Αστρολογια 26/11 Ασυνήθιστες Ιδέες και Λάμψεις

zwdia-evdomadiaies-20261014

Αστρολογια  26 Νοεμβρίου – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Χείρωνα (Τοξότη / Ιχθύες)

Η ψυχική σας εστίαση και η αντίληψή σας μπορεί να μοιάζουν κάπως τεταμένες τώρα. Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας κλειδωμένο μέσα σε έναν αγώνα αναποφασιστικότητας που προέρχεται από ένα δίλημμα αισιοδοξίας μεταξύ του μισοάδειου ή μισογεμάτου «ποτηριού».

Μπορεί να είναι δύσκολο να μείνετε αντικειμενικοί και ισορροπημένοι στην προοπτική σας, αλλά δουλεύοντας πάνω σε αυτό θα μπορούσατε επίσης να βρείτε μια νέα ψυχική εστίαση που θα σας δώσει μεγαλύτερη σαφήνεια. Μπορεί να είναι δελεαστικό να βυθιστείτε στον κυνισμό ως έναν τρόπο για να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση που μοιάζει να μην έχει νίκη.

 

Από την άλλη πλευρά, αυτή η διέλευση θα μπορούσε να φέρει την ψυχική προοπτική σας σε ένα είδος «θεραπευτικής κρίσης» που σας αναγκάζει να κρατηθείτε πιο σφιχτά πάνω στις ιδέες σας, την επικοινωνία και τον τρόπο σκέψης σας που είναι προβληματικά για σας.

zodia-taro-45

Αντί να φτάνετε στα άκρα (ελπίζοντας ότι αυτό θα αποσαφηνίσει την πορεία που πρέπει να πάρετε), θα σας βοηθήσει περισσότερο αν μπορείτε να κάνετε μερικά βήματα πίσω για να επιτρέψετε σε όλα τα συγκρουόμενα και ασυγχρόνιστα στοιχεία να συνυπάρξουν μαζί – ένα δημιουργικό παράδοξο, δηλαδή. Εάν ήσασταν σε άρνηση για κάτι, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημείο καμπής που θα σας επιτρέψει να παλέψετε τη σύνθετη πραγματικότητα της κατάστασής σας.

zwdia-66

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογια  26 Νοεμβρίου – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό (Τοξότη / Κριό)

Ασυνήθιστες ιδέες, λάμψεις διορατικότητας και απρόσμενες δυνατότητες, είναι όλα μέρος αυτής της διέλευσης. Μπορεί να το βρείτε πιο εύκολο να είστε ανοιχτόμυαλοι τώρα, ειδικά με τις ιδέες που σας είχαν ξεφύγει. Η δυνατότητά σας να δείτε πέρα από τον συνηθισμένο ορίζοντα της αντίληψης σας μπορεί να φέρει εγκεφαλικά κύματα οραματισμού, καθώς και μια διασκεδαστική αίσθηση του χιούμορ.

Μπορεί να εμπνευστείτε να πειραματιστείτε με κάτι καινούργιο ή να κάνετε κάτι εκτός του χαρακτήρα σας. Μπορεί να νιώσετε την ώθηση να απελευθερωθείτε από παλιές συνήθειες ή περιορισμούς. Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ απελευθερωτική διέλευση που ανοίγει το μυαλό σας σε νέες δυνατότητες και ιδέες.

zwdia

Ωστόσο, προσέξτε μην γίνετε τόσο απελευθερωμένοι και αυθόρμητοι που καταλήξετε να φαίνεστε ακανόνιστοι, υπερενεργητικοί ή απερίσκεπτοι. Οι λέξεις μπορεί να βγαίνουν από το στόμα σας, πριν μπορέσετε να τις σκεφτείτε πρώτα ή μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να μιλάει ασταμάτητα και να διακόπτει τους άλλους, δημιουργώντας αμηχανία σε αυτούς που βρίσκονται γύρω σας.

Από την άλλη πλευρά, μπορείτε επίσης να βρείτε τη σαφήνεια και το όραμα που σας δίνει τις σωστές λέξεις για να πείτε τη δική σας αλήθεια με πάθος. Είναι η ιδανική στιγμή για να γράψετε ή για άλλες μορφές αυτό-έκφρασης, ειδικά αν είναι αυθόρμητες ή αν αφορούν την τεχνολογία.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις