Αστρολογια 23/01 Σοβαρές Εξελίξεις

astrologia-gamos-7-oikos

23 Ιανουαρίου 2016: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω.

Η φιλική και πλούσια Αφροδίτη θα ταξιδέψει κατά μήκος του σοβαρού , σωστά δομημένου Αιγόκερω βγάζοντας στην επιφάνεια την πιο σοβαρή και δομημένη εικόνα της.

Είναι η ώρα που χρειάζεται να κάνετε νέες υποσχέσεις όσο αφορά τα υλικά αγαθά ή τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, να πάρετε απόφαση και να δείτε τι είναι αυτό που λειτουργεί και τι όχι από τον τρόπο αντίδρασης σας και όλο τον βίο σας γενικότερα και να αλλάξετε ότι δεν λειτουργεί με κάποια πιο σοβαρη και λειτουργική μέθοδο.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο 

 

Επίσης είναι μια εποχή δέσμευσης γενικότερα βάζοντας σε πιο σοβαρό στάδιο όποια ζητήματα αξίζει για εσάς να έχουν πιο σοβαρή ύπαρξη στην ζωή σας.

Καλό είναι λοιπόν να φτιάξετε ένα νέο σχέδιο για να οργανώσετε όλα τα οικονομικά σας ή για να επιλύσετε την σχέση ή να την βάλετε σε σειρά όπως και την εργασία σας.

zodia-astra-tarot

 

 

ζωδια-ταρο-99

Το ίδιο ισχύει και για τους τομείς των πρωτογενών πόρων σας καθώς και για την ηδονή και την ευχαρίστηση στην ζωή σας. Ένα καλό σύστημα συνδυασμού και των δυο αυτών ζητημάτων είναι να φτιάξετε ένα πρόγραμμα μέσα στο οποίο είτε θα έχετε συχνά ημέρες αφιερωμένες στο να καλοπιάσετε τον εαυτό σας και να του προσφέρετε ότι επιθυμεί είτε να κάνετε ένα πλάνο σκληρής εργασίας για να υλοποιήσετε πλήρως την εργασίας σας αλλά με την υπόσχεση ότι με το που θα τελειώσετε και θα παραδώσετε την εργασία σας και αφού φέρετε το επιθυμητό άριστο αποτέλεσμα θα ανταμείψετε πλήρως τον εαυτό σας δίνοντας του ότι ζητάει και ακόμα περισσότερα.

Αν και το σύστημα αυτό μπορεί να ακούγεται μη ρομαντικό και μη ευαίσθητο , το να καλό πιάνετε τον εαυτό σας κανονίζοντας ότι αν πετύχετε αυτόν τον στόχο σας θα τον ανταμείψετε με αυτό και το άλλο, είναι ένα σύστημα άριστο με πάρα πολλές επιτυχίες που σας συνιστώ να το δοκιμάσετε

 

zodia-zvdia-oroskopio-11