Αστρολογια 30-31/05 Εντασεις και Αποκαλυψεις

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Αστρολογια 30 Μαΐου – Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό (Διδύμους / Κριό)

Έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε προς τα εμπρός μέσω εμπνευσμένης δράσης. Αυτό μπορεί να φέρει δημιουργική επίλυση προβλημάτων σε τυχόν συγκρούσεις ή προκλήσεις βρίσκονται σήμερα στη ζωή σας.

Τώρα είναι η ώρα να σκεφτείτε αντισυμβατικά και να πειραματιστείτε δοκιμάζοντας νέες απαντήσεις, δράσεις και κατευθύνσεις. Μπορεί να είναι ευκολότερο να είστε αυθόρμητοι και ακόμη και να ενεργήσετε «εκτός του χαρακτήρα σας».

 

Αν αυτό είναι κάτι που μπορείτε εύκολα να το παρακάνετε, μπορεί να θέλετε να βρείτε τρόπους για να διοχετεύσετε αυτή την ενέργεια εποικοδομητικά. Η ιδέα είναι να είστε αναζωογονητικά αυθόρμητοι, όχι απερίσκεπτα παρορμητικοί. Από την άλλη πλευρά, αν δεν μπορείτε εύκολα να χαλαρώσετε και να νιώσετε ελεύθεροι και αδέσμευτοι, αυτή η διέλευση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σας κάνει να κινηθείτε λίγο καλύτερα.

zodia-taro-45

Εάν δεν χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια εποικοδομητικά ή συνειδητά, ίσως καταλήξετε να αισθάνεστε κάπως ασταθείς ή ανήσυχοι. Βρείτε κάτι συναρπαστικό, κάτι που προκαλεί έμπνευση ή κάτι ασυνήθιστο για να ξοδέψετε την ενέργεια σας.

zodia-astra-tarot

Αστρολογια 31 Μαΐου – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ( Ταύρο / Ιχθύες)

Είναι δυνατόν να βουτήξετε βαθιά τώρα κάτω από την επιφάνεια στην αντίληψη σας για τις καταστάσεις, τους άλλους και τον εαυτό σας. Αν προσπαθούσατε να κατανοήσετε τα βαθύτερα κίνητρα και τις δυναμικές αυτών που συμβαίνουν στη ζωή σας, μπορεί να συμβεί μια ανακάλυψη τώρα.

Το φως μπορεί επιτέλους να ανάψει και στις σκοτεινότερες γωνιές που είχαν ξεφύγει από εσάς και την διεισδυτική διορατικότητα σας. Θα μπορούσατε να βρείτε έναν τρόπο να αρθρώσετε αυτές τις αντιλήψεις και να πείτε αυτά που έχετε στο μυαλό σας με έναν τρόπο που είναι συνήθως δυναμικός ή έντονος (οπότε προσέχετε να μην ρίξετε καταλάθος το κοινό σας κάτω από την γέφυρα).

zwdia

Αυτή η όψη μπορεί να φέρει μια ευκαιρία να καταστρέψετε και αφήσετε πίσω σας παλιές και φθαρμένες αντιλήψεις ή αναποτελεσματικές μορφές επικοινωνίας. Δοκιμάστε να γράψετε τις σκέψεις σας και τις ιδέες σας για να συλλάβετε την ενέργεια αυτής της διέλευσης. Αυτό είναι το μόνο ακριβές πέρασμα αυτής της όψης, καθώς ο Πλούτωνας ήταν εκτός εμβέλειας όταν ο Ερμής πέρασε από αυτή την περιοχή πριν από δύο μήνες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις