Αστρολογια 25/12 Ευκαιριες Αγαπης

erwtiki-astrologia

Αστρολογια 25  Δεκεμβρίου – Ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ουρανό (Τοξότη / Κριός)

Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της ευθύνης, εκδηλώνει πράγματα και τα κάνει σταθερά. Ο Ουρανός έχει να κάνει με το σπάσιμο των πραγμάτων, τους δίνει περισσότερο χώρο για να αναπνεύσουν και φέρνει δημιουργικό χάος σχεδιασμένο για να μας ξυπνήσει.

Δεδομένου ότι είναι τώρα σε ένα φιλικό, συνεταιριστικό τρίγωνο (120 °) αυτοί οι δύο δραματικά διαφορετικοί πλανήτες είναι τόσο κοντά στο ίδιο μήκος κύματος, όσο θα είναι ποτέ! Στην καλύτερη περίπτωση, ο Ουρανός μπορεί να βοηθήσει τον Κρόνο να χαλαρώσει και να μην είναι τόσο αποπνικτικός, αυστηρός ή στάσιμος, δίνοντας περισσότερο χώρο για ανάπτυξη, εξέλιξη και προσαρμογή.

 

Με τη σειρά του ο Κρόνος μπορεί να βοηθήσει τον Ουρανό να σταματήσει πριν καταστρέψει τα πάντα, δίνοντας του μια άγκυρα σκοπού, πρακτικότητα και ρεαλιστική σαφήνεια.

zodia-taro-45

Αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας, αλλά μάλλον θα λειτουργήσει καλύτερα αν το κάνετε με τον τρόπο του Κρόνου. Ξεκινήστε αποσαφηνίζοντας ποιος είναι ο στόχος σας, με τι θέλετε πραγματικά να καταλήξετε. Στη συνέχεια σχεδιάστε ένα ρεαλιστικό πλάνο για το πώς θα μπορούσατε να φτάσετε από εδώ εκεί.

zwdia-66

Γράψτε τα όλα, έτσι ώστε να έχετε κάτι να συμβουλεύεστε αργότερα, συμπεριλαμβανομένου και ενός καταλόγου πόρων που μπορείτε να αξιοποιήσετε, ανθρώπους που θα σας υποστηρίξουν, και ένα σχέδιο Β αν τα πράγματα ξεφύγουν εντελώς. Μπορεί επίσης να βοηθήσει το να έχετε ένα χάρτη προτεραιοτήτων και ορίων – όχι για να κατευνάσετε τα πράγματα, αλλά για να έχετε μια αίσθηση του πόσο μακριά είστε διατεθειμένοι να πάτε ή όχι αν θα χρειαστεί να αλλάξετε τα σχέδιά σας.

Αυτή η διέλευση μπορεί να σας δώσει το καλύτερο και των δύο κόσμων – τον αυθορμητισμό, την αφύπνιση και το όραμα του Ουρανού σε συνδυασμό με την πρακτική, προσγειωμένη προσέγγιση του Κρόνου που σας βοηθά να ενσωματώσετε τις αλλαγές στον ιστό της ζωής σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

 

Αστρολογια 25 Δεκεμβρίου – Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με το Δία (Υδροχόο / Ζυγό)

Η τύχη σας και οι ευκαιρίες να προσελκύσετε χρήματα, αγάπη, πόρους και αυτοεκτίμηση είναι υψηλές τώρα. Η ροή της έλξης (είτε είναι ο μαγνητισμός ανθρώπων, πραγμάτων ή ευκαιριών) καβαλά ένα ισχυρό ρεύμα τώρα. Μπορεί να το βρείτε πιο εύκολο απ’ ότι συνήθως να πάρετε τους πόρους και την αφθονία που χρειάζεστε τώρα. Από την άλλη πλευρά, «τα μάτια σας μπορεί να είναι μεγαλύτερα από το στομάχι σας», που σημαίνει ότι η επιθυμία σας μπορεί να μεγεθύνει την αίσθηση της ανάγκης σας πέρα από αυτό που είναι σοφό.

Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να ξοδέψετε, να φλερτάρετε ή να μπλοφάρετε για να ξεπεράσετε κάποιες καταστάσεις, προτιμώντας να αγνοείτε ή να αποφεύγετε την ταλαιπωρία, τα όρια ή τις αγγαρείες. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά προσέξτε να μην ανέβουν οι ελπίδες σας τόσο ψηλά που να μπορείτε μόνο να απογοητευτείτε ή να κάνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε. Είναι πιθανώς σοφό να εξισορροπήσετε αυτή την εύκολη ρέουσα ενέργεια με κάποια διακριτικότητα και ευθυκρισία.

zwdia shmera

Αστρολογια 25 Δεκεμβρίου – Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό (Υδροχόο / Κριό)

Σχέσεις, οικονομικά, πόροι και απολαύσεις θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την αυθόρμητη προσπάθεια μια εντελώς διαφορετικής προσέγγισης. Αν αυτοί οι τομείς της ζωής σας έχουν παλιώσει λίγο ή έχουν πολλή ρουτίνα, αυτή η διέλευση θα μπορούσε να ταρακουνήσει τα πράγματα λίγο… ίσα-ίσα για να τα κάνει ενδιαφέροντα και να πνεύσει καθαρό αέρα στη γνωστή ρουτίνα σας. Απροσδόκητο εισόδημα θα μπορούσε να έρθει στο δρόμο σας, ή μπορεί να ανακαλύψετε κάτι που απλά δεν μπορείτε να αντισταθείτε από το να το αγοράσετε, ή μπορεί να έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες κοινωνικές συνδέσεις. Η θετική πλευρά αυτής της διέλευσης είναι ότι είναι δυνατό να απελευθερωθείτε από παλιές συνήθειες και να απολαύσετε την αυθόρμητη αλληλεπίδραση. Το μειονέκτημα θα μπορούσε να έρθει με τη μορφή των

παρορμητικών αγορών που είναι πέρα από τον προϋπολογισμό σας, ή να συμπεριφέρεστε λίγο με αμέλεια ή με τη λήψη παρορμητικών αποφάσεων που δεν μπορείτε να ζήσετε μαζί τους αργότερα. Αυτή η ενέργεια χρησιμοποιείται καλύτερα για να σας απελευθερώσει από αυτό που σας περιορίζει, χωρίς να καταστρέψει τα θεμέλια που στέκεστε επάνω.

zodia-zvdia-75

Αστρολογια 25 Δεκεμβρίου – Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο (Υδροχόο / Τοξότη)

Είναι δυνατό να βρεθεί κάποια σταθερότητα στις σχέσεις και τα οικονομικά σας στο πλαίσιο της παρούσας όψης, ειδικά αν είστε πρόθυμοι να διαπραγματευτείτε δίκαια και ρεαλιστικά. Έχετε αυξημένη ικανότητα να είστε πειθαρχημένοι σχετικά με τις δαπάνες σας και τον προϋπολογισμό σας και να επενδύσετε στην σκληρή δουλειά για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας. Η ικανότητά σας να κατανοείτε τα σταθερά, ρεαλιστικά γεγονότα θα σας βοηθήσει να επιλέξετε με σύνεση τις επενδύσεις σας, τόσο στα χρήματα όσο και στην αλληλεπίδρασή σας με τους άλλους.

Η δέσμευση και η δομή μπορεί να είναι ευκολότερες στην προσέγγιση και στην επίτευξη απ’ ότι αν παίρνατε ρίσκα τώρα. Η αυτοεκτίμηση σας μπορεί να επωφεληθεί από αυτή τη διέλευση, γιατί μπορεί να είστε λιγότερο διατεθειμένοι να ενδώσετε στις εναλλαγές της διάθεσης σας. Από την άλλη πλευρά, εάν είστε επιρρεπείς στην κατάθλιψη ίσως να θέλετε να είστε προσεκτικοί να μην γίνετε τόσο γειωμένοι και σταθεροί που χάσετε την επαφή με την αίσθηση της ελπίδας και των δυνατοτήτων σας. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε συγκεκριμένα βήματα προόδου σε θέματα που αφορούν την ομορφιά, την αγάπη, την αρμονία και την ισορροπία. Κρατήστε τις απολαύσεις σας απλές και ταπεινές για το μέγιστο όφελος

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot