Αστρολογια 26/12 Το Καρμα δειχνει το Δρομο

genia-paidiwn-indigo

Αστρολογια 26 Δεκεμβρίου – Ο Άρης σε σύνοδο με το Νότιο Δεσμό της Σελήνης ( Ιχθύες)

Το φάσμα επιρροής αυτής της διέλευσης είναι περίπου 2 εβδομάδες πριν και μετά την ημερομηνία αυτή, παρόλο που κορυφώνεται στις 26. Ο Νότιος Σεληνιακός Δεσμός είναι εκεί που αφήνουμε, που απομακρυνόμαστε, εκφράζουμε ή απελευθερώνουμε κάτι.

Αν και ο Νότιος Δεσμός μπορεί να συνεπάγεται μια απώλεια, μπορεί επίσης να δείχνει κάτι που ήταν προηγουμένως ενεργά στο προσκήνιο της ζωής σας τώρα κινείται πίσω στο “φόντο” και συμπεριλαμβάνετε στα πολλά μεταξύ άλλων, αντί να λαμβάνει μια συγκεκριμένη εστίαση. Συχνά αυτό που απελευθερώνετε είναι κάτι που λάβαμε, αγκαλιάσαμε ή αρχίσαμε όταν ο Άρης πέρασε από τον Βόρειο Σεληνιακό Δεσμό.

 

Ο Βόρειος Δεσμός είναι γνωστός και ως το κεφάλι του Δράκου, το οποίο τρώει ή καταναλώνει. Ο Νότιος Δεσμός είναι γνωστός ως η Ουρά του Δράκου, η οποία… καταλαβαίνετε τη συνέχεια. Εφόσον αυτό εμπλέκεται με τον Άρη, αυτό που αγκαλιάσαμε ή απελευθερώσαμε πιθανότατα έχει να κάνει με το θυμό, την επιθετικότητα, την αυτοπεποίθηση και τη σθεναρότητα.

zodia-taro-45

Θα μπορούσε επίσης να έχει να κάνει με το σεξ ή την φυσική ενέργεια ή κάτι που τέθηκε σε κίνηση. Ανάλογα με το γενέθλιο χάρτη σας, αυτό θα μπορούσε επίσης να περιλαμβάνει τους Οίκους που κυβερνά ο Άρης, όπως επίσης και το που λαμβάνει χώρα αυτή η διέλευση.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

26 Δεκεμβρίου – Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (Αιγόκερω / Παρθένο)

Μπορεί να νιώθετε αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και εξουσία σήμερα και μια-δυο μέρες πριν και μετά την ημερομηνία αυτή. Μπορεί να μοιάζει πως τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά και μπορείτε να σημειώσετε πρόοδο σε ό,τι αγωνίζεστε να κάνετε στη ζωή σας τώρα.

Και μόνο και μόνο εξαιτίας αυτής της προστιθέμενης αυτοπεποίθησης, αυτό θα μπορούσε πράγματι να συμβεί. Απλά δώστε λίγη παραπάνω προσοχή, όμως: ακόμα κι αν τα φώτα είναι πράσινα δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κοιτάξετε και απ’ τις δύο πλευρές του δρόμου πριν προχωρήσετε. Με άλλα λόγια, ένας έλεγχος πραγματικότητας για το αν είναι όντως έξυπνο αυτό που θέλετε να κάνετε είναι καλή ιδέα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

26 Δεκεμβρίου – Ο Δίας σε αντίθεση με τον Ουρανό ( Ζυγό / Κριό)

Τι είναι καλύτερο: η σοφία ή η ιδιοφυΐα; Είναι καλύτερο να φτάσετε σε μια ανώτερη αλήθεια, ή να συντρίψετε τον περιορισμένο τρόπο σκέψης; Τι πιστεύετε ότι είναι πιο σημαντικό: η τήρηση ενός κώδικα ηθικής και αρχών, ή το να αποφασίζετε μόνοι σας τι είναι σωστό μια δεδομένη στιγμή; Θα προτιμούσατε να είχατε (ή να είστε) ένα μέντορα που μοιράζεται τις γνώσεις του, ή να ξεχωρίζετε ως μοναδικοί (ή περίεργοι) μέσα σε μια ομάδα ανθρώπων;

Αυτά είναι τα είδη των ζητημάτων και των προβλημάτων που μπορεί να σας τραβούν μπρος και πίσω τώρα. Ο Δίας θέλει να φτάσει στον επόμενο ορίζοντα, να εξερευνάει πάντα. Αυτό το μέρος μας επιδιώκει τη γνώση, την αλήθεια, τη δικαιοσύνη και τις αρχές, ώστε να γίνει ένα καλύτερο άτομο που ζει σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Ο Ουρανός, από την άλλη πλευρά, έχει να κάνει με την διαφυγή από οτιδήποτε μας περιορίζει ή μας κρατά πίσω. Αυτό το μέρος μας προσπαθεί να ξυπνήσει, να επεκτείνει την ευαισθητοποίηση μας και να είναι ανοικτό σε πράγματα που κρατάμε αμυντική στάση απέναντι τους ή φοβόμαστε να αντιμετωπίσουμε.

zwdia-768

Μπορεί να φαίνεται ότι αυτές οι δύο ενέργειες είναι πολωμένες. Ίσως αισθάνεστε ότι πρέπει να επιλέξετε τη μία κατεύθυνση αντί για την άλλη. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι αισθάνεστε προσηλωμένοι στην μία πλευρά, ενώ κάποιος άλλος προσωποποιεί την άλλη.

Για παράδειγμα, μπορεί να βρείτε έναν δάσκαλο που σας εμπνέει, αλλά για να μάθετε από αυτόν θα πρέπει να κάνετε τα πράγματα με τον δικό του τρόπο, το να υποστηρίζετε τις δικές σας απόψεις ή να σκέφτεστε ανεξάρτητα, αποθαρρύνεται.

Ή μπορεί να έχετε μια παρέα που όλοι μοιράζονται ορισμένες αξίες ή προτεραιότητες, αλλά εσείς να αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά και αυτό να προκαλέσει κάποια διχόνοια ανάμεσα σας.

zwdia

Αυτό πρέπει να θυμάστε: ο Δίας και ο Ουρανός έχουν ορισμένα πράγματα κοινά και μπορούν να συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον, αν μπορέσετε να αντισταθείτε στον πειρασμό να επιλέξετε τον ένα και να απορρίψει τον άλλο. Η εύρεση της ισορροπίας θα κάνει αυτή τη διέλευση πολύ πιο ειρηνική, γόνιμη και παραγωγική. Τα μέρη του εαυτού σας που αντιστοιχούν τόσο στον Δία όσο και στον Ουρανό φτάνουν σε μια υψηλότερη αλήθεια και μια μεγαλύτερη προοπτική.

Και οι δύο ενέργειες θέλουν να σας ανατάσσουν πάνω από τους συνηθισμένους, κοντόφθαλμους ή πεισματάρικους τρόπους σκέψης. Για να βρείτε την ισορροπία μεταξύ των συγκρουόμενων πλευρών αυτών των ενεργειών, προσπαθήστε να κάνετε μερικά βήματα πίσω, έτσι ώστε να μπορέσετε να δείτε την ευρύτερη εικόνα που ενσωματώνει και τις δύο πλευρές. Αντί να επιλέξετε τη μία βρείτε έναν τρόπο για να μπορέσετε να βγάλετε νόημα και απ’ τις δύο ταυτόχρονα.

Διαβαστε τις Ετησιες προβλεψεις 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot