017.

zwdia

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Η κοινωνική σας ζωή θα είναι αυτή που θα δεχθεί κάποια πλήγματα στις παρυφές του 2016 και στην έναρξη του 2017. Ο Ανάδρομος Ερμής θα πορευτεί μέσα στον 11ο Οίκο σας των Φίλων και των Ομάδων, δίνοντάς σας το έναυσμα να συνειδητοποιήσετε τα προβλήματα στις υπάρχουσες συμμαχίες και φιλίες σας.

Θα σας κάνει καλό να επαναξιολογήσετε με πολλή προσοχή τη συνέχεια της επαφής σας, με κάποιους φίλους που προέκυψαν παρεξηγήσεις μετά την αποκάλυψη του αληθινού τους προσώπου. Τα ευχάριστα νέα είναι αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να ανακτήσετε την επαφή σας με ένα φιλικό άτομο από το παρελθόν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις  του Αναδρομου Ερμη για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις